TRabzonspor taraftarı büyük mü!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nesi büyük trabzonsporun yaw kaç nüfusluk yerki trabzon komşu iller falan desteklemese taraftar bulamaz bence kendilerini şişiriyolar...

TS'luyum her zaman her yerde söylemekten çekinem .

( Forumda yorum yapınca Gs'lide yaptılar '' Nefret ettiğim takım Fb'li bile yaptılar '' )

Ölmeden şampiyonluk görür müyüm bilmiyorum ama TS'u seviyorum .
Kötü yönetimler '' Başındaki Çoban Teknik Direktör '' hiçbirşey bu sevgiyi engellemiyor .

Her zaman Her YeRde TS . . .

Trabzonsporun hala 3 büyüklerle beraber anılmasına hiçbir anlam veremiyorum....24 yıldır trabzonsporun diğer anadolu takımlarından hiçbir farkı yoktur...

ђєάVєηśįś;2904297' Alıntı:
Nesi büyük trabzonsporun yaw kaç nüfusluk yerki trabzon komşu iller falan desteklemese taraftar bulamaz bence kendilerini şişiriyolar...

Onurunla Taktığın Tek Yıldız, Onursuzca Takılan Yıldızlardan Daha Büyüktür TRABZONSPOR'UM...

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK TRABZONSPOR!!!!.ANTİ-istanbulll!!TARAFTARIMIZIN ve TAKIMIMIZIN büyüklüğünü kimse tartışamaz GEBZEden TRABZONa kadar bir sevgi bu birkaç kilometreyle ölçülemez

Birde şampiyonluğa aday olsalar tam süper olcak ama hep aday adayı oluyorlar :goz: özledim bi başka takımın şampiyonluğunu yaw :mad:

büyüktür çoğu ben küçük taraftar görmüyom pek fazla maçlarda

ђєάVєηśįś;2904297' Alıntı:

seni nobele aday gösterelim nobeli de alırsın new yorkda iyi bi villa da alırsın
orhan pamuk da aynısını yaptı kars ilini gidip görmeden saçmaladı senin gibi adama nobel verdiler
sen olduğun gibi devam et trabzona gelirsen misafirperverliğimi gösteririm :goz:

Trabzonspor Taraftarı Her Zaman Çok Büyüktür...Trabzonda Öyle....:D
1975-76 Cumhurbaşkanlığı
1975-76 Lig Şampiyonluğu
1975-76 Başbakanlık
1976-77 Lig Şampiyonluğu
1976-77 Cumhurbaşkanlığı
1976-77 Türkiye Kupası
1977-78 Türkiye Kupası
1977-78 Cumhurbaşkanlığı
1977-78 Başbakanlık
1978-79 Cumhurbaşkanlığı
1978-79 Lig Şampiyonluğu
1979-80 Lig Şampiyonluğu
1979-80 Cumhurbaşkanlığı
1980-81 Lig Şampiyonluğu
1982-83 Cumhurbaşkanlığı
1983-84 Türkiye Kupası
1983-84 Lig Şampiyonluğu
1984-85 Başbakanlık
1984-85 Türkiye Kupası
1985-86 Türkiye Kupası
1986-87 Cumhurbaşkanlığı
1990-91 Türkiye Kupası
1991-92 Türkiye Kupası
1993-94 Başbakanlık
1994-95 Türkiye Kupası
1994-95 Cumhurbaşkanlığı
1995-96 Başbakanlık
2002-03 Türkiye Kupası
2003-04 Türkiye Kupası

-Kim ki kendinden başka takımın şampiyonluğunu ister ve onun maşalığını üstlenir.O benim gözümde büyük değildir...
-Kim ki diğer sahadan gelen gol haberi üzerine 10 dakikada rakibine gerekli olan 3 golü yiyiverir.O benim gözümde büyük değildir.
-Kim ki lüks lokantalardaki buluşmalarda rakibi olması gereken klübün başkanına biat edip diğer bir rakibine saldırır.O benim gözümde büyük değildir.
-Kim ki kendi stadında kendi takımına değilde rakibi olması gereken bir başka takım lehine tezahurat eder.O benim gözümde büyük değildir.
-Kim ki en az altı yedi pozisyonda 3'e 2 yakaladığı rakibine gol atacağına kendi kalesine döner ve yenildiği bir maçtan sonra sevinir.O benim gözümde adam bile değildir...

JANGOFET FENERLİSİN GALİBAA:D:D:D..son yenilgi ağırdı tabii.bizim için her klup birdir ve hiç bir takımın maşalığını yapmayız..yazıkk işte sende şu medyanın kandırdığı milyonlardan birisin işte bizim için fener ezeli rakibimizdir 96 da olan olaylar için..galatasaray nefretimizdir FATİH TEKKEmize edlien küfürler için.. beşiktaş sinirimizdir he zaman görülecek bir hesap bıraktığı için...hepsi birdir işte HER ZAMAN ANTİ-- İSTANBULLLL.TRABZON UĞRUNA CANLAR VERİLENDİR!!!!!

Arkadaşlar bütün üniversiteli Trabzonsporluları www.unitrabzonspor.com a bekliyoruz. Yazarlıktan, site yöneticiliğine kadar her türlü sorumluluğu alabilir ve sitemizin büyümesine katkı sağlayabilirsiniz.
Bu site tamamen trabzonspor menfaatleri doğrultusunda hazırlanmış; kişilerin himayesinde değil; renklerin himayesinde işleyen bir sitedir. gönülden Trabzonspoa bağı olan bütün kardeşlerimi bekliyorum. Buyrun tanışalım..

www.unitrabzonspor.com

seni nobele aday gösterelim nobeli de alırsın new yorkda iyi bi villa da alırsın
orhan pamuk da aynısını yaptı kars ilini gidip görmeden saçmaladı senin gibi adama nobel verdiler
sen olduğun gibi devam et trabzona gelirsen misafirperverliğimi gösteririm :goz:

Ben biliyorum trabzonu meraketme sen gel bursaya şehir gör bence...

ђєάVєηśįś;2986541' Alıntı:
Ben biliyorum trabzonu meraketme sen gel bursaya şehir gör bence...

Bursa'ya da geldik koçum ama sizde bi icraat göremedik

siz ancak sanal alemde Trabzon'lulara ve bizim için kutsal olan Trabzonspor'a söversiniz işte anca o kadar kaabiliyetiniz var.(genel konuşmak istemezdim ama neredeyse tüm Bursaspor taraftarları böyle)

Trabzon kümeye diye bağırdıklarınızı unutmadık asla da unutmayacağız...

Geçen sene Bursa - Trabzon maçından önce de böyle söylediniz Bursaya gelin taraftar görün biz texsaslıyız falan filan

Bizler Bursa sokaklarında Trabzon Trabzon bağırırken bi kişi neden gelip siz kim oluyosunuz da Bursa'da Trabzon Trabzon bağırıyorsunuz demedi diyemedi...

Trabzonspor'un büyüklüğünü ölçmek kimsenin haddi değildir yine ölçmek istiyorsanız sizleri Trabzon'a bekliyorum biz öğretiriz sizlere kim büyük kim küçük.

Ayrıca Trabzonsporun müzesini ziyarete davet ediyorum seni belki içeriye alırlar da hayatında kupa görürsün bi daha da hakkımızda konuşmazsın ileri geri

Biz Trabzonluyuz....

Bursa'ya da geldik koçum ama sizde bi icraat göremedik

siz ancak sanal alemde Trabzon'lulara ve bizim için kutsal olan Trabzonspor'a söversiniz işte anca o kadar kaabiliyetiniz var.(genel konuşmak istemezdim ama neredeyse tüm Bursaspor taraftarları böyle)

Trabzon kümeye diye bağırdıklarınızı unutmadık asla da unutmayacağız...

Geçen sene Bursa - Trabzon maçından önce de böyle söylediniz Bursaya gelin taraftar görün biz texsaslıyız falan filan

Bizler Bursa sokaklarında Trabzon Trabzon bağırırken bi kişi neden gelip siz kim oluyosunuz da Bursa'da Trabzon Trabzon bağırıyorsunuz demedi diyemedi...

Trabzonspor'un büyüklüğünü ölçmek kimsenin haddi değildir yine ölçmek istiyorsanız sizleri Trabzon'a bekliyorum biz öğretiriz sizlere kim büyük kim küçük.

Ayrıca Trabzonsporun müzesini ziyarete davet ediyorum seni belki içeriye alırlar da hayatında kupa görürsün bi daha da hakkımızda konuşmazsın ileri geri

Biz Trabzonluyuz....

Arkadaşım sana canı gönülden katılıyorum... Çünkü bizler TRABZONSPORLUYUZ vede bununla gurur duyuyoruz.

En büyük TRABZONSPOR başka büyük yok..... İşte o kadar! :goz::goz::goz:

ne sacmalıyon ya. fenere 96 yılındasn beri gıcımız var.bu yuzden fener macında boyle oluyor. bence fener bunları hak ediyor. 96 yılında masa basında şampiyon oldular. bu bir kan davasından farksızdır.trabzonun taraftarı hicbir zaman kücük deildir. aksini soleyen trabzonlu deildir zaten. turkıyenın 1 numaralı atesli taraftarı besiktastır 2 numaralı atesli taraftarı trabzonspordur 3 numaralı atesli taraftarı kocaelispordur ama kocaelispor super lige ancak cıkabildi. haydi hayırlısı diyelim.

Sen bir koyu TRABZONSPOR'lu olarak beşiktaş taraftarını yükseltmene gerek yokki. Eğerki dediğin gibi koyuysan.

TRABZONSPOR taraftarı küçük değildir diyorsun fakat ikinci sınıf bir taraftar yapıyorsun peki bu nasıl olacak ? Yani biraz içerden konuşmanı öneririm be arkadaşım. Ki açtığın başlıkta çok saçma bi başlık. Bari değiştir şu başlığı iyice deli etme adamı. Hadi görüşmek üzere allaha emanet ol.

Gurbetçi Gençler

sana teşekkür ederim bir kaç kendini bilmezin yaptığını btün trabzonspora mal etmek doğru değildir.. ancak trabzonspor büyük değil çok büyük bir camiadır. bunu tartışmanında bir anlamı yoktur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri