Trabzonspor 2-0 F.Bahçe (Tek Başlık)

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
312wrci.jpg

Bünyamin Gezer yönetecek

Turkcell Süper Lig'in 34. haftasında görev yapacak hakemler açıklandı.

Buna göre 10 Mayıs Cumartesi günü Trabzon Avni Aker Stadyumu'nda Trabzonspor ile Fenerbahçemiz arasında oynanacak maçı Bünyamin Gezer yönetecek.

Gezer'in yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Volkan Narinç yapacak. Hakan Özkan ise maçta dördüncü hakem olarak görev alacak.

(FB)

Goller Yattara,Dk.26-61,Umut Dk.79, semih Dk.87,
Trabzon 3-1 Fenerbahce kalbimden geçen skor bu hayırlısı olsun.

Zaten senin Kalbinden Fenerbahce nefretinden Başka Bişi Geçmiyo . :p

Sana Bişi Sorcam Fenerliler Sana Bişi mi Yaptılar ??

Arkadaşım burası insanların Fikirlerini ve yorumlarını özgürce paylaşmasını sağlayan bir platforumdur,Tamam hazımedemiyosun kaldıramıyosun o senin sorunundur,Ama insanların yorum ve görüşlerine saygı duymak zorundasın aksi takdirde Kendini kandırmaktan başka bir iş yapmassın kendine iyi bak her insanı kendine benzetme kardeşim benim iyi günler.

İyi ge Güzel Kardeşim Sana Katılabilcem Bi Görüşün Olmuyor ki Hep Kışkırtıcı Msjlar Atiyosun
Burasinin Forum Oldugunu Biz de bİliyoz Rahat Ol Sen Kardeşim

Arkadaşım burası insanların Fikirlerini ve yorumlarını özgürce paylaşmasını sağlayan bir platforumdur,Tamam hazımedemiyosun kaldıramıyosun o senin sorunundur,Ama insanların yorum ve görüşlerine saygı duymak zorundasın aksi takdirde Kendini kandırmaktan başka bir iş yapmassın kendine iyi bak her insanı kendine benzetme kardeşim benim iyi günler.

Şunu unutma senden daha çok görmüşlüğüm ve yaşamışlıgım olduguna kalıbımı basarım kardeşim benim .

Sen Nasıl Görmek istiyorsan beni öyle gör tamam mı rahat ol

Ben çevremdeki Tüm tanıdık Fb'lilere İşinizi son maça bırakmayın Diyordum .
Bir Ts'lu olarak , Fb büyük ihtimalle Berabere kalacaktır .
TS bu maçı bir prestij maçı olarak görüyor .
Tarihe açıp baktığını zamanda TS'un Fb'ye olan bir kini olduğunuda göreceksiniz .

Bu Maç En Kötü ihtimalle Berabere Biter .
TS'uma Sonsuz Başarılar Dileğimle .

Kezman kadroda yok!
2ltnj2s.jpg

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını, bugün sabah saatlerinde Samandıra Kamp Merkezi'nde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Bağırsak enfeksiyonu nedeniyle sabah antrenmanına katılmayan oyuncu Kezman, 18 kişilik maç kadrosundan da çıkarıldı.

Fenerbahçe, bugün saat 11.00'de başlayan ve hafif bir ter idmanı şeklinde gerçekleşen çalışmayla Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Kulüp Doktoru Piyer Arzuman, sabahki çalışmaya katılmayan Kezman'ın bağırsak enfeksiyonu geçirdiğini açıkladı. Antrenmana çıkamayan Kezman, Fenerbahçe'nin 18 kişilik maç kadrosundan da çıkarıldı.

Bu arada Eskişehir Anadolu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hayri Ertan ve ekibi, sabah antrenmanı sonrası Deivid, Kazım ve Semih'in kas ve hareket analizlerini yaptı. Hazırlıklarını tamamlayan F.Bahçe, bugün saat 15.35'te Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel bir uçakla, Trabzon'a hareket edecek. 18 kişilik maç kadrosunda ise şu oyuncular bulunuyor: Yasin, Kemal, Kazım, Can, Aurelio, Ali Bilgin, Alex, Selçuk, Serdar, Semih, Uğur Boral, Gürhan, Maldonado, Edu, İlhan, Gökhan, Volkan Babacan ve Deivid.

09.05.2008

Kaynak : Fenerbahce.org

kezman oynasa ne oynamasa ne biz kazanıcaz bu maçı;)

FENERBAHÇEMİZ %100 kazanacak bu maçı inşallah, şampiyonda olacağız allahın izniyle.
montano bu arada özgürce yorum diyosun, mesajların öyle demiyo...

Trabzonspor 1 - 0 Fenerbahçe (İlkyarı Oynanıyor)

ben bi update yapmis olem :D 2:0 yenildiniz canlarim Yattara bide Bulut atti golleri ve Galatasaray yendi ;) 2:0 hakan balta'nin golu görmeliydiniz :D:D:D:D

ama ne diyeyim gecmis olsun Sampiyonluk bize yakisiyormus

FENER HAMSI SEVER, GALATASARAY SAMPIYONLUGU SEVER

neyse galatasaray daha yeni 17. Şampiyonlupa ulaştı ..Biz zaten 17.Şampiyonluğumuz var :p

Hayırlısı olsun gs yı tebrık ederız...fener haketmedı bu sene..

Hayırlısı olsun gs yı tebrık ederız...fener haketmedı bu sene..

şakamısın sen leverkusenden 5 yiyen helsinborg kendi sahasında yenilen hakemlerle sezon başından beri haksız 14 puan alan gs mi hak etti :angry saçma sapan konuşmayın şurda bide düşün bakalım avrupa da çeyrek final oynayan inter sevilla psv chelsea gibi takımları yenen son anda şansızlıkla bu yılın finalistine elenen Fb mi hak etti tabiki bu iyi oyunu başarısı ile dünyanın takdirini kazanan kadrosu kalitesiyle taraftarıyla daha üstün olan Fenebahçe hak etti bunları unutarak yanlış yorumlar yapmayın

Geri