TRAVESTİ NASIL OLUNUR???videolu anlatım!!!

abi iğrençti video ama paylaşım için saol miğdem kalktı :D

ruh hastası bunlar ya adamın kafatasında olay koptu bende... mide filan kalmadı.. :help bide ben estetige gerekirse evet diyenlerdendim-tövbe- Allah düşmanımın başına vermesin. bundan sonra en büyük beddua "Allah seni top etsin" demek olur heralde..:saskin

eee sonuc?ooyle pat diye bitirilir mi?teskkuuur!!

Açtıım gibi kapadım abi ne o ööle yaffff bööööööööğğğ :saskin :saskin :saskin :saskin :saskin :saskin :saskin :saskin :saskin :saskin :saskin :saskin :saskin

TöBe TöBe yA eLiNe SaĞLıK..

HEr zamanki gibi iğrençsin...:):)
(TAbi iltifat ediyorum haa.)

miğdem bulandı irenç bişeeey hiç akıl yok bunlarda:vur

deli bunlar yav

abicim hadi bu adamın hormonları bozuk da ondan yaptırıyor.ya bunu (silikon ve yüz gerdirme) sırf güzel olmak için yaptıranlara ne demeli?allah akıl fikir versin!amin....:eek:ha
tüm videolar için teşekkürler

iğrenç ya.. böLe bişe varmı.. kişiLik sapıtmaLarı...! :eek:ha

sabah sabah midemin içine etti bu video yuh be kardeşim... Ben doktor olsam hayatta yapmam bu amaç için ameliyat... Aldığım bir duyuma göre buşekilde travesti olupda komple erkekliğinden olan yani kestirenler ne kadın gibi nede erkek gibi doyuma ulaşamıyorlarmış ve içten içe yanıp bizim bülent abla gibi devamlı fan taşıyolarmışlar yanlarında :D soğumak için. Aptal bunlar yaw...

bu daha önce açılmıştı konu olarak.iğrençlıklerle ugrasmayın arkadaslar.
erkek adamın travestılerle ne işi olur.

bluehot' Alıntı:
bu daha önce açılmıştı konu olarak.iğrençlıklerle ugrasmayın arkadaslar.
erkek adamın travestılerle ne işi olur.
hay Allah mustangını versın dostum:D:Dbızde o adamla kanka degılız sen merak etme:D:goz:

goruntuleme sayısına bak yorum sayısına bak bıde edılen tesk sayısına bak arkadaslar tesk butonuna basmak cok zor degıl ayrıca bısey kaybetmıosunuz lutfen somuruculuk yapmayalım!!!

Bu video seyredildikten sonra insanın düşmanına bu filmdeki gibi top olasın demesi geliyor ;)

Geri