Toshiba Isınma sorunu hakkında acil yardım..

ilker_1907

New member
Reaction score
0
Yaklasık 6 ay önce Toshiba satellite A210-16g marka ve modelli bi laptop aldım ...aldığım günden beri biraz fazla ısınıyodu ama başlarda daha önce laptop kullanmadığım için normal karsıladım...ancak ısınma olayı haddiini aştıktan sonra ( artık elimi üstüne koyamaz duruma geliyorum) ve arkadasımda daha düsük bi model toshibadaki serinliği görünce bunnun bi sorun olduğunu anladım...ısınmasından sonraki sorunum özelliklerinin kanımca iyi olmasına karsın bilgisayarın yavaş olması onuda ısınmasına bağlıyorum ...vista yüklü bilgisayarda ..açılışta karspersky ve kenar çubuğu açılıo ve bilgisayarın tamamen açılması 5 dakika sürüyo nerdeyse...bu konularda fikirlerinizi almak istiyoruum sizce ne yapmalıyım..

eğer aynı modelden kullananlar kendilerindeki durumu bana anlatırsa cok sevinirim ...eğer bu modelde hersey normalde bunda böyleyse gidip kafalarında kırıcam cünkü bilgisayarı

toz yuzunden olmus olabilir benim laptopta o yuzden ayni sorunla karsilastim benimkide 6aylik filandi bu sorunu verdiginde

casper var bende... oda çok ısınıyor. ama şarjdan çıkarınca ısınma sorunu biraz azalıyor... kullanırken şarjdan çıkarmanı tavsiye ederim. ne alaka diyeceksin...

kullanırken şarjdan çıkarmanın faydaları...

* pil daha az ısınır,
* pilin ömrü uzar + bozulma riski azalır...

geçen bi arkadaşın pil bozuldu. teknik servis "kullanırken şarjda tutmamaya özen gösterin" dedi...

Geri