Trabzonspor 2-0 F.Bahçe (Tek Başlık)

şakamısın sen leverkusenden 5 yiyen helsinborg kendi sahasında yenilen hakemlerle sezon başından beri haksız 14 puan alan gs mi hak etti :angry saçma sapan konuşmayın şurda bide düşün bakalım avrupa da çeyrek final oynayan inter sevilla psv chelsea gibi takımları yenen son anda şansızlıkla bu yılın finalistine elenen Fb mi hak etti tabiki bu iyi oyunu başarısı ile dünyanın takdirini kazanan kadrosu kalitesiyle taraftarıyla daha üstün olan Fenebahçe hak etti bunları unutarak yanlış yorumlar yapmayın

haksız puan alan galatasarymıydı fenermiydi? güldürmeyin adamı..sizin bu sene yaptığınız başarıyı biz unuttuk bile o kadroya başarı sayıyorsanız eğer hazmedemiyorsunuz bari kutlayın biz teknik direktörsüz aldık bu başarıyı hemde dünyalar kadar para verip yıldız getirmeden.haketmediniz bu sezondu zaten elle gol atmalar, haksız penaltılar vs.vs.vs

haksız puan alan galatasarymıydı fenermiydi? güldürmeyin adamı..sizin bu sene yaptığınız başarıyı biz unuttuk bile o kadroya başarı sayıyorsanız eğer hazmedemiyorsunuz bari kutlayın biz teknik direktörsüz aldık bu başarıyı hemde dünyalar kadar para verip yıldız getirmeden.haketmediniz bu sezondu zaten elle gol atmalar, haksız penaltılar vs.vs.vs

ne diyorsun be sen kim elle attı ne yalancı bi adamsın sen alakan yok maçları izlememişsin konuşuyorsun haksız puan alan gs ydi 4 metre ofsattan gol atan sizsiniz yada uyduruk penaltılar kazanan denizli manisa antep ibb gençler maçlarını hakemle kazandınız bundan haberin yok daha senin unutman önemli degil bütük dünya bizim başarımızı iyi biliyor ayrıca senin teknik direktörsüz olmanız yanlış yabancı transferleri yapmanız sizin sorununuz kendiniz yaptınız bunu

ne utanmaz bi adamsın sen be senin kadar bizim de maçları izlediğimiz var geçen günkü sonuçlara bak avrupa hangi takımın ne kadar başarılı olduğunu gör.. uefa sitesinde galatasaryın başarılarından bahsedildiğini siz o kadroyla şampiyonlarliginde bşarılı olduğunuzumu sanıyorsun yazık gerçekten çok yazık olsun hak ettiniz du edin intertotoya kalmadınız..

İnsan bi tebrik eder ama =)
Ama biz geçmi$ oLsun diyeLim ... Bir GS'Li oLarak

ne utanmaz bi adamsın sen be senin kadar bizim de maçları izlediğimiz var geçen günkü sonuçlara bak avrupa hangi takımın ne kadar başarılı olduğunu gör.. uefa sitesinde galatasaryın başarılarından bahsedildiğini siz o kadroyla şampiyonlarliginde bşarılı olduğunuzumu sanıyorsun yazık gerçekten çok yazık olsun hak ettiniz du edin intertotoya kalmadınız..

utanmaz ve yüzsüz olan sensin ne yazık ki evet git bak istedigin gibi eurosport ve uefa listesine bak avrupa da kazanılan puanlar da Fb en önde tabiki başarılı olduk bunu tüm dünya kabul ediyor sen ne saçmalıyorsun sen kendini kandır bu sene gördük halinizi lever den fark yiyen helsinborg gibi dandik takıma elenen wien i yenemeyen gs degil mi bu sene zaten göreceksin öyle kendini kandırmayla olmuyor biz seri başıyız siz 3. torbada felansınız hala konuşuyorsun

utanmaz ve yüzsüz olan sensin ne yazık ki evet git bak istedigin gibi eurosport ve uefa listesine bak avrupa da kazanılan puanlar da Fb en önde tabiki başarılı olduk bunu tüm dünya kabul ediyor sen ne saçmalıyorsun sen kendini kandır bu sene gördük halinizi lever den fark yiyen helsinborg gibi dandik takıma elenen wien i yenemeyen gs degil mi bu sene zaten göreceksin öyle kendini kandırmayla olmuyor biz seri başıyız siz 3. torbada felansınız hala konuşuyorsun

sen torbayla morbayla kafanı yorma bu sene şampiyonlar liginde görüşürüz artık sana yorum yazmak istemiyorum bi şampiyonluğu hazmedemiyorsun sen ne dersen de ŞAMPİYON GALATASARAY

Maçtan Önce .

Ben çevremdeki Tüm tanıdık Fb'lilere İşinizi son maça bırakmayın Diyordum .
Bir Ts'lu olarak , Fb büyük ihtimalle Berabere kalacaktır .
TS bu maçı bir prestij maçı olarak görüyor .
Tarihe açıp baktığını zamanda TS'un Fb'ye olan bir kini olduğunuda göreceksiniz .

Bu Maç En Kötü ihtimalle Berabere Biter .
TS'uma Sonsuz Başarılar Dileğimle .

MaçTan SonRa .

:hhmanD :hhmanD :hhmanD :hhmanD

Kupa gören masum KADI-KÖYLÜ'ler
Uğramıyor Herhalde Bu Başlığa .
:biggrin

Fenerbahçeme sonsuz teşekkürler..........

Bu sene yaşattığı mutluluklardan ötürü.........

avrupada bizi rezil etmeyip başarılı sonuçlar elde ettiği için.....

2. olduk ama tecrübelerimize tecrübe kattık...

Tesisleşmeye, dünya kulübü olmaya devam ediyoruz....

Fenerbahçemize sonsuz teşekkürleri sunuyorum....

Goller Yattara,Dk.26-61,Umut Dk.79, semih Dk.87,
Trabzon 3-1 Fenerbahce kalbimden geçen skor bu hayırlısı olsun.

KALBİM ÇOK TEMİZ YAAA Yattara dedim umut dedim attılar,Fakata semih konusunda çok iyimser davranmmışım :)

işte bu kadar....

:clap:clap:clap

Geri