Trabzon 1-3 TouLouse [Avr.Ligi PLay-Off 1.Maçı - Tek BaşLık]

trabzonspor' açok büyük sempatim var eskiden beridir ama skoru bi görünce acayip üzüldüm.. her sene avrupa macerası sürekli böyle oluyor.. ne olursa olsun bu tip bi rakipten kendi evinde 3 yeme lüksü yoktur bi türk takımının.. ne gibi bi eksiklik var ki bu camiamızda çözemedim gitti..

trabzonspor' açok büyük sempatim var eskiden beridir ama skoru bi görünce acayip üzüldüm.. her sene avrupa macerası sürekli böyle oluyor.. ne olursa olsun bu tip bi rakipten kendi evinde 3 yeme lüksü yoktur bi türk takımının.. ne gibi bi eksiklik var ki bu camiamızda çözemedim gitti..

TrabzonLu bi hocam vardı futboLu çok iyi oynar aynı zamanda çok da iyi biLirdi.. O'na göre Trabzonspor'un en büyük hatası Trabzon potansiyeLini kuLLanamamasıdır.. Gerçekten de TrabzonLu futboLcuLarı topLasa bu takım garip gurup adamLar aLmaktansa bence de başarıya uLaşacak.. Çünkü Karadenizin yaşayışı ikLimi insanı bi farkLı,gerçekten Trabzon ve çevresinden bi kadro kuruLsa bundan daha başarıLı oLur..
Trabzon'un şampiyon oLduğu fırtına kadroLara bakın bu tabire uyan kadroLar göreceksiniz..

Düşünerek futbol oynama olayı Avni Akerde bitiyor.Seyircimiz istiyorki ilk dk dan gol atalım hemen kazanıp gidelim.Bjk son dakikalarda kazanıyor bizde son dakikalarda kaybediyoruz.Bu taraftarın baskı yaptığını gösterir.Takım dengesizce saldırıyor defansımız bomboş kalıyor ve sonuç klasik Trabzonspor.....Diyarbakır ve Toulouse maçları size güzel bir örnek.Gerçi yıllardır hep aynı senaryo...

Geri