TRT 1'de Logosunu Değiştirdi

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Altın Üye
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
TRT 1 de Logosunu Değiştirdi

253920091013053204352.jpg

Birbirinden iddialı programlarla sezonu açan TRT 1 ekran görselliğinden programlara, logosundan stüdyolarına kadar birçok şeyi değiştirdi.

TRT 1 ilk önce logosunu değiştirdi. Yıllar önce değiştirilen TRT logosu bu kez ortası kırmızı ve çevresi saydam bir hale getirildi.

Programların tanıtımlarındaki grafikler de değişti.

kaynak

değişsinler bakalım nasıl olsa parayı biz veriyoruz onların cebinden 3 kuruş çıkmıyo okadar program yapıyorlar 1 tutmuyor ama özel dekiler nasıl tutuyor .....

yanlış yönetim

herkes nasıl olsa maaş geliyor diyor gel keyfim gel .......

Güzel bir logo olmuş.

Bu arada başlığı doğru olarak yazarsanız sevinirim.
Türkçemizi daha doğru kullanmalıyız.

TRT'yi sevmem, izlemem de şahsen :D

trt'yi sevmek zorundayız.. ne oLursa oLsun devLetin kurumu..
ama Trt 6 herşeyi mahvetti;merak ediyorum acaba Trt "ŞEŞ"in renkLeri de değişecek mi? Sarı-yeşiL-kırmızı!

değişsinler bakalım nasıl olsa parayı biz veriyoruz onların cebinden 3 kuruş çıkmıyo okadar program yapıyorlar 1 tutmuyor ama özel dekiler nasıl tutuyor .....

yanlış yönetim

TRT'yi sevmem, izlemem de şahsen :D

yukarıdaki cevaplara bakarsanız ikinizde cevapları bulursunuz... birisi programların tutmadıgından öbür arkadas izlemdiginden dem vuruyor. şimdi ben soruyorum izlenmezse yani (ön yargıdan dolayı) nasıl tutmasını bekliyorsunuz biraz göz gezdirirseniz ailenizle rahat bir sekilde izlenek kanalların trt gurubu oldugunu anlarsınız

Trt isterse herşeyini değiştirsin, izlenme oranı artmaz. Takoz gibi kanal, resmiyetin beşiği =)

yukarıdaki cevaplara bakarsanız ikinizde cevapları bulursunuz... birisi programların tutmadıgından öbür arkadas izlemdiginden dem vuruyor. şimdi ben soruyorum izlenmezse yani (ön yargıdan dolayı) nasıl tutmasını bekliyorsunuz biraz göz gezdirirseniz ailenizle rahat bir sekilde izlenek kanalların trt gurubu oldugunu anlarsınız

Yoo ben önyargıyla yaklaşmıyorum.Arasıra açar bakarım.Güzel şeyler koyuyorlar "NADİREN" de olsa.TRT'yi izlerken benim kanaatim sanki günlük gülistanlık herşey.Öyle bir şey yok.Gerçeği yansıttığını düşünmüyorum.Çok yapay geliyor.Ordaki Türkiye gerçek Türkiye değil.Benim düşüncelerim bu.

trt Laz çıkmadıkça sıfırdır gözümdeki değeri

söylenen onca söze rağmen sonuçta trt 1 bizim için bir ilk dünyaya onunla açtık gözümüzü kanal mı vardı başka logoya gelice hayırlı olsun pek bişeyini değiştirmişler ama

yanlış yönetim

bu ne yaaaa aarkadaşım farkındaysan logoyo değiştiriyor binayı değil

olayı amma dramatikleştirdin yaaaa

amma komiksin :durdurun

logo sıkıcı olmaya başlamıştı.bence değişiklik arada yapılmalı.
masaüstü resmi bile arada değişince insan rahatlıyo

ya bu kadar olur 2 seferdir seninle aynı fikirdeyim tam olarak anlatmıssın olyı fazla söze gerek yok... devlet daireleri bişey yapınca bu madddi olmasa dahi otamtige baglayıp vergi veriyoruz anasını satem yaparlar tabi moduna giriyoruz

arkadaşım sen elektirik faturana bak bakim bi trt payı diye bişi var ben bunun gibi şeylerden bahsediyorum al maçları al vadiyi al bakalım ne oluyo bedavadan programlara milyon liralar verilityo

arkadaşım sen elektirik faturana bak bakim bi trt payı diye bişi var ben bunun gibi şeylerden bahsediyorum al maçları al vadiyi al bakalım ne oluyo bedavadan programlara milyon liralar verilityo

Madem logo değişmesi elektrik faturalarımızı etkiliyor

ozamn TRT den rica edelim de mümkünse logosuz çıksın

bakarsın daha az elektirk parası özderiz :)

neyse arkadaşım mesele şu

logo değiştirme işi zannettiğin gibi mühim bir iş değildir korkma

bu yüzden elektik faturana fazldan bir ek binmez

Geri