Tr'de ve Dunya'da Bir Ilk olarak adlandırdıgım site..

react

Admin
Süper Moderatör
Reaction score
0
Sting arkadasımın yeni kurmus oldugu,kullanıslı,basit,hos gorunumlu ve kesinlikle "sakıncasız", Full Oyunları bulabileceginiz bir turk sitesi buyrun..

saol sOrUnLu.
bu nickine uyuz oldum bu arada :)

abı elıne saglık cok ıyı yapmısın ama oyunlardan hıc anlamıyorum maalesef :(

Site Gerçekten çok güzel olmuş . İlk girişteki popüler oyunları 3 değilde 5 ve 5'ten fazla koyarsanız bence daha çok ilgi çeker .
Siteniz hayırlıs olsun . İnşallah istediğiniz yerlere ilerlersiniz .

hayırlı olsun dostlar gerçekten çok güzel bir site olmuş..

Ya bunu full oyun siteleri başlığında vemişsin reactor niye orda da sölemedin sting in olduğunu ben de otlanıp duruyom siteden :p çok hoş bi site sting emeğine sağlık keşke imkanım olsa da ben de oyun upload edebilsem :) başarılar dilerim ;)

kardeş eline sağlık walla güzel oluş ama şu enbüyük link bilmem neyi warya onu çok büyük yapmışsıon bea.bence onu biraz küçült.İnsanın gözünü çok alıyo.site kendini gösteriyo güzel yani.ama maalesef oyunların O sundan anlamayan bir oyun cahiliyim :d eline sağlık dostum.

3 değil zaten 10 oyun gösterilio popüler olarak :)

Kullandığın Cms Mi Yoksa Kendinmi Yazdın :) Cms İse Bende İsterem

ya şimdi bi sting yok muydu bizde :D:D ???

kendim yazdım. devillife

alemde tekim ben uzunefe :p

Gercekten yararlı bir siteye benziyor umarım istediğin yere gelir hayırlı olsun...

Sting' Alıntı:
saol sOrUnLu.
bu nickine uyuz oldum bu arada :)
+1 Al bendende o kadar yaw nerden esti aklına bu react0r anlamadım ki?
Gül gibi sOrUnLu varken ama onu beğenmiyorsan bir harf değiştir sOrUmLu olsun :D

neyse iyi olmuş diyelimde üzülmesi bari :p

Site tasarımı felanda çok güzel. Sting eline sağlık dostum çok güzel olmuş. Hayırlı olsun.

Geri