=SP4WN=
- нєℓℓ кєn
YOK YANİ ÖYLE Mİ??? HİÇBİR ŞEYİMİZ KISITLANMIYOR ÖYLE Mİ????!
daha düne kadar tv de iki cümle kürtçe kouşsan PKK'LI olunuyordu! Allah aşkına 5 yıl öncesine kada kütrçe bir kelime söylenebiliyormuydu hiç duyuyormuydunuz kırk yılkda bir ibrahim tatlıses bir kelime syleyebiliyordu oda kredisi olduğundan ((((ki kredisi batsın))))
Bir doğuya bakın birde batıya! DOĞUDA KÖYERDE ÇOCUKLARIN OKUYUPTA TÜRKÇ ÖĞRENECEKLERİ BİR HAL Mİ VAR??DAHA GEÇENGÜN TVDE ÇIKTI OKULA GİDEN ÇOCUKLARIN GİYECEK AYAKKABISI OLMAYAN HALLERİ??? ÇOCUKLAR O ŞARTLARDA BİLE OKUMAK İÇİN TÜRKÇEYİ DERSTE ÖĞRENMEK İÇİN GİDİYORLAR! PEKİ ACABA HİÇ CEBİNİZDEN BİR KURUŞ ÇIKARTIPTA ELİNİZİ TAŞIN ALTINA KOYUPTA YARDIMDA BULUNURMUSUNUZZZ????
NAHHHH BULUNURSUUZ GİRMİŞSİNİZ FORUMA BİR ONA BİR BUNA LAF ATAR DURURSUNUZ ANCA!
ATATÜRKÇÜYÜZ DİYORSUNUZ DAHA BİR TANENİZ NUTUĞU OKUMAMIŞTIR! BANA ATATÜKÇÜLÜ ANLATAN ARKADAŞA SORUYORUM KUDUN MU ULAN NUTUK KİTABUINI MÜSLÜMANSAN DOĞRUYU SÖYLE !
bölücülük kokuyormuş!! dorumda 80 tane mesajım var oku bakalım bölücümüyüm yoksa ATATÜRKÇÜ MÜ??
Lan 10 tanenizden 9 unuz pkkyı desteklersiniz nerenize sempati duyayım sizin..
%95 nizi vatan haini... Memlekette savaş çıksa iki dakikada satarsınız geçmişte
yaptığınız gibi.. Atatürk ü ağzınıa almaya bile hakkınız yok sizin nankörsünüz çoğunuz
.Genelleme yapmıyorum ama ne halt olduğunuzu çok iyi biliyorum ben...