torrentleech davetiyesi isteyen varmı???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana da bir torrent leech davetiyesi lazim zebilal... gonderirsen cok sevinirim

simdiden cok tesekkurler

meraba elinizde hala torrentleech davetiyesi varsa, bana da bir tane atarsaniz cok memnun olurum... "[email protected]" simdiden tesekkürler kolay gelsin...

arkadaşlar davetiye falan geldiği yok boşuna msg yazmayın. benden tavsiye. ben ne zamandır bekliyorum ama boşuna...

arkadaşlar torrentturk davetiyesi lazım. torrenttürk davetiyesi gonderen arkadasıma torrentleech davetiyesi gonderebilirim.
davetiye gonderen arkadasim buraya gonderdigini yazsin mailini bana bildirsin bende tl yolluyum.
DemonoiD.com
TorrentLeech.org
Uk-t.org
Torrent-Damage.net
BoxTorrents.com
TorrentBytes.net
FileList.org
TorrentIt.com
BitMe.org

arkadaşım banada bir davetiye yollar isen sana minnettar kalırım

[email protected]

ya niye bir allahın kulu su torrentleech daveti yollamıyoo :(

arkadaşım bilmiyorum torrentturk davetiyesi aldın mı ama ben sana göndereyim istersen hemen.bu arada da torrentleech davetiye gönderirsen gerçekten çok mutlu olurum.zira hepsi var bi o yok bende ve bazen lazım oluyor.davetiyeni bekliyorum.

benim torrentturk davetiyem yok ama hayrına torrentleech davetiyesini hayrına gonderirsen sevinirim. [email protected]

arkadaşlar ben bu ortamda yeniyim torrentin ne demek oldugunu bile yeni yeni öğreniyorum birisi banada atabilirmi acaba su davetiyeden bidim kadarıyla aynı davetiyeyle bende baskalarına davetiye atabiliyorum borcu öderim yani simdiden teşekkurler [email protected]

atlantisp bana torrentleech daveti gonderebilirmisn acaba fazla warsa

Torrenttürk üye alımını kapadı, davetiye ile de üye olunmuyo.
Ben torrent-damage.net davetiyesi arıyorum, yollayana istediği kadar torrenttürk davetiyesi yollayabilirim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri