Trabzonspor 0-2 Denizlispor [TSL 21.Hafta][Tek Başlık]

LeaDerLyCa

New member
Reaction score
0
Trabzonspor ile Denizlispor, yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları maçta ligde 36. kez karşı karşıya gelecek.
2n6rc5z.jpg

Bugüne dek iki takım arasında yapılan 35 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 23-5 üstünlüğü bulunuyor. 7 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, söz konusu karşılaşmalarda 54 gol atarken, kalesinde 24 gol gördü

EVİNDE YENİLMEDİ
Trabzonspor, Denizlispor ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yaptığı 17 maçın 14'ünde sahadan galibiyetle, 3 kez de beraberlikle ayrıldı. Rakibine sahasında hiç yenilmeyen Karadeniz ekibi, 32 gol atarken, kalesinde 6 gol gördü

6 SEZONLUK ÜSTÜNLÜK
Trabzonspor, sahasında 6 sezondur kazanıyor. En son 2001-2002 sezonunda Denizlispor ile 2-2 berabere kalan bordo-mavililer, daha sonra 6 sezon sahadan hep 3 puan ile ayrılan taraf oldu. Bordo-mavili ekip, son 6 sezonda Hüseyin Avni Aker Stadı'nda rakibinden gol dahi yemedi. İki takım arasında ligin ilk yarısında Denizli'de yapılan maçı Trabzonspor 1-0 kazanmayı başarmıştı

İşte Trabzon'un muhtemel 11'i

Turkcell Süper Lig'de yarın sahasında Denizlispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibini yenerek zirve yarışında yoluna kayıpsız olarak devam etmek istiyor.

En son 19 Ocak 2008'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'a 2-1 mağlup olan ve 400 günü aşkın bir süredir sahasında kaybetmeyen Karadeniz ekibi, Denizlispor karşısında da bu başarısını sürdürmek amacında.

Trabzonspor'da kart cezalıları Umut ve Hüseyin ile sakatlığı süren Ferhat, yarınki maçta forma giyemeyecek. Song'un durumunun ise maç saatinde belli olacağı bildirildi.
news_manset_resim_wd_idman_trabzon003.jpg

Geçen haftaki kadrodan farklı olarak Umut'un yerine Alanzinho'nun, Hüseyin'in yerine ise Serkan veya Ceyhun'un forma giymesi bekleniyor.

Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Sylva, Tayfun, Song (Giray), Egemen, Cale, Serkan (Ceyhun), Selçuk, Colman, Yattara, Alanzinho ve Gökhan 11'iyle çıkması bekleniyor.

LigTv

DenizLi Bu Sağı SoLu BeLLi oLmaz

bkz : Fenerbahçe

Son dakikada atar trabzon 1 tane =)

sivasın geçen sene iyi bir performans sergilemesini acemi şansı olarak nitelendirmiştim ama bu senede yine başarı sağlaması ve yıllardır trabzonun özlediği başarıyı alamaması beni çılgına çeviriyor ne oldu bu takıma diyemicem herkes ettiğini bulur trabzon camiası içindeki yalakaları ayıklayıp biraz önce asıl ruhu olan karadeniz fırtınasına dönüşmesini istiyorum.

Hüseyin Göçek'in yöneteceği maçta takımlar şu 11'lerle mücadele edecek:

Trabzonspor: Sylva, Tayfun, Song, Egemen, Cale, Serkan, Selçuk, Colman, Alanzinho, Isaac, Gökhan

Denizlispor: Özden, Burak, Goncalves, Ozan, Güray, Braga, Berberovic, Bangoura, Çağlar, Roberts, Angelov

Trazonspor'da Alanzinho sahnede

Trabzonspor'un ara transferde renklerine bağladığı Alanzinho'nun Denizlispor karşısında ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor.

Bordo-mavili ekipte sarı kart cezaları bulunan Umut ile Hüseyin forma giyemeyecek, arka adalesinde gerilme bulunan Song’un durumu da bugün netlik kazanacak. Bu arada Teknik Direktör Ersun Yanal, Alanzinho’yla ile özel bir görüşme yaptı ve maçlarda yaptığı şov hareketlerini kısıtlamasını istedi. Bordo-mavili takımda Denizlispor maçı öncesi Serkan, Selçuk ve Cale, sarı kart ceza sınırında bulunuyor

(İHA)

KonuLar BirLeştiriLdi

Denizlispor 1- Trabzonspor 0 böyle devam Denizli :)

ilk yaru Denizlispor' un 1-0 üstülüğüyle tamamlandı :)

Abowwwww Valla Helal Olsun DenizLiye ...Hiç beklemiyordum...

Sivasspor o zaman farkla lider... :D

90 dakika tayfun'u oyunda tutup .. serkan balcı'yı çıkarıp Ceyhun'u oyuna sokan .. sonra colman ' ı çıkarıp yerine yattara'yı alan ersun yanal ' ın emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

oh Allahım sana binlerce şükür son anda kupondan çıkardım Trabzonu :)

Geri