Trabzon 1-0 Beşiktaş [STSL - 7. Hafta - Tek BaşLık]

Iyı oynamadık ofansıf gucumuz yok denecek kadardı Nobre Holosko Tabata nın katkıları sıfırdı ama bir Hakem bu kadar da ADALETLİ NAMUSLU ve DÜRÜST yönetemezdi tebrikler... ve maşallah Trabzonlu oyuncular her pozısyonda sedyeyi görmeden yerden kalmadılar keşke macı Acıbadem Hastanesinde fılan yapsaydık...

Hakeden kazandı. Bu arada galibiyet deprem etsikisi yarattı. Simdi İzmitte deprem oldu galibiyet sonrası :d :D

Trabzonspor'u tebrik etmekten başka söyleyecek fazla bişey yok..

tebrikler..

Fener çıkamadı,Bjk çıkamadı,G.Saray da çıkamaz Avni Aker'den.. Tebrikler Trabzon.. Kemiksiz galibiyet..

Yenildik tamam birşey demiyorum tebrikler Trabzon'a şansımız yanımızda değildi.
Tek söyleyeceğim şey hakem'i tebrik etmek. Gayet başarılı (!) bir maç yönetti.

Ne yazık ki dediğim gibi oldu, TS'nin kaybetmeye tahammülü yoktu. BJK yorgundu. Sonuç normal.

Heycan verici bir maçtı. Özellikle son anları çok keyif vericiydi. Şampiyon olmanın birinci şartı bana göre 3 büyüklerle yapılan maçları en az kayıpla bitirmek ve bunu yavaş yavaş gerçekleştiriyoruz.Tebrikler Trabzonum.

Önce hakeme bakıp sonra kendini yere atan ibrahim toraman'ı kınıyorum :thumbdown: !

Tebrikler ibrahim yenilgiyi çok güzel hazmettin :hhmencool:

Yenilgi nedenleri saymaya kalkarsam burdan Kars' a yol olur. o yüzden diyeceğim o ki; bu mağlubiyette emeği geçen herkesin gözlerinden öperim

Yenilgi nedenleri saymaya kalkarsam burdan Kars' a yol olur. o yüzden diyeceğim o ki; bu mağlubiyette emeği geçen herkesin gözlerinden öperim

Bi kerede saymayın la ne zaman yenilseniz mutlaka suç başkasında oluyo :p

Geri