Travma Geçirmiş Ulusun Resimleri...

Kimin kimden daha müslüman olduğunu kimse bilemez
Bir kişinin yaptığı ayıbı tüm türbanlı kızlara atamazsınız.
Çoğu insan sakal bırakır.Bakın şarkıcılara yorumculara bir şekilde sakallı oan mutlaka bulursunuz.Ama iş din için buırakınca olay oluyor de mi?
Yapmayın ya ayıptır.Başörtü takmak kızın tam manasıyla müslüman olduğun göstermez.Bir bayan 3 şey için başörtü takar.
1)Bilirki bir yaratıcı var.Cennet var cehennem var.
2)Mahalle baskısı işte Annem takıyor ablam takıyor teyzem takıyor Bende takmalıyım düşüncesi
3)ve en önemlisi aklı ile mantığı ile bunu benliğine yerleştirmesi.Yani kimliğini tanımış olması.Ne durumda olduğunu anlamasıdır.

madem insanları kıyafetleri üzerinden değerlendirip, o kıyafeti giyen tüm insanlara mal ediyorsunuz bide kişisel yorumunuzu, o zaman buyurun bakalım;
o çok medeni bulduğunuz kıyafetleri giyen şahıslar dünyada sömürgeciliğin babasını yapmadılarmı? Milyonlarca cana kıymadılar mı? Sapla samanı ayırmak lazım beyler. Bir kaç densizin yaptıklarını tüm müslümanlara mal edemezsiniz.
Hem öyle gizli gizli , arabaların arasından falan çekimler nedir yahu ayıp. Adam cübbe ile geziyor diye. Bu dini dünyaya tanıtandan tutunda yayılmasına vesile olan birçok sahış aynı şekilde giyiniyordu.
Şekilci olmamak lazım, önemli olan özdür.

ideoloji savunduğunu sananlar güzel bulabilir konuyu ! ama nerede insan hakları yani çıplak gezinenler yok resimde dimi ? ee bu insan haklarına aykırı değil mi? ayrımcılık değil mi? şimdi bir resim sürekli internette !! kapalı kız sevgilisiyle öpüşmüş!! hala siz kendinizi kuşlar getirdi sanıyorsanız bir insanın sevdiğini öpmesini yanlış anlayabilirsiniz ! kapalı diyebilirsiniz lanet olsun yakışmıyor diyebilirsiniz ! ama yargı merci siz misiniz ALLAH MI ! bu da ayrı mevzu yani açık kız öpüşünce normal ama kapalı olunca vay bilmem ne ! mevzu ideolojik tanımdan çıkmış konu tamamen ayrımcılık çifte standart her yöne oturturabilirsiniz ! tamam sizin görüşlerinize uymayabilirler ! ki BANA DA UYMUYOR ama yargılamak konu açmaya BENZEMEZ... bu kadar da değil ! gerçi ne desem belki boş gelir ama sözün özü ideoloji tartışmak ayrı insanları rencide etmek ayrı .... kaldıki bu resimdekilerde insan evladı bizim gibi herkes gibi....bir dönemde yaşadığı die kimse ne kimseden üstün değil ! üstünlüğün ölçütü Mevlana!ya göre de Atatürk!e göre de aynı...İnsan sevgisi = Allah Sevgisi gerisi laf-ı güzaf ayrımcılık eyyamcılık ..vs vs

gayet guzel fotolar, maşallah nasıl da opusuyor :D o fotoda bası acık bir kız olsa, ar yok utanma yok bak bilmem neye derlerdi. ama malesef bası kapalı kız :(

başı açıklar adult sayfalarında vardır muhakkak.Oralara bakacaksın az geldi ise.Saç telinden ilham alınmaz deyip milletin eşarbına,türbanına takanlar
kızcağızın kapalı olmasına pek üzülmüş görünüyorlar.Cinsi sapıklığın boyutu değişmeye başladı demek.Adult çok şeffaf hehhalde yada
içini göremedikleriniz daha çok cezbediyor.Demekki sana emanet edilse o gariban vay haline..
Ülen namus mu emanet edilir size be....

gayet guzel fotolar, maşallah nasıl da opusuyor :D o fotoda bası acık bir kız olsa, ar yok utanma yok bak bilmem neye derlerdi. ama malesef bası kapalı kız :(

bende burdan söylerim o kız kesinlikle türbanlı değil nasıl resim çekiliyor o kadar kolay varmı başka örneği yok bir yazar belki ergenekoncu birileri hani verdi parayı kızımız o türbanı taktı zaten o ayakkabı ve kot ile türban ne kadar mantıklı tartışılır maksat işte bak türbanlılarda öpüşüyor tabi sende çok mutlu oldun yasık kendinize eş aramayın olsada bile binde bir çıkar yine mini etekli ve bikinili kızlar kadar değildir.

Size ne kardeşim elalemin ne giydiğinden.Kendi işinize bakın siz elalemle uğraşıyonuz magazin programı gibi.İsteyen istediğini giyer size ne....

ef5bc460-8a79-40c9-92e5-c0cf0039a4b1.jpg

Al sana bilader resim 5 resim koymuşsun. İşlerine geldiklerini koymuşsun ben sana resim çekeyim koyayım daha 12 13 yaşındaki çocukların utanmadan yol ortasında öpüştükleri fotoğrafları okulun arkasında üniversite öğrencilerinin sex yaptıkları resimleri genç arkadaşlarımızın yaşlı insanlara otobüsde yer vermediği resimleri sen sadece bu insanları görebiliyorsun galiba biraz geniş bak bakışın Türkiye nin yüzde 1 ni gösteriyor. Resimlerini koyduğun zamanda kara çarşaf giyen çok çok daha fazlaydı.
Bu Cevap Her Şeyi Anlatıyor..Çok Güzel Örneklemiş Arkadaş...

şimdi arkadaşlar bu resimler neyi anlatıyor ben hiç bir şey anlamadım ama bir bildiğim var toplumun hangi kesimi olursa olsun hata yapmaya mahkumdur önemli olan hatayı yapmak değil bunu düzeltebilmektir ne açık giyinmenin aşırısı ne de kapanmanın aşırısı iyi değildir biri tecavüze hayasızlığa teşvik eder diğeri ise kadınları aşağılamaya ve tarikatçı zihniyetin oluşmasına yol açar bunlrın olmasını istemiyorsak bir orta yol bulunması şarttır yoksa oturup senin şuran açık senin başın kapalı diye birbirimizi eleştirerek hiç bir yere varamayız

bu konuları tartışmanın bir sonu yok arkadaşlar demokrasi başkasının haklarına tecavüz etmeden yaşamaktır. çarşafı giyende kendine sokakta öpüşende kendine yapıyor. size ne oluyor. insanları oldukları gibi kabul edin artık ya! hep dayatma hep dayatma! derdiniz ne anlamadım

ya arkadaşlar bırakın birbirinze laf atmayı da sorunu bulup çözüm için uğraşalım çünkü şu ana kadar yaptığımız birbirimizi eleştirmekten başka bir şey değil aynı ülkenin yönetilmesinde olduğu gibi kimse sorunun ana sebebine inmiyor birbirlerinin üstüne atıyorlar başka bir şey yok eğer bunlara devam etmeyi sürdüreceksek bu tartışmaların sonu bitmez ve ayrımcılığın sonuna geliriz zaten diğer ülkelerinde yapmaya çalıştıkları iş bu bizi galeyana getirip üzerimizden geçinmek lütfen herkesi ciddi anlamda düşünmeye çağırıyorum

uyuma TÜRKİYE alarm çoktandır çalıyor.....

maksat türk kızını rezil etmek salak birde kapalıyım türküm diyoo :eek:ha yani :eek:ha

böylşe bisi olamazz yha bende kapalıyım amma insan bi dizini müküpte evde bi oturusun töbe töbe sımdı neyseee bencede lütfen bu konu KAPANSIN

kardeş örtünmek diye bir deyim var isteyen her tarafını açıyo isteyen örtünüyo olay bu el bilekler.... diye başlıyo okursan kesin göreceksin .... :)

başlıq qonuya uyms

Din taciri ağzı: "Sanki bana foto montaj gibi geldi. Müslüman kızımız öyle şey yapmaz. O cübbeli sakallı amcalar hacıdan geliyordu. Tam o sıra fotoğraflarını çekmişler. Yok öyle birşey! Yok öyle birşey! " :clap

AT İZİNİN İT İZİNE KARIŞTIĞI BUGÜN, BU VATAN SEVDASINA ÖLMEK İÇİN ÇOK GÜZEL BİR GÜN.

Din taciri ağzı: "Sanki bana foto montaj gibi geldi. Müslüman kızımız öyle şey yapmaz. O cübbeli sakallı amcalar hacıdan geliyordu. Tam o sıra fotoğraflarını çekmişler. Yok öyle birşey! Yok öyle birşey! " :clap

AT İZİNİN İT İZİNE KARIŞTIĞI BUGÜN, BU VATAN SEVDASINA ÖLMEK İÇİN ÇOK GÜZEL BİR GÜN.

warr ole bişi war eline fotoğraf makınası alan fatih e gidip bu ınsanları cekıyo sankı esrar kullanıyolar sankı teror orgutu yanlısı eylem yapıyolar anlamıyorum sizi adamların kımseye zararı yok ama sız comak sokmaya dewam edın :goz:

Geri