Transfer Haberleri Buraya[Tek Başlık]

kim ne düşünürse düşünsün ben bu transfer haberine inanıorum arkadaşlar

arkadaşlar hiç bir transfer haberine inanmam ama herşeyi yalanlayan fenerbahçe resmi sitesinin bu haberi yalanlamaması manidar diilmi sizcede

kardeşim yalanlamaya fırsat mı kalıyor.artık maaşlı adam çalışıyor gazetelerdeki yalan haberleri tespit etmek için.Aziz Yıldırım klübümüz için elindne gelenin en iyisi yapacaktır.2hazirandaki Ulusa Sesleniş'ini merakla bekliyoruz.sabırsızlanıyoruz ama beklemeye mecburuz açıkçası

bırakın bu haberleri...maclar bitti..ee gazeteler boyle sallama haberler olmasa nerden para kazanacaklar..

ѕσηυη¢υ;2962396' Alıntı:
kardeşim yalanlamaya fırsat mı kalıyor.artık maaşlı adam çalışıyor gazetelerdeki yalan haberleri tespit etmek için.Aziz Yıldırım klübümüz için elindne gelenin en iyisi yapacaktır.2hazirandaki Ulusa Sesleniş'ini merakla bekliyoruz.sabırsızlanıyoruz ama beklemeye mecburuz açıkçası

arkadaşım doğru diyorsunda haberi fotomaçtan copy paste yaptım ve hemen fanatik isimli gaztenin sitesini inceledim önce haber yalanlandı fanatikte 2 dakika geçmeden kaldırıldı haber... bunlar manidar diilmi dostlar

arkadaşlar transferr hbri emrenin menajeri ahmet bulut tarafından az evel yalanlandı bilginize

maratonda acıklama var.
menajeri ahmet vermıo kimseye evine alcak heralde :)
gelmıyomuş yani

yorumsuz yalan habere benziyo ama neyse görecez bakalım ne olacak:D

emre'nin menajeri tarafından haber yalanlandı

arkadaşlar son kez sölüorum bu hbr emrenin menajeri tarafından az evel yalanlandı

vay be emreye bak fenere geliyo hayırlısı olsun

"Fatih Tekke ile takas olurum"

Fenerbahçe’den aldığı yüksek transfer ücreti nedeniyle gönderilmesine zor gözüyle bakılan Sırp golcü Mateja Kezman, Rusya’da futbol oynamak istediğini açıkladı.

Rus Sport Express gazetesine konuşan Kezman, “Fatih Tekke’nin Fenerbahçe’ye, bunun karşılığında da benim Zenit’e transferim konusunda haberler çıkıyor. Ancak gelişmelerden haberim yok. Herşeyle menajerim ilgileniyor. Eğer kulüpler anlaşırsa benim için sorun olmaz. Rus Ligi’nde oynamak isterim. Rus futbolu Türkiye’den daha ileri seviyede ve ayrıca Ortodoks bir ülkede daha iyi yaşayacağıma inanıyorum” dedi. Dinlenmeye ihtiyacı olduğunu ve gelişmeleri beklediğini kaydeden Kezman, bir ya da iki ay içinde her şeyin belli olacağını da söyledi.

TÜRKİYE’YE ŞANS TANIMADI

Fenerbahçe’de oynamaktan mutlu olduğunu ve Sarı-Lacivertli kulüple iki yıllık daha sözleşmesi bulunduğunu ancak Rusya’da da hiçbir sorun yaşamayacağını kaydeden Kezman, “Türkiye’ye yabancı yıldızlar ancak yaşlandıkları zaman geliyor. Rus kulüpleri ise yetenekli ve genç futbolcuları kolaylıkla transfer edebiliyor. Rus Ligi’nin Türkiye’den daha üst seviyede bir lig olduğunu biliyorum. Özellikle Zenit’in UEFA Şampiyonu olması da bunun bir göstergesi. Türkiye’de Fenerbahçe dışında Avrupa’da başarılı olan bir takım yok” ifadesini kullanırken, EURO 2008’deki favorilerini ise Almanya, Hollanda, Fransa ve İtalya olarak sıraladı. Kezman, Türk Milli Takımı’na ise Avrupa Futbol Şampiyonası’nda şans tanımadı.

http://www.sporx.com/futbol/superlig/112226/

bu haberin yalan oldugu o kadar açık ki bunu buraya koymak da ki amaç ne kezman daha 10 gün önce Fenerbahçe de kalacagını burayı taraftarı çok sevdigini türk futbolunun ii oldugunu söyledi ama utanmaz gazeteciler kendi kafalarından yazıyolar böyle kendi düşündüklerini yazıklar olsun böyle kişilere

yalan.....ama alıştık herzaman boyle haberlere

Fener'in gözü bu ikilide !..

news_manset_resim_ca_EmreBel_FatihTek01.jpg

UEFA Şampiyonu Zenit'in Kezman ısrarı sürüyor. F.Bahçe resmi teklif durumunda Tekke takasını talep edecek. Sarı lacivertlilerde Emre Belözoğlu sesleri de yükselmeye başladı. Lig TV'nin haberi:
KEZMAN-TEKKE
UEFA Şampiyonu Zenit'in Hollandalı Teknik Direktörü Dick Advocaat, ülke basınına kulüp başkanından önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek kadroyu güçlendirmek için Kezman'ı istediğini belirtti. Daha önce Fatih Tekke transferini gündemine alan Fenerbahçe'nin, Zenit'ten resmi teklif gelmesi durumunda takas formülüne sıcak bakıp bakmayacağı merak ediliyor. Fatih Tekke daha önce yaptığı açıklamada kulüpten ayrılmak istediğini dile getirmişti.

EMRE GELİR Mİ?
Fenerbahçe'nin transfer gündeminde Emre Belözoğlu sesleri de yükselmeye başladı. Geçtiğimiz yıllarda Türkiye'ye dönmek istemediğini açıklayan Milli futbolcunun sarı lacivertlilerin teklifine bu kez sıcak baktığı ileri sürüldü. Ada basınında Fenerbahçe'nin Emre için 7 milyon Paund isteyen Newcastle'a 4 milyon Paund teklif ettiğini belirtiliyor.

Fener'e piyango

Fener'e piyango

Sarı-lacivertli ekibin bir türlü elden çıkaramadığı Kezman'a Zenit talip oldu. Teknik direktör Advocaat Kezman-Fatih Tekke takasına hazır olduklarını açıkladı

Yabancı kontenjanının dolu olması nedeniyle transferde sıkıntı yaşayan ve Kezman, Appiah, Maldonado gibi isimleri göndermenin yollarını arayan F.Bahçe'ye Rusya'dan müjdeli haber geldi.
Tuttomercatoweb ve football365 adresli internet sitelerine göre, Zenit'i UEFA Şampiyonu yapan teknik direktör Dick Advocaat, F.Bahçe'nin göndermeye çalıştığı Kezman'a talip oldu. Advocaat, Zenit Başkanı Alexander Dukov'a "Kezman'ın transfer edilmesini istiyorum. Kalitesine güvendiğim bir isim. Takıma büyük katkısı olur" dedi. Dukov bu talebe sıcak baktı ancak Kezman için fazla para ödemek istemediğinin de altını çizdi.

Bunun üzerine Advocaat, başkan Dukov'a "Kezman'ı Fatih Tekke ile takas edebiliriz. Böylece ekstra bir bedel ödemeyiz. Zaten Fatih burada mutlu değil, ayrılmak istiyor" karşılığını verdi. Bu teklifi kabul eden Dukov takas için temaslara başlanmasını istedi. Şimdi Zenit'in, Kezman-Fatih takası için F.Bahçe'nin kapısını çalması beklenirken, gelişmeleri öğrenen Kezman "Kulüpler anlaşırsa benim için sorun olmaz. Zaten Rus futbolu, Türk futbolundan ileri seviyede. Rusya'da oynamak isterim" dedi. Kezman kısa süre önce yaptığı açıklamada, F.Bahçe ile 2 yıllık daha sözleşmesi olduğunu ve hiçbir yere gitmeyeceğini vurgulamıştı.

fotomaç

Geri