TRT ÖZELLEŞTİRİLİYOR-Lütfen Sessiz Kalmayalım

TrT 1 > İngilizce
TrT 2 > Kürtçe
TrT 3 > Almanca
TrT 4 > İspanyolca
TrT INT > Evrensel Dil Diye İngilizce ve FrAnsızCa
TrT GaP > SözDe Anadolu'nun Sesi oda RuSÇa olur Artık

Ne GüZel Değil mi ?
tayyip'in her yaptığını alkışlayan kişiler yine bir kulp buluş ŞakŞak çılığa devam ederler.

Durmak Yok !
Peşkeşe DeVaM !
Türkiye Diye Bir DevLEt Kalmayana KaDaR !

єηGℓiѕħ тєα¢ħєя;2767661' Alıntı:
Özelleştirilsin tabii. Ot gibi kanal be ! Hatta geceyarısından sonra da fantazi kuşağı, erotik film falan da olsa süper olur:durdurun

Fatih geyiğe vuruLacak bi konu değiL bu! Yapma be arkada$ım nasıL muhafazakarsınız bak burada miLLi değerLer ve miLLi küLtürümüzün simgesi oLan bir kanaLdan bahsediLiyor...

Ya bu tayyip çok oldu ama sosyal güvenlik paketi çıkarıp gariban insanların kazanılmış haklarını alıyor emeklinin zaten az olan maaşını düşürüyor ormanları arazileri ve şimdide devlet televizyonunu satıyor en temiz sade tarafsız yayın yapan kanalımız TRT nasıl satılır bu adama oy verenler şimdi memnunmusunuz halinizden size sesleniyorum Cem uzan bu adama 10 basar yahuu o hiç olmazsa elin amarikasını dolandırdı helal olsun bunlar bizi soyuyor

trt de şarkı türküden başka bişi yok .... bide elektrik faturamızdan %5 alıyorlar trt için...
satılsın ya zaten pekte bi gereği yok... bari düzgün bi kanal olurda film, belgesel falan bişiler werilir...
hem hiç düzgün bişi yayınlanmıyor..hemde dünyanın parasını alıyorlar bizden

anlamıyorsunuz, anlayamıyorsunuz maalesef...
TRT'nin yayın akışı diğer kanallara göre zayıf ve yetersiz olduğu doğrudur,
Ama TRT kadar kaliteli ve saygın bir Ulusal Kanalın özelleştirilmesi büyük AYIPTIR.

Ben TRT ile büyüdüm, bir çoğunuz yaşınızdan ötürü bizim hislerimizi anlayamıyorsunuz

Özelleştirilsin artık ama bu kadar kullanışlı bi kanalı adam gibi yönetemediler
Bizde Trt 3 teki western filmleriyle gece yarısı İstiklal Marşının okunmasıyla kapanan günleriyle Trt'yi çok sevdik ama nostalji için bu kadar büyük bir kurum böyle ne yararı var ne zararı tarzında bi kenarda bekletilemez

sıra trt e geldi demek way anasını

oy verenler düşünsün üniv öğrencisiyim ben hayatımda böyle insanlık anlayışı görmedim

HALKIMIZI BUNU HAK EDİOR SÜRÜNSÜNLER BİR DAHA GENEL SEÇİMLERDE OYUMU AKP YE VERİP BU ÜLKEYİ TERK EDİORUM

ha sunu bıleydın be!!! ulkede hıc bırseyın degerı verılmıyor!!! adamalar ısletmeyı yonetmeyı bılmıyor cunk!! 3 kurusluk seyden 4 kurus kazanıyorlar ve kazzanırken 5 kurus harcıyorlar ozellessın gorun adam gelıceek 3 kurusluk seyden 10 kurus kazanacak be gıder 1 kurus yemeyenın malını yerler!!! turkıye akrıs karıs satılıyor zaten!! bunları hepımız gorduk ampule oy verenn ........g.... florasan ...... grubnua davet edıyorum feysbukta

arkadaslar yapmayin lutfen
ozellestirmenin neresi kotu bir anlatirmisiniz bana ?
benim universiteden hocam TRT nin verdigi bir panele katilmis
yaptigi arastirmalar sonucunda hicbir is yapmadigi halde her ay milyonlarca lira maas alan birsuru insanin oldugunu tespit etmis
daha sonra ise bazi trt calisanlari hocami tehdit edip arastirmasini yayinlatmamis
bu sadece bir ornek
devlet egemenligi altinda devam ettirilen isletmeler artik beklenen kari elde edemiyor
tabi trt ozellestirilirse bu tamaminin ozellestirilecegi anlamna gelmiyor
belirli hisseler ve oranlar dogrultusuda olmali

ben ozellestirmeye karsi degilim...

Geri