Trabzonspordan haberler [ Football Tycoon ]

Sizce bu takımlar şampiyon olabilirler mi??? [futbol tycoon]

• Kullanılan toplam oy
    45

derbederin

Altın Üye
Reaction score
0
Aşkına kul oldu isem, sanma aşkı sen yarattın...
2igcdpd.jpg

Takım gücünüz: 857,4
bu takımdan umutluyum ama sorun diğerinde :)

1zh05dk.jpg

bildiğiniz gibi iki maç kaldı
yarınki maçım ULTRA ASLAN ile
son maçım da FC Arsenal ile :(

Takım gücünüz: 842,2

yıldızlı oyuncularımdan biri sakat biri de cezalı yoksa 850 yi geçiyordu takım gücüm

28vrrrt.jpg

bu da 3. takımım bu da görüldüğü gibi 1. liğe oynuyor

fikirlerinizi bekliyorum 3 takımım da şampiyon olabilir mi :saskin

Serdar Daha AçıkLayıcı BiLgiLer Versen Puan TabLosundan OyuncuLarını Ve GüçLerini ALgıLamak KoLay OLmuyorda :D Sakat Ve CezaLıLarın ÖzeLLikLeri De ÖnemLi =)

iyi oynarlarsa olurlar neden olmasın..yanlız rakiplerde dişli tedbirli oynamanda yarar var..

takımlar güçlerine göre sıralanmakta
Sadece en iyiler 1. Ligde yer alabilirler. Daha aşağıdaki ligler kendi ararlarında da gruplandırılır: Grup Numarası ne kadar küçükse, o gruptaki takımlar daha iyi takımlardır.

yani bu oyunda yaklaşık 100bin kişi var ve bunların 40 binden fazlası benden yukarıda yani benden güçlü :(

realist bu senin için kanka as takımımın ilk 11i :goz:

zmjs5w.jpg

3 üde oLur dai sampiyon...

ben bu oyundan hiçbirşey anlamadım?!? geçen sezon 848 lik takımım vardı her türlü antrenmanını yaptırdım her şeyiyle ilgilendim 9. oldu lider takıma 5 attı son sıradakinden 5 yedi. bu sezon hiç dokunmadım ne antrenman ne transfer ne sponsor ligin bitimine 2 hafta kaldı liderim???? bu işte bayağı bi saçmalık var bence??? FM ye devam en iyisi :)

zorrr..olamazlar..

Serdar Kardeşim Takımın SağLam Bu Kadro Şampiyon OLur =)

başlığı elimden geldiğince güncel tutacağım :biggrin

Trabzonspor ilk maçında zor da olsa kazandı fakat 2 sakat verdi ve elimde kalan az puanla nasıl iyileştireceğimi kara kara düşünüyorum

29zpfmg.jpg

ayrıca puanları kaçınmadan harcayarak ucuza aldığım kaleciyi eğitip satarak kar etmiş durumdayım

2lu97hy.jpg

ben 1-2 ay oynadım sıkıLdım bıraqtım...
ama serdar sen kopmussun bu oyunda :hhmanD

gruplar yükseldikçe işimiz zorlaşıyor
daha detaylı bilgiler paylaşacağım sizinle ve hep beraber 3. ligi aralayacağız :biggrin

kaca aldın derbederın yha yha o sıyah yıldızlıyı :S
kac gucu var kaca gıdıo ?

anakinrick bu siyah yıldız yüzünden batıracağım takımı

2myzy9x.jpg

bu son aldığım adam
nvxs45.jpg

satsam şu an 300bin ediyor :(

dua edin de 3 saat içinde kimse uyanıp bu adama teklif vermesin :durdurun eğer alırsam yaşadım :biggrin

x1gm52.jpg

1 buçuk saat kaldı dayanabilirim :vur

Geri