Transfer Haberleri Buraya[Tek Başlık]

Fener Gerçekten İsterse Almayı Ki Bence Alacaklarsa Almaları Gereken İki Adam Var Biri Bu Güiza Biri De Wagner Love Ciddi Ciddi Almak İsterlerse Ben İkisinden Birinin Fener'e Gelebileceklerini Düşünüyorum Çünkü Bu İki Oyuncu Şu Ana Kadar Kariyerlerinde Çokta Bişi Yapmamış Ama İlerisi İçin Ümit Veren Sağlam Forvetler Bence Fener Ciddi Ciddi Bu Sene Bir Forvet Almak İstiyorsa İsim Yapmış Adamlardan Çok Bu İki Oyuncudan Birini Almalı... :goz:

Siz olsanız hem iyi para kazanıp hemde ilk 11deki yerinizin garanti oldugu bir takımda mı oynamak istersiniz,yoksa daha az para alıp yedek oturacagınız klüpte mi?

Fenerbahce seneye şampiyonlar liginde mücadele edecek,bu sene bir başarı yakaladı takım.Sorun Fenerbahçe değil,sorun Türkiye.

tam olarak izlemedim sadece barcelona maçından hatırlıyorum 2 0 dan 3 2 yendiler bu adamda gol atmıştı benim iddaa güme gitmişti bence buda değil haftaya beklicez görcez aziz başkandan başka bilen yoktur gelecek olanı hayırlısı olsun

GELMEZ diyen arkadaşlar FENERBAHÇE sizi hep yanıltmadımı ortega, alex ,anelka , carlos daha sayayımmı

expert 90 avtarı değiştir bu forumun dengesini bozmayın

mantona sen kendi takımında kaç futbolcu askerlik yapmış bak bakayım bi saçma konular açmayın şuraya yarından sonra başlıcam sizin askerlik yapmıyan futbolcular için konu açcam sizimi gerdi bu olaylar anlamıyorum ki kanun var devlette sizene

hayırlı uğurlu olsunnn:D:D:D

İşte hoca ve forvet adayları

İşte hoca ve forvet adayları
Teknik direktör ve yabancı forvet arayışlarını sürdüren yönetimimiz, çözüm aşamasına yaklaştı. Elemeler sonunda hedefte 4 hoca ve 5 golcü futbolcu kaldı.

TEKNİK DİREKTÖRLERDE SON DURUM

Christoph DAUM
Köln’ü Bundesliga’ya çıkarmasına karşın mutsuz olduğu biliniyor. Alman ekibiyle olan kontratı 2010’da bitiyor, ama eski kulübü Fenerbahçe gözünde tütüyor ve bu nedenle ayrılma düşüncesinde.

Gerard HOULLİER
Fransız futbolunun deneyimli isimlerinden olan 60 yaşındaki teknik adam şu anda boşta. Liverpool ve Lyon gibi Avrupa’nın önde gelen kulüplerinde görev aldı. Modern futbol anlayışını başarıyla uygulatıyor.

Michael LAUDRUP
Avrupa futbolunun yükselen değeri. Getafe’de başarılı bir sezon geçirdi. Galatasaray uğraştı, ama alamadı. Chelsea-M.United maçından önce Fenerbahçe Moskova’da ilk teklifini yapmıştı.

LUXEMBURGO
4 eski öğrencisinin formasını giydiği Sarı-Lacivertli ekipte çalışmayı istiyor. Alex hayranı. Ayrıca Brezilyalı da ekolünün devam ettirilmesi açısından Scolari’ye oranla daha makul bir seçenek olarak duruyor.

FUTBOLCULARDA SON DURUM

Sidney GOVOU
Olympique Lyon’da oynuyor. 2010’a kadar sözleşmesi var. Bonservisi 8 milyon Euro. 7 senedir üst üste şampiyon olan takımında misyonunu tamamladığını düşünüyor ve ayrılmak istiyor.

Eidur GUDJOHNSEN
Barcelona’da oynuyor. 2010 yılına kadar sözleşmesi var. Bonservisi 5 milyon Euro. Yeni teknik direktör Guardiola, İzlandalı’ya sıcak bakmıyor. Takımda kalsa bile ilk 11’de forma bulma şansı çok az.

John CAREW
Aston Villa’da oynuyor. 2010 yılına kadar sözleşmesi var. Bonservisi 8 milyon Euro. Şampiyonlar Ligi’nde forma giymek istediği için Fenerbahçe’nin teklifine sıcak bakıyor.

Luis FABİANO
Sevilla ile 2009’a kadar sözleşmesi var. Bonservisi 18 milyon Euro. Brezilyalı olması diğer adaylara göre takıma daha çabuk uyum sağlama açısından artısı olarak görülüyor.

D. Gonzalez GUİZA
Mallorca’da forma giyiyor. 28 yaşındaki forvet patlamayı Kırmızı-Siyahlı forma altında yaparak, İspanya Ligi gol kralı oldu. 2012’ye kadar sözleşmesi var. Bonservisi 10 milyon Euro.

Kaynak: Fanatik

Valla kaynak fanatik olunca ininmak elde deil :)

Zico Portekiz'e

Fenerbahçe ile yaşadığı ayrılıktan sonra henüz bir takım ile anlaşamayan Brezilyalı çalıştırıcı Zico'nun adı şimdi de Portekiz Milli Takımı teknik direktörlüğü için geçiyor.

Portekiz çalıştırıcısı Luiz Felipe Scolari'nin 1 Temmuz'dan itibaren Ada ekibi Chelsea'nin başına geçeceğinin belli olmasından sonra federasyon yetkilileri teknik direktörlük arayışını hızlandırdı. Portekiz gazetesi Record'da yer alan habere göre ise Portekiz Futbol Federasyonu yeni teknik direktörleri için beş kişilik bir aday listesi oluşturdu. Bu listenin içinde Vanderlei Luxemburgo, Frank Rijkaard, Carlos Queiroz, Manuel Jose ve Zico isimleri yer alıyor.

Portekiz'den yapılan açıklamada ise yeni teknik direktörlerinin turnuva sonrasında açıklanacağı ve çalışmaların sürdüğü belirtilmişti.

en son alternatif zico olacağı kesindir.Çünkü kariyeri olmayan bir hocaya Milli takım emanet edilmez.

Taraftar kalsın istiyor yönetim hayır diyor

Taraftar, Önder 'mutlaka' kalsın diyor

Fenerbahçeli taraftarlar, genç oyuncunun, Gökhan, Lugano ve Edu'nun alternatifi olduğunu belirten taraftarlar, "Mutlaka kalmalı" dediler. Taraftar bunun nedenini de şöyle açıkladı...
14 Haziran 2008 14:14
Yazı boyutunu büyütmek için
Genç oyuncunun, Gökhan, Lugano ve Edu'nun alternatifi olduğunu belirten taraftarlar, "Mutlaka kalmalı" dediler.

Fenerbahçeli taraftarların Önder Turacı aşkı. antu. com'da yayınlanan yazıda, genç futbolcunun gözü kapalı her mevkide oynatılabileceği hatırlatılarak, "Gökhan, Lugano ve Edu'nun tartışmasız tek alternatifidir. Mutlaka takımda kalmalı" uyarısını yaptılar.

İşte antu.com'daki o yazı:

"Medyadan takip ettiğimiz kadarıyla bir Önder bilmecesi var gündemde. Önceleri Rusya`ya gideceği söylenen, daha sonra Galatasaray`la görüştüğü ancak anlaşamadığı haberleri yayılan Önder`in durumu meçhul. Kulüp her zamanki kapalılığıyla olan biteni taraftarıyla paylaşmıyor.

Önder gibi savunmanın her yerinde gözünüzü kapalı oynatabileceğiz bir oyuncuyu gözden çıkarmak bu kadar kolay olmamalı. Çünkü kendisi ilk 11`de oynamasa bile hem Gökhan Gönül`ün, hem Edu ve Lugano`nun tartışmasız alternatifidir. Onu kulüpten göndermek kadroda zaafiyet yaratmaktır. Kelimenin tam anlamıyla joker olan Önder kadromuzda tutulmalıdır."

haber7

Zico portekize çok zor bence portekize göre hoca degıl..

Doğru

Zico portekize çok zor bence portekize göre hoca degıl..

%100 katılıyorum.Portekiz milli takımının başına öyle herkesi getirmezler.Oraya gelen adamın dünya futbolunda en az 7 veya 8 yıllık başarı dolu bir kariyeri olması gerekir.Zico insan olarak bana göre dünyada eşi benzeri olmayan birisi.Ama iş hocalığa gelince bana göre çok ama çok yetersiz.Aslında benim isteğim Zico'nun takımımızda danışman olarak kalması.Ama bunuda o kabul etmez..

yeni hoca LUXEMBURGO

bugunku bircok gazete teni hocanın luxemburgo oldugunu duyurdu.
ayrıca brezilyanın exposport kanalında luxemburgoya sorulan soruda fener ile anlastım gerisi 2 kulup arasındaki gorusmelere kaldı

Eren bombası

8CBF4D21452CFA4997DA2525b.jpg

Beşiktaş'ın da istediği genç yıldız için sarı-lacivertliler Basel kulübü ile bonservis fiyatında büyük yol katetti Beşiktaş'ın da istediği genç yıldız için sarı-lacivertliler Basel kulübü ile bonservis fiyatında büyük yol katetti.

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın da ısrarla istediği Eren Derdiyok için Basel kulübünün kapısını çaldı. İsviçre Milli Takımı'ndaki futboluyla da beğeni kazanan golcü futbolcu için Fenerbahçe yönetiminin sıkı pazarlığa girdiği öğrenildi. Basel kulübünün 1.90'lık yıldız futbolcuyu satmaya pek sıcak bakmadığı bu nedenle
sarı-lacivertlilerden 5 milyon euro bonservis bedeli istediği ifade edildi.

MUTLU SONA DOĞRU
Bu miktarı aşağıya çekme uğraşı veren sarı-lacivertli yönetiminin önümüzdeki günlerde bu transferi sonlandırması bekleniyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın bu oyuncuyu çok istediğini belirtiliyor. Eren Derdiyok birkaç gün önce, "Trabzonspor bana teklif yaptı ama kariyerim için kabul etmedim. Ama Fenerbahçe'de forma giymek istiyorum" ifadesini kullanmıştı.

EREN DERDiYOK KiMDiR?
Doğum tarihi: 12 Haziran 1988
Doğum yeri: İsviçre
Boyu: 1.90 mKilosu: 80 kg
Mevki: ForvetKariyeri: 42 maç / 51 gol
Milli takım: 5 maç / 1 gol
Kulübü: Basel

Kaynak: fotomaç

42 maçta 51 gol

adam gol kralı olamadıysa ne diyim ama türkiyede oynayamaz..

Geri