toshiba m70-340 ekran sorunu

myimmortal

New member
Reaction score
0
arkadaşlar benim laptopumun ekranı açılıo bilgisayar çalışıo ancak ekranı görmek çok zor yani ışık yok ekranda sanki ışıkları patlamış gibi bazende açılıo çalışıo . genelde belirli bir süre kullandıktan sonra açılmıo karanlık bir şekilde ekran açılıo lütfen yardım edin ?

kontrol ettim onda bi problem yok

yok hiç bişekilde bişey olmadı düşürmü falan olmadı durup dururken kendiliğinden oldu

surekli sarjdamı kullanıyordunuz? dell marka bir laptopta benzeri bir sorunla karsılastık surekli sarjda kalmasından dolayı..

şarzda kullandığım oluyodu ama genelde dolunca çıkarıp bitene kadar kullanıodum sonra tekrar şarza takıodum

vallahi birşey bulamadım aklıma gelenleri söyledim bence servise götürün aklıma gelmediyse ya çok basit yada çok karmaşık birşeydir..

servise gittim ama çok açık cevap alamadım bikere dedilerki temizledik çalışıo tekrar bozuldu ikincide ise ekran değişçek 800 tel para istediler bende yaptırmadım ama pek inanmadım

ah bu servisler

dv6000 serisinde grafik sorunu diye 500 ytl para alıyorlar anakart değişiyormuş ben hiçbirşey değiştirmeden tamir ediyorum =)

garanti dahilindemi onu anlayamadım ama değilse başka bilgisayarcılara götürebilirsin =) tahminim kablo sorunu olabilir ama yine emin olamıyorum

garanti bitti sanki ekran bozuk değilde florasanı patlamış gibi:D

lcd akması oldugunda buna benzre problem olusuyor bılmıyorum gormeden buna bırsey soylemek cok guc eger cekebıırsen ekranın bı fotosunu cekıp yollayabılırmısın bıze?

Geri