toshiba usb bellek sorunu

tgrclk

New member
Reaction score
0
elimde 4 gb toshiba readyboost usb 2.0 bellek var. sorunum şirketteki bilgisayarımdan evdeki bilgisayara dosya taşımak istediğimde usbye sorunsuz dosyaları atıyorum fakat evdeki bilgisayara atmaya çalıştığımda hata veriyor kitleniyor. ilginç tarafı mesela bir film dosyasıını usb den çalıştırdığımda sorunsuz çalışıyor ama pc ye aktarmıyor. defalarca usb yi biçimlendirdim ama sonuç aynı. bu sorundan nasıl kurtulabilirim

sorun evdeki pc den usb ile ilgili herşeyi ( driver) sil tekrar yüklemeyi dene

sirketteki pc de yukleme ve bosaltmaları dene mümkünce birden fazla pc de dene eger hiç birinde sorun cıkmazsa untildeath arkadaşında dediği gibi sorun senin evdeki pc'dedir. bende tashıba flash bellek kullanıyorum kesinlikle kusursuz çalışıyor...

Hocam bilgisayarında virüs var. Nod32 system security ile pc tarat büyük ihtimal sorun düzelir. Düzelmez ise başka çözümler buluruz.

işyerinde vista evde xp kullanıyorsan bunu yapması normal flash diski evde yeniden biçimlendirisen sorun kalmaz

evdeki bilgisayarda güvenlik duvarı ve anti vürüsü kapatarak denemenide öneririm bazı durumlarda tehdit olarak algılana biliyor

belleğin nfst sistem türündeyse fat32 geçir

anacart sürücülerini güncelle

USB belleğe Low Level Format at

chkdsk ile disklerini bir kontrol et. elektrik kesilmesi v.b. sebeplerle diskte mantık hatası oluştuğunda kopyalanmayabiliyor

USB DİSKLERİNİZE FORMAT ATMA (FAT,FAT32,NTFS)
HP_USB_Boot_Utility
http://rapid-share.com/files/26133710/HP_USB_Boot_Utility__fORMAY_ATMAA_FAT32.FAT_NTFS_.exe.html
format atmak için bu programı kullanabilirsin

Geri