HeaVenSiS
V.I.P
Nesi büyük trabzonsporun yaw kaç nüfusluk yerki trabzon komşu iller falan desteklemese taraftar bulamaz bence kendilerini şişiriyolar...
Trabzonsporun hala 3 büyüklerle beraber anılmasına hiçbir anlam veremiyorum....24 yıldır trabzonsporun diğer anadolu takımlarından hiçbir farkı yoktur...
ђєάVєηśįś;2904297' Alıntı:Nesi büyük trabzonsporun yaw kaç nüfusluk yerki trabzon komşu iller falan desteklemese taraftar bulamaz bence kendilerini şişiriyolar...
ђєάVєηśįś;2904297' Alıntı:Nesi büyük trabzonsporun yaw kaç nüfusluk yerki trabzon komşu iller falan desteklemese taraftar bulamaz bence kendilerini şişiriyolar...
seni nobele aday gösterelim nobeli de alırsın new yorkda iyi bi villa da alırsın
orhan pamuk da aynısını yaptı kars ilini gidip görmeden saçmaladı senin gibi adama nobel verdiler
sen olduğun gibi devam et trabzona gelirsen misafirperverliğimi gösteririm :goz:
ђєάVєηśįś;2986541' Alıntı:Ben biliyorum trabzonu meraketme sen gel bursaya şehir gör bence...
Bursa'ya da geldik koçum ama sizde bi icraat göremedik
siz ancak sanal alemde Trabzon'lulara ve bizim için kutsal olan Trabzonspor'a söversiniz işte anca o kadar kaabiliyetiniz var.(genel konuşmak istemezdim ama neredeyse tüm Bursaspor taraftarları böyle)
Trabzon kümeye diye bağırdıklarınızı unutmadık asla da unutmayacağız...
Geçen sene Bursa - Trabzon maçından önce de böyle söylediniz Bursaya gelin taraftar görün biz texsaslıyız falan filan
Bizler Bursa sokaklarında Trabzon Trabzon bağırırken bi kişi neden gelip siz kim oluyosunuz da Bursa'da Trabzon Trabzon bağırıyorsunuz demedi diyemedi...
Trabzonspor'un büyüklüğünü ölçmek kimsenin haddi değildir yine ölçmek istiyorsanız sizleri Trabzon'a bekliyorum biz öğretiriz sizlere kim büyük kim küçük.
Ayrıca Trabzonsporun müzesini ziyarete davet ediyorum seni belki içeriye alırlar da hayatında kupa görürsün bi daha da hakkımızda konuşmazsın ileri geri
Biz Trabzonluyuz....
ne sacmalıyon ya. fenere 96 yılındasn beri gıcımız var.bu yuzden fener macında boyle oluyor. bence fener bunları hak ediyor. 96 yılında masa basında şampiyon oldular. bu bir kan davasından farksızdır.trabzonun taraftarı hicbir zaman kücük deildir. aksini soleyen trabzonlu deildir zaten. turkıyenın 1 numaralı atesli taraftarı besiktastır 2 numaralı atesli taraftarı trabzonspordur 3 numaralı atesli taraftarı kocaelispordur ama kocaelispor super lige ancak cıkabildi. haydi hayırlısı diyelim.
cimbom diye bağırmışsa büyüktür!