Toshiba garantisi

idcelik

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar bu konuyu nereye açacağımı bilemedim en uygun burası sanırım.Vatan computer dan 2008 şubat ayında aldığım toshiba p200d 11L modelli laptop u birkaç kere gönderdim değiştirdik hallettik diye yolladılar.en son yolladığım da yanlış hatırlamıyosam 8 Nisan 2009 tarihiydi.Aynı sorundu işlemci fanından cok rahatsız edici ses gelyordu ve titriyordu bilgisayar.o zaman bana ekran kartı sorunlu yurt dışından beklyıruz gibsinden bana göre yalan olan bilgiyi verdiler.Ve hala laptop um bana gelmedi.1ay önce aradılar beni fatura bilgilerini tekrar yollamamı değişim yapılacağı hakkında bilgi verdiler.Biz sizi arıyacağız bundan sonraki süreç içinm dediler ve kapattılar.O gün bu gündür arayan soran yok.Sürekli arıyorum.Hala bi değişiklik olmadığını en kısa zamanda arayacaklarını beklemem gerektiğini söylüyorlar.1aydır aynı şeyler sürekli beliyorum sonuç yok.3ay olacak yakında.
Benim ne yapmam gerekir önerisi olanlar varmı?

evladım git tüketici birligine sana saglam bi dava açarlar, kesin kazanırsın onlarında reklamı olur , satıcı da mundar olmayım diye güzel bi anlaşma bile sunabilir

Merhaba, idçelik arkadaşım. Konu ne aşamada? Hallettin mi? Bilgilenelim.

öncelikle vatan computer dan sakın bişi almayın.ikincisi pc nizi alcaksanız mutlaka gidip göründe alın.bende toshiba L300 aldım bimeksten şimdilik allahtan bişisi yok fakat toshibanın no matter what guarantee kaydını bi türlü yapamadım.adamlar resmen faks a onay vermiyolar.bakan yok.standar garanti var allahtan.

senin sorununa gelince fan hızlı çalıştğında titreme ve ses oluyosa fan değişse problem hallolur basit bişi fakat tabi ilgilenrlerse.servis olarak da en iyisi kesinlikle asus.adamlar laptop 10-15 günde komple tamir ediyolar şaka gibi =)vatan bilgisayar şöle bişi yapıyolar yeni pc leri teşhir e koyuyolar.teşhire koyduklarını paketliyolar açılmamış gibi böle şerefsizler.sanada büyük ihtmal teşhir ürünü gelmiştir.kardeşime hp pc almıştık pc biraz çizik çıktı.

Geri