TorrentLine a noldu

kirve1988

New member
Reaction score
0
Arkadaslar bir kac haftadir torrentline ve turknova ya giremiyorum.
ne oldugunu bilen varmi?
not: ben almanyada yasiyorum.

hakkın rahmetine kawustu :D

bende kullanamıyorum ikisiide bende turkıyeden gırıyorum ama site by by oldu.. gelir belkı 3-5 haftaya... net bı bılgım yok.... belkı bi sure acma girişiminde bulunmazlar siteyi bu aralar malum torrent sitelerine buyuk dawalar acıldı arada kaynamak istemeyebılırler...

turknovayı bilmiyorumda torrent-line iyiydi. digerini bilmiyorum. ama bi depodepo.fr davetiyesi bulamadım ona yanıyorum ama elbet buluruz :D neyse diger sitelerden devam. ama hackhell den de vazgecilmez :D

forumda depodepo dawetiyesi konu baslıklarından bırısınde dagıtılıyordu ben yenı uyeyım sanırım dawetıye hakkım yok ama forumda ararsanız konuyu bulup daweetıye ısteyebılırsınız... : ))

arkadaşlar boşverin, iyiki bulamamışsınız, sadece adı var başka bi numara yok, hep sağdan soldan toplama filmleri sunuyolar ve utanmadan bunları vip sunuyolar, benden size iki süper site önerisi, göreceksinizki bulamadık dediğiniz site ve diğerleri hep bu sitelerden otlanıyolar..
1- www.arena-tr.com
2- http://divxsitesi.net/forumdisplay.php?f=250 ( burdan forumun anasayfasına geçersiniz.. )

arena yi biliyorum ama serveri almanyada oldugu icin kullanmiyorum fazla. burda bayagi kontrol ediyorlar cünkü.
diger site de acilmiyor verdigin linkden.

arena yi biliyorum ama serveri almanyada oldugu icin kullanmiyorum fazla. burda bayagi kontrol ediyorlar cünkü.
diger site de acilmiyor verdigin linkden.
evet farkettim, girilmiyor, ben sana kendi sık kullanılanlarımdan link vereyim, hemen söyleyim ben Bluray filmler indiriyodum, siz ordan forumun diğer konularına geçersiniz, göreceksinizki bir numara..

http://divxsitesi.net/forumdisplay.php?f=250

şunuda belirteyim, boşverin derken iş olsun diye değil, hepsine üyeliklerimiz var ve karşılaştırarak diyoruz, aklınıza bişey gelmesin..

Geri