Transformers The Game [ 2007 ] [ HH UPLOAD] [Macera Aksyon Hadi Bakalim !!!! ]

NeRoN_64

Banned
Reaction score
0
1-17.jpg

2-17.jpg

3-14.jpg

4-11.jpg

http://rapidshare.com/files/41906009/Transformers.The.Game.By_NeRoN_64.part1.rar

http://rapidshare.com/files/41900583/Transformers.The.Game.By_NeRoN_64.part2.rar

http://rapidshare.com/files/41901419/Transformers.The.Game.By_NeRoN_64.part3.rar

Sifre : hackhell​

3 parça her parça 100'er mb :) rip yazsaydın bari kardeş bu oyunun gerçek boyutu 3.7 küsür gb

Ellerine saglık =)

sağolasın bende bunu bekliyodum eline emeğine sağlık

Teşekkürler Dai. Kesınlıkle Denenmesı Gerekılen Bır Yapıt :D

ben çalıştıramadım
napıcam nasııl kurulur bide yardımcı olsanızz..
tşkler

ben çalıştıramadım
napıcam nasııl kurulur bide yardımcı olsanızz..
tşkler

super bir paylaşım saol supersin

ya bu konuyu açan arkadaş bi zahmet olacak oyunun nasıl kurulduğunu anlatırmısın.
ben ve benim gibi bir çok arkadaş çalıştıramadı.
bu foruma giren insanları zaten anlamış değilim hepsi teşekkür meraklısı
her konuya tşk ediorlar. yardım eden kimse yok.

teşekürler oyun indirdim harika yapmış saol .. eline emegine saglik

solariz kardeş indirdin de nasıl çalıştırdın
hele bi anlatta bizde indirdik bizde çalıştıralım...

abiçok güzel bir oyun yaaa ben indirdim kurdum bayada ilerledim tavsiye ederim emeğine sağlık kardeş

fiLm güzeLdi oyunda güzeLe benziyor teşekkürLer

fatihtugay' Alıntı:
solariz kardeş indirdin de nasıl çalıştırdın
hele bi anlatta bizde indirdik bizde çalıştıralım...
arkadaşım bu siteyi kuranlardanda elindeki mevcut materyali bizlere sunup emek harcıyanlardanda allah razı olsun ama gördüğün gibi 4-5 kere mesaj çekip yardım istiyosun fakat cevap alamıyorsun...bu forumun tek handikapı maalesef bu..bu duruma alış bence...ama forumdaki moderatörlerden ricam sudur ki..bu tarz mesajlara cevap versinler..bi çok arkadaş oyunlar bölümündeki bu tarz mesajları okuduğumuzda oyunu download edip kotayı harcamaktan çekiniyor ve sadece olumlu mesaj yazanları denemekten çekinmiyoruz..lütfen oyunu yükleyen arkadaşlar sonrasında yazılan negatif mesajları kulak ardı etmesinler..mesela shark resident evil 4 ü tam 4 kez ayrı zamanlarda upload etti...bende inatla dördünüde indirdim ama hiçbiri çalışmadı..ama sharkın upload ladığı bir çok oyunu indirdim ve sorunsuz çalıştırdım..şimdi biz oturduğumuz yerde beleş oyun indiren hiç bi faydamız olmadığı halde birde mırın kırın eden tiplermişiz gibi düşünülsekde ben şahsım adına emeği geçen her arkadaşı gönülden tebrik ve takdir ediyorum..ama diyeceğim şudurki shark örneğini vermemin sebebi : ben çevremde bu foruma takılan arkadaşlardan sıkça şunları duyuyorum; sharkın sa indirme çalışmaz yok bilmem kiminse indir çalışır gibi yaklaşımlar sunulmakta.dediğim gibi ben 1-2 oyun problemli diye arkadaşların yaptığı herşeyin güvensizlik temeline oturtulmasına karşı olmakla beraber modlarında yazılan yardım ve hata uyarı mesajlarını cevaplamalarını rica ve temenni ediyorum..teşekkürler..

Geri