TRT 1'de Logosunu Değiştirdi

Madem logo değişmesi elektrik faturalarımızı etkiliyor

ozamn TRT den rica edelim de mümkünse logosuz çıksın

bakarsın daha az elektirk parası özderiz :)

neyse arkadaşım mesele şu

logo değiştirme işi zannettiğin gibi mühim bir iş değildir korkma

bu yüzden elektik faturana fazldan bir ek binmez

logo değişmesine bişi dediğimiz yokki zaten sadece yapılan uygulamalar hatalı bizim paralarımızla neler yapıyorlar neler ben buna kızıyorum kayda değer bişi yok ben bunu anlatıyorum sen anlamıyosun

logo değişmesine bişi dediğimiz yokki zaten sadece yapılan uygulamalar hatalı bizim paralarımızla neler yapıyorlar neler ben buna kızıyorum kayda değer bişi yok ben bunu anlatıyorum sen anlamıyosun

ama su andaki konu logo... biz sudan bahsediyoruz sen alkol tehlikeli diyorsun

açıkçası TRT yi izlemiyorum özelliklede son kanalından sonra gözümden iyice düştü bende bir gacalım (Trakya) ozaman trt gacal da çıksın trt rum da çıksın trt laz da çıksın hatta TRT pomak ta çıksın bune böyle bu bir kanal anlayışı değildir 6 tane kanalı var hepsinin izlenme sayısını toplasan yeni açılan TNT yi bile geçemez 1 kanal olsun adam gibi olsun bir atılım yapsınlar ama TRT çocuk gibi yada TRT şeş gibi değil gerçek bir atılım TRT 3 ede sesleniyorum eski maçları tekrar tekrar vermekle kanal kurtulmaz neden hiçbir maç canlı olarak TRT3 te yayınlanmıyor ne TCELL süper lig ne Avrupa nede türkiye kupası hiçbiri yok TRT 2 ye gelelim günümüzde yaşlılar bile türk sanat dinlemiyor benim dedem movie max izliyor peki hala niye o kanal var niye TRT 3 gibi gereksiz bir kanal var yada TRT4 te nie belgeselden başka güzel birşey yok (oda belgesel sevenler için) TRT çocukla övünüyorlar allah aşkına adam akıllı bir çizgi film varmı yada çocuklara göre saçma olmayan bir program eğer TRT bu zihniyet ile devam ederse isterse rengini mor yapsın yinede hiçbir yere gelemez...

Geri