Trabzonspor 0-2 Denizlispor [TSL 21.Hafta][Tek Başlık]

Gecmis olsun trabzon

tebrikler denizli :victory

yarıştan kopmadık uşaklar kopmayız da ama şampiyon olamazsak gönül ister ki İst. takımları değil de anadolundan şampiyon çıksın.bu da sivasspor gibi görünüyor.

Saltanatı biz yıktık yolu açtık seneler önce artık şampiyonluk İst. takımlarının oyuncağı olmaktan çıktı

Sivas'a Türkiye Kupası
KartaLıma ŞampiyonLuk Yakışır. :clap

trabzon yenildi

ersun yanal ''böyle şeyler doğal'' diyor

~SiLenT ScЯeaM~;4082506' Alıntı:
Sivas'a Türkiye Kupası
KartaLıma ŞampiyonLuk Yakışır. :clap

Yok yav sadece kupayımı layık görüyon bize .. :D

Şampiyonlukta hakkımız :D

Çok Şey İstiyosun Yiğido :hhmanD

geçmiş olsun trabzonsporlulara.zaten geçen beşiktaş maçından belliydi bu maçın sonucu.beşiktaş dünyaları kaçırmış,bir tek pozisyon bulup onuda gol yapmıştı trabzon.kabak bu hafta patladı.ersun yenalı başarılı bulanlara hayret ediyorum doğrusu.hangi takımla ne yapmış.onun yüzünden milli takımla gruptan çıkamadık.eğer terim daha önce gelseydi milli takımın başına kesin gruptan çıkardık.neyse bu benim nacizane fikrim.ben trabzonun önce ersun yenalden kurtulmasu lazım diyorum.başka türlü olmaaaaaaaaaz.bence tabi.düşüş başladı zaten takımda.

Bu kadar olmaz arkadaş ya. Sen git yattara yı 11 de çıkartma . Sonra git sahanın en iyi adamı colmanı oyundan al.sonra git ceyhun gibi kazmayı oyuna sok. ah ah bize ne zaman adam gibi bi teknik direktör geldi ki zaten şu son 20 yıl içinde.

Geri