torrentleech davetiyesi isteyen varmı???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
isteklere cevap verdim ama hala torrentlech bekliyorum olan arkadas varsa göndersin lütfen

[email protected] torrentleech icin alabilitsem sevinirim elimde turk sitelerin davetiyesi bir kac tane var alimlari acik mi deilmi bilmiyorum ama yolluyabilirim

arkadaşlar, torrentleech davetiyesi arıyorum, atabilecek olana türk torrent sitelerinin veya demonoidin davetiyesini gönderebilirim. Yardımcı olmak isteyen arkadaş çıkarsa mail adresim galatam1[at]gmail[.]com

depodepo.fr yada diğer turk torrnetler davetiyesi karşılığı torrentleech davetiye takası yapmak isteyen varsa mail atsın
Edit:Bir yanlış anlama olmuş torrentleech gönderene diğerlerinden gönderebilirim demek istemiştim
aşağıdaki siteyi tavsiye ederim torrentleechi aratmaz
http://www.torrentbytes.net/browse.php
say55[at]shiftdelete[.]net

torrentleech davetiyesine bitturk veya leechturk davetiyesi gönderebilirim

torrentleech davetiyesi arıyorum gönderebilecek arkadaş varsa [email protected] adresine atabilir elimde bir tane leecherslair davetiyesi var isteyen olursa gönderebilirim

merhaba arkadaslar bana torrentleech davetiyesi lazım çok ihtiyacım war... uzun zamandır arıorum... gönderirseniz sevinirim... şimdiden teşekkürler [email protected]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri