TRabzonspor taraftarı büyük mü!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elçibey

New member
Reaction score
0
Ben Trabzonsporluyum.Ama fener maçında taraftarın yaptıklarında utandım sahaya yabancı madde,küfür...Maçtan sonra ve önce özel kutlamalar...Maçın içinde cimbom diye bağırarak rakibin moralini bozma çalışmaları felan.Bunlar taraftarı gözümde iyice küçülttü.Haksızmıyım?Fenerle aramızdaki puan farkı 24 den 21 e indi.Şimdi bu galibiyete sevinmeli mi yoksa üzülmelimiyiz :clap

güzeL bi konuya değinmişsin.. Ama Trabzon'un bu sevincinin nedeni gsnin veya başkasının şampiyon oLması değiL de 10-11 sene önceki kaçan şampiyonLuk bence.. MaaLesef o tür taraftar oLayLarı tr'de her yerde oLuyor ve önüne geçiLemiyor yada geçiLmek istenmiyor bi şekiLde..

alisamıyende de bı ara trabzon sesı yukseldi..

nası ızmırde oynanan trabzon bjk macında ayaga kalkmayan fenerli olsun gibi 2 taraftanda gelen seslerde bıraz acıklayacı olabılr bu duruma :) )

Sonuçta Trabzonda Türklerden kurulu takımı destekler bizim gözümüzde santos takımıyla fenerin hiç bir farkı yok hocam

trabzon şampiyonluğun özlemini çekiyor uzun zamandır. Kötü yönetimler, karmaşık çatışmalar sırf muhalefet eden hiç bir işe yaramayan yöneticiler yüzünden ts nin beli doğrulmadı. Bu galibiyette biraz olsun su serpti ts ye normalde hiç bir işe yaramayan galibiyete çok sevindik ama ne yalan söyliyim iyide oldu. Gerçi gs yenilirken bizim skor böyle bitseydi daha bir adeletli olucaktı ama bunada şükür. Fenerin şampiyonluğunu da sadece bir sebebten istemiyorum sivas yüzünden adamlar ligte iki takım gibiler. Bu futbol için oldukça vahim bir durum.

ne sacmalıyon ya. fenere 96 yılındasn beri gıcımız var.bu yuzden fener macında boyle oluyor. bence fener bunları hak ediyor. 96 yılında masa basında şampiyon oldular. bu bir kan davasından farksızdır.trabzonun taraftarı hicbir zaman kücük deildir. aksini soleyen trabzonlu deildir zaten. turkıyenın 1 numaralı atesli taraftarı besiktastır 2 numaralı atesli taraftarı trabzonspordur 3 numaralı atesli taraftarı kocaelispordur ama kocaelispor super lige ancak cıkabildi. haydi hayırlısı diyelim.

Trabzonspor

Ben Trabzonsporluyum.Ama fener maçında taraftarın yaptıklarında utandım sahaya yabancı madde,küfür...Maçtan sonra ve önce özel kutlamalar...Maçın içinde cimbom diye bağırarak rakibin moralini bozma çalışmaları felan.Bunlar taraftarı gözümde iyice küçülttü.Haksızmıyım?Fenerle aramızdaki puan farkı 24 den 21 e indi.Şimdi bu galibiyete sevinmeli mi yoksa üzülmelimiyiz :clap

arkadasım

Nickinin sonundaki 61 ve açtığın konunun başlığı arasındaki çelişki bi TRABZONSPOR'luya yakışıyor mu?

Evet maalesef kendini Trabzonspor'lu zanneden zatlar yüzünden Trabzonspor Taraftarı terörist muamelesi görmeye başladı.

Karşındaki Fenerbahçe olsa bile ona saygı göstermesini bileceksin.Çünkü onlar MİSAFİR'imizdi.

Zaten bi sepetten 3-5 çürük elma çıkar.O da bize zarar vermez.

Trabzonspor'un büyüklüğünü ölçmek o kadar basit değil.

Bi Trabzonspor'lu " TRabzonspor taraftarı büyük mü" diye soruyorsa onun Trabzonspor'luluğundan şüphe ederim.

Çok iyi bir Trabzonsporluyum bi kere sende bunu ölçemezsin.Ayrıca ben fikirlerimi yazdım.Ben taraftara değil renklere aşığım...

Sadece bu maça özelde değil taraftar hiç büyük takımın taraftarı gibi davranmıyor.Maça gelelim bağıralım maçı kazanıp gidelim başka bişey yok.TRABZONSPOR onun yolunda ağlamaktır.Fenerbahçeye gelince de bir türlü fenerin büyüklüğünü kabul edemediler.gs yi seviyorlar yok kardeş takımımız felan diyorlar.Büyük gibi değiller.yakışmıyorlar....

ne sacmalıyon ya. fenere 96 yılındasn beri gıcımız var.bu yuzden fener macında boyle oluyor. bence fener bunları hak ediyor. 96 yılında masa basında şampiyon oldular. bu bir kan davasından farksızdır.trabzonun taraftarı hicbir zaman kücük deildir. aksini soleyen trabzonlu deildir zaten. turkıyenın 1 numaralı atesli taraftarı besiktastır 2 numaralı atesli taraftarı trabzonspordur 3 numaralı atesli taraftarı kocaelispordur ama kocaelispor super lige ancak cıkabildi. haydi hayırlısı diyelim.

Beşiktaş taraftarını büyük yaptınya helal olsun.Onlar reklam taraftarı.İşte bu düşünceleri sevmiyorum.

Çok iyi bir Trabzonsporluyum bi kere sende bunu ölçemezsin.Ayrıca ben fikirlerimi yazdım.Ben taraftara değil renklere aşığım...

Sadece bu maça özelde değil taraftar hiç büyük takımın taraftarı gibi davranmıyor.Maça gelelim bağıralım maçı kazanıp gidelim başka bişey yok.TRABZONSPOR onun yolunda ağlamaktır.Fenerbahçeye gelince de bir türlü fenerin büyüklüğünü kabul edemediler.gs yi seviyorlar yok kardeş takımımız felan diyorlar.Büyük gibi değiller.yakışmıyorlar....

Beşiktaş taraftarını büyük yaptınya helal olsun.Onlar reklam taraftarı.İşte bu düşünceleri sevmiyorum.

kardes dikkat edersen ben orda atesli taraftardn bahsediyom. ve bişe daha solecem. reklam taraftarı dediğin besiktas taraftarı tezavhurat yaparken ses duvararını aşarak avrupanın buyuk ilgisini çekmiştir. gerceklerin üstünü böyle kulaktan dolma sozlerle kapatamayız.bir daha soylüyorum ben en atesli taraftarllar hakkında yorum yapmıstım. dikkatini cekerim.

Fenerbahçenin büyüklüğünü kabul ediyorsun da Trabzonspor'un büyüklüğünü neden kabullenemiyorsun.Madem çok iyi taraftarsın neden "TRabzonspor taraftarı büyük mü!"diye soruyorsun?

Madem taraftarımıza değil de renklerimize aşıksın kendine bordomavi renkleri olan başka bi eğlence bul.Trabzonspor'u ve Taraftarını rahat bırak.

Taraftarı büyük ama futbolcusu şehri Küçük bu yüzden futbolcu durnuyor

trabzonu görmeden bu yorumu yapmışsın ya seni nobele aday gösterecem kazanırsın aldığın parayla da new yorkda kral bi villa alırsın orhan pamuk da kars ı hiç görmeden ili tam tarif ettiği için bunlar yaşandı :hhmanD

bu yorumu neye göre yaptın evet haritaya bakarsan trabzon konyadan ya da erzurumdan küçük görünür ama trabzonda yaşamıyorsan nerden biliyorsun trabzonun küçük olduğunu :eek:
kısaca saçmalamışsın

Ya siz harbi gerçekmisiniz. Nerede yaşıyorsunuz ayda falan mı.
Ne Feneri Ne Galatasarayı Ne Beşiktaşı. Hepsininin ........
Her zaman Heryerde Anti İstanbul Beyler kendinize gelin Fener ne kadar kötü ise cimbom da okadar kötü. 2002 de onlar değilmiydi bizi yenenip te şampiyonluğu fenere 2 hafta önce ikrameden. Beşiktaş taraftarı değilmiydi maç çıkışı boş kahveyi basıp kahveciye saldıran. Bunların hepsi birdir. TS şampiyon olmasın da kendilerinden biri olsun asıl istedikleri bu.

Tekrar ediyorum HER ZAMAN HER YERDE ANTİ İSTANBUL

Fenerin 96da bize yaptığıda az değildi. Bu senede fenerin ortağı fenersivas sk da feneri aratmadı. Ama adamlar yine işlerini gördü intertotoya gidiyor. Sonuçta takımımız şampiyonluğa aç yeter artık bu sene şampiyon olmamız gerekiyor.

Ya siz harbi gerçekmisiniz. Nerede yaşıyorsunuz ayda falan mı.
Ne Feneri Ne Galatasarayı Ne Beşiktaşı. Hepsininin ........
Her zaman Heryerde Anti İstanbul Beyler kendinize gelin Fener ne kadar kötü ise cimbom da okadar kötü. 2002 de onlar değilmiydi bizi yenenip te şampiyonluğu fenere 2 hafta önce ikrameden. Beşiktaş taraftarı değilmiydi maç çıkışı boş kahveyi basıp kahveciye saldıran. Bunların hepsi birdir. TS şampiyon olmasın da kendilerinden biri olsun asıl istedikleri bu.

Tekrar ediyorum HER ZAMAN HER YERDE ANTİ İSTANBUL

arkadaşım sana gönülden katılıyorum.

aramızda bazı kişiler çok iyi Trabzonspor'lu olduğunu iddia ediyor ama Trabzonspor'un büyüklüğünü kendileri bile anlamamışlar.anlamak da istemiyorlar.

İşte o arkadaşları Trabzonspor müzesine davet ediyorum ordaki kupaları görünce Trabzonspor Tarihini okuyunca belki anlarlar kim büyük kim küçük.

Biz Trabzonluyuz...

Bu konu bir trabzonspor taraftarına yakışmamış anlamadım ama ilginç feneri sevmeyiz nedeni malumdur kalkıp alkışlayacak halimiz yok ben onu bunu bilmem Avni Akerde Ellerine verdik kupayı acı acı varmı düşünülecek şeymi fb gelecek trabzonda kupa kaldıracak kaldıramazsa kaldırırlar gülüm... :D

Ben trabzon taraftarını cimbom diye bağırdığı için küçümsedim.Bazı arkadaşlar Trabzonsporu küçümsemişsim gibi algılayıp cevap yazmışlar.

Ben trabzon taraftarını cimbom diye bağırdığı için küçümsedim.Bazı arkadaşlar Trabzonsporu küçümsemişsim gibi algılayıp cevap yazmışlar.

arkadaşım o zaman cimbom bağıranlardan isim ver grup adı söyle bişey yap.bi kaç kişi terbiyesizlik etti diye tüm Trabzonspor Taraftarını neden küçümsüyorsun?

Trabzonsporun hala 3 büyüklerle beraber anılmasına hiçbir anlam veremiyorum....24 yıldır trabzonsporun diğer anadolu takımlarından hiçbir farkı yoktur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri