Transfer Haberleri Buraya[Tek Başlık]

Ah Pose Ah Ortalığı Yine Karıştırdın Ortalığı Konu Başlığına Bak :D

1093_B_aragones006b.jpg

Aragones'ten yalanlama
17.06.2008 21:39
İspanya teknik direktörü Luis Aragones, İspanyol basınında çıkan 'Aragones F.Bahçe ile anlaştı' haberlerine karşı çıkarak hiçbir kulüple görüşmesi olmadığını söyledi.

EURO 2008'den sonra İspanya Milli Takımı'nı bırakacak olan 69 yaşındaki teknik adam bir kulüp takımı çalıştırmak istediğini söylemişti. Tecrübeli teknik adam yaptığı açıklamada, "Bu tür işlerle uğraşan bir menajerim var. Daha önce de Meksika ekibi America ile bir bağlantım olduğunu yazmışlardı ancak şuan bundan başka birşey söyleyemem. Eğer gerçekten birşeyler biliyor olsaydım sizinle paylaşırdım" diye konuştu.

İspanya'nın Marca Gazetesi bugunkü sayısında Aragones'in F.Bahçe ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını yazmıştı.

Kaynak:sporx.com

Hayırlı olur inşallah

Bu adama da artık yaşlı derlerse şaşarım. Adam daha 25-26 yaşlarında, hele bi gelsn ortalığı dağıtırız... Çıldırın Adriano için...... :biggrin

bütün sloganlarımızı çalıyorsunuz yaratıcı olun biraz

örn. burası samiyen burdan çıkış yoktu orjinali siz burası kadıköy yaptınız, :melek

şimdide çıldırınımı kopyaladınız . biey değil bari bu sene geçseydi daha yeni çıktı çıldırın :durdurun

arkadaşlar bütün resmi yerlere baktım öle b,işi yok

haber in kaynaının verildii yerde bile öle bi haber yok :S:S: konuya kilit pls

gelse varya türkiye ayağa kalkar ama çok zoooor :))

yaw asparagas haberler bunlar yazar dururlar böyle fanatik ve fotomaçtan alıntıdır :D

İnşallah Doğrudur...

Kocaelispor Kezman'ı istiyor

18203.jpg

Kaleci Serdar Kulbilge ile sözleşme imzalayan Kocaelispor, şimdi de Kezman'ın da peşinde.

Başkan Aziz Yıldırım'ın, "Kalacak" sözüne rağmen iyi bir teklif gelirse yabancı kontenjanı nedeniyle Sırp oyuncunun gönderilebileceği belirtiliyordu. Kocaelispor kiralık da olsa Kezman'ı istiyor.

İnternetSpor​

Ohh ohh arka arkaya güzel haberler alıyorum bugün :)

zuaaaaaaaaa

sallamadan başka bişiy değil

Burak Fener'de

Burak Yılmaz Fenerbahçe'ye imza atıyor

Emre Belözoğlu'nu renklerine katarak ilk transfer bombasını patlatan Fenerbahçe, Manisalı Burak'ta da mutlu sona ulaştı

Burak Fener'de

Beşiktaş yolladı
Gelecek sezon forvet hattında sıkıntı yaşamamak için geniş bir kadro kurmak isteyen ve dünyaca ünlü forvetlerle görüşen Fenerbahçe, Manisa'nın genç golcüsü Burak Yılmaz'ı renklerine bağladı. Beşiktaş'ın devre arasında Holosko'ya karşılık Manisa'ya verdiği Burak'ı Trabzon istemiş ama genç golcüyü ikna edememişti. Bu gelişmelerden
sonra harekete geçen sarı-lacivertliler, futbolcudan "Gelirim" cevabını aldı ve Manisa yönetimiyle masaya oturdu.

78 maçta 35 gol
Yapılan uzun pazarlıklar sonucunda taraflar dün anlaşma sağladı. Manisa Başkanı Kenan Yaralı'nın bugün İstanbul'a geleceği ve imzaların atılacağı belirtiliyor. 23 yaşında ve 1.88 boyunda olan Burak, 2003-06 arası Antalya'da 78 maçta 35 gol atmış ve Beşiktaş'a gelmişti. Siyah-beyazlı forma ile 39 maça çıkan ve 6 gol kaydeden Burak devre arasında geldiği Manisa'da da 16 karşılaşmada rakip filelere 9 gol gönderdi. Genç golcü sert şutlarıyla tanınıyor.

Kaynak: Fotomaç

Geri