Transfer Haberleri Buraya[Tek Başlık]

üzgünüm ama LiverpooL'LuLarın böyLe bi transfer speküLasyonundan haberi biLe yok..
yani bir Türk hayaLi bu transfer..

yalan yaw inanmayın

arkadasım yalan haber olsa www.fenerbahce.org bu haberi yalanlardı ben bütün gazetelerde çıkan isimleri bu sitede araştırıyorum ve hepsini yalanlıyolar.son olarak bugün kanoute'yi yalanladılar..daniel güiza'yıda yalanlamadılar bi aksilik olmassa xabi alonso fenerbahçede...!!
isteyen girsin siteye baksın xabi alonso ile alakalı bi haber yok yalanlamıyolar...:goz:

Haklısın kardeş alonso kaç gündür basında çıkıyo ama hiç yalanlamadılar, ve yalanlamadıklarını da alıyolar...

Ben alonsonun haberi sitede çıkcakmı diye bekliyorum, bugün veya yarın çıkmassa anlarım ki alıcaklar...

Bana göre böyle...

üzgünüm ama LiverpooL'LuLarın böyLe bi transfer speküLasyonundan haberi biLe yok..
yani bir Türk hayaLi bu transfer..

Liverpool forumlarına da takılıyorum...alıntılar...

- Xabi gitsin ama biz Barry için 18 M Pound vereceksek Fenerbahce de bize 18 M Pound versin...

-Xabi için 12M pound çok az...gitmesin demiyorum ama bu para çok az...
-Barry gelsin de Xabiyi de ucuza kaptırmayalım...
-Barry gelsin de Xabiyi kim sallar...

Git bak bu yorumları bulamazsan ben sana linklerini de bulur veririm ...:goz:

Alonso Pürüz Çıkardı

Liverpool'un Fenerbahçe'ye vermeyi kabul ettiği İspanyol oyuncu, sarı-lacivertli yöneticilerden bir gün daha süre istedi.

95A5C262C2C57140966B33BBb.jpg

Fenerbahçe'nin yıllık 3.5 milyon euro teklif ederek imza aşamasına getirdiği Xabi Alonso, son dakikada sorun çıkardı. İspanyol oyuncu, kendisini isteyen Arsenal'li yöneticilerle dün masaya oturdu ve sarı-lacivertli kulüp yetkilileriyle bir telefon görüşmesi yaparak "Bekleyin" dedi. İspanyol ön liberonun Fenerbahçeli
yöneticilerden, "Arsenal'in de teklifi cazip. Arada fazla fark yok. Belki de İngiltere'de kalırım" diyerek bir gün daha süre istediği ifade edildi.

ARSENAL'E VERMEYİN
Son dakikada yaşanan bu olumsuz gelişme, İstanbul cephesinde can sıkarken, oyuncunun kulübü Liverpool'un Arsenal'e sıcak bakmadığı, Alonso'yu en büyük rakiplerinden birine vermektense Fenerbahçe'ye satmayı tercih edeceği öğrenildi. Ada ekibinin hocası Benitez'in yönetimine, "Alonso'yu sakın Arsenal'e satmayın" raporu vermesi, Fenerbahçe'yi bu transferde daha öne çıkarıyor. Fenerbahçe, Alonso için Liverpool'a en son 15 milyon euro'luk bir teklif sunmuştu.

Kaynak:Fotomaç

Xabi Alonso Pazartesi İstanbul'da!

İspanya’dan gelen haberlere göre Xabi Alonso Pazartesi günü Fenerbahçe ile masaya oturacak...

32908_news.jpg

Aston Villalı Gareth Barry’de ısrar eden Rafa Benitez, futbolcuları Xabi Alonso’nun gitmesine izin verdiğinden beri İspanyol oyuncunun talipleri bitmiyor. Juventus’un transfer etmeye çok yakın olduğu ancak son anda vazgeçtiği Alonso için Fenerbahçe’nin girişimlerini hızlandırdığı bildirildi.

Mirror gazetesinin haberine göre Şampiyonlar Ligi’nde başarı hedefledikleri için Aurelio’nun yerini kaliteli bir yabancıyla doldurmak isteyen sarı lacivertlilerin İspanyol futbolcuyla Pazartesi günü görüşeceği iddia edildi.

Bakalım Alonso’yu Kadıköy’de izleyebilecek miyiz...

Kaynak:Goal.com

lıverpool yenı transfer ıcın butce yaratma amacıyla alonsoyu gondermeyı dusunduğu hatta hocasının alonsoya fenerbahce ınanılmas bı teklıf yaptı gıt dedıını okumustum ama enrde hatırlamıorum ıns dorudur ne dıyelım

Bugün okudunuzmu bilmem
Arsenal de Alonso ya teklif yapmış hemde iyi bi teklif
Alonso da fenerin teklifini bi süreliğine askıya almış...

Doğruluğu tartışılır:goz:

Harry KeweLL ve Riise'yi sattı adamLar..
LiverpooL $uan ortasahada sıkıntı çekicek zaten pek oyuncu yok eLLerinde..
Xabi ALonso hiçbir yere gidemez=)

Bıseyler olucak bu hafta ama hayırlısı bırı gıtsede bu adam keşke gelse...

Kewell ve Riise Liverpool için büyük kayıplar değil.
Gerard,Benayoun,Pennant,Mascherano,Lucas Leiva,Sebastian Leto gibi önemli orta saha oyuncuları var Liverpool'da

Xabi Alonso gelirse çok iyi olur..

Geri