TR'de Et Sektörü Bu Videoyu Görmemizi İstemiyormuş !..

oha diyorum baştan sona komple :S
allah belalarını wersin..

bana çok çok ilginç bi video gelmedi...

zootekni dersi görüyorum izlediginiz videodaki çogu olayı gözlerimle gördüm zaten

içinizi rahatlatacaksa türkiyede islami kesim uygulandıgı için büyükbas hayvanlar öyle kesilmez..

ama hayvandan daha yüksek verim alınması için hadım edilir ve dier hayvanlara zarar vermemesi için boynuzları kesilir dogrudur..

tavuk ve hindiye gelince...evet hayvanlar o şekilde kesilir ve temizlenir...birde gaga kesimi yapımı gösteriliyodu..bu tamamen hayvanların saglıgı için..kanibalizimi(yani yamyamlıgı) engellemek içindir...yapımı aslında son derece kolay ve zevklidir..=)

yine ızgara kafes sistemi uygulanmış..oda hayvanın zehirlenmemi içindir o kadar tavugun dışkısı ortaya müthiş bi amonyak çıkartır.. =)

ilk başta bende yadırgadım ama bilim adı altında yaptırıolar bunları bize işte Allahtan gelecek sene zootekni dersim yok =)

turkıyeyle ne alakası var buranın lutfen adam gibi paylaşim yapın milleti ne kandirıonuz....:(

arkadaşlar görüntüler türkiyeden değil chiken of turkey yazıyo yani tavuk ve hindilerden bahsediyo turkey ingilizce hindi demek bu görüntülerin türkiye ile alakası yok yinede teşekkürler keşke kulaktan dolma bilgilerle bu başlık atılmasaydı TR et sektörü bu görüntüleri izlememizi istimiyormuş gibi bir başlık olmasaydı neyse paylaşım için teşekkür

anladık a.q türkiyeden deil türkiyeden deil olayın nerde gerceklestiğine yada hangı hayvanların kesıldıgıne bakma hepsine canlı gozuyle bakarsan ortadaki vahsetı goreceksın bazıları yazmıs domuz kessınler umrumda deıl dıe sen ne bıcım muslumansın senden olmayan yada dinine aykırı gelen bı seyı nasıl böle horgörüp o olaylara maruz bırakabılıosun anlamıs deılım sıteyı pasıf olarak 1-2 yıldır takıp ederım bu topic de bi dünya video ızledım ama en ıgrencı en mıdemı bulandıran bu oldu kan vs. deil nasıl bi dunyada yasadıgımızı dusununce midem ayaga kalkıo domuz kesılsım umrumda deıl dıen arkadas acda 1-2 sayfa en azından kuran-ı kerim oku allah askına

Paylaşım iyide başlık kötü başlığı düzeltirseniz daha iyi olur t.c. alakalı olmayan bir konu söz konusu

Turkey dedikleri hindi arkadaşlar Türkiye degil :)
ama bizde de olabilir şaşırmam böyle şeylere

Geri