TR'de Et Sektörü Bu Videoyu Görmemizi İstemiyormuş !..

ne alaka adam turkıye dıyor dıye ılla turkıyemı olucak karalama gıbı geldı

daha önce sayısız kez izlemiştim bunu
videoyu yayınlayan PETA isimli bir hayvan hakları savunma derneği çekmiştir
tabi hayvanlara nası işkence edip en ucuz bir biçimde mal ediyorlar onu görsün herkes
onun için yurtdışında et yerken 2 kere düşünün derim

rezillik ne bu

kıymetli arkadaşlar bu görüntüler türkiyeden değil haberiniz olsun bbc den izlemiştim bu haberi bilginiz olsun

ya arkadaşlar allah aşkına ne türkiyesi yaw..dikkatli izlerseniz türkiye ıle alakası yok tamamı ile karalama politikası şerefsizlerin ...hacker arakadaşlar varsa sesleniyorum lütfen cökertin bu siteyi

bu canlılara bu yapılırmı be içim bi tuhaf oldu.

Türkiye veya değil
öyle yorumlar var ki gören de Türkiye'deki mezbahalar çok sağlıklı sanar
görüyoruz hergün haberlerde ne koşullarda kesimler yapıldığını.

ya karma'cım ve diğer arkadaşlar galiba büyük bir yanlış anlaşılma var karma arkadaş herhalde video'nun başındaki chicken & turkey yazısından dolayı Türkiye sanmış ama burası adamlardanda belli garanti A.B.D yada öyle biryer.Bence iş hacker'lara değil sitenin moderatörlerine düşüyor;başlığı düzeltelim arkadaşlar aman dikkat böyle şeyler önemli heleki Türkiye'mizde,yapılmayan birşey için niye ülkemizden utanalım ki burasının Türkiye ile alakası yok ki bu çok bariz

kandırıyorlar bizi tavuklar belkide diğerleri türkiyeden görüntüler degil

BU göruntulerin neredeyse tamamı tr ye ait deildir. Sanırım ihale yaparken adamlar türkce konusmuyolar!!

Allah belalarını versin pis sadistler her şeyin bi usulu bi güzellikle hallolma yanı varken neden gayri insani davranışlar sergileniyor..

chicken ve turkey diyor biliyorsunuzki turkey ingilizcede hindi demek yani bu görüntüler türkiyeden değil

ya ne Türkiyesi arkadaşlar, türkiyede böle araçlar yok bi kere
ve adamların tipinden anlamıyormuısunuz türk olup olmadığını

ya bu olay nerde gerçekleşiyor midem bulandı

Geri