Torrent Tavetiyeleri isteyen varmı ?

W@LK3R-X

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar elimde bir kaç torrent sitesinin davetiyesi var

turktorrent.com
arena-tr.com
torrent-plus.com

gibi isteyen arkadşalar varsa bana pm atsınlar yada mail adreslerini buraya yazsınlar bide hotmail junk maile düşüyor onun için 24 saatde uye olmalısınız yoksa davetiye iptal oluyor gmail hesapı olanlar tercihimdir

Arkadaşlar tatilde oldugum için biraz geç cevap veriyorum davetiyler ueyelerin hesapına yollandı yanlız bazı arkladaşların onceden uye oldugu için olamıyorlar hotmail hesapı olanlarda junk maile baksınlar uye olamayan aradaşlar benle iletişime geçsinler yardımcı olurum [email protected] :)

Arkadaşlar tatilde oldugum için biraz geç cevap veriyorum davetiyler ueyelerin hesapına yollandı yanlız bazı arkladaşların onceden uye oldugu için olamıyorlar hotmail hesapı olanlarda junk maile baksınlar uye olamayan aradaşlar benle iletişime geçsinler yardımcı olurum [email protected] :)

Kardeş ben pc nin başında bekliyorum.:goz:Bana bir adet arena.tr davetiyesi gönderebilirsen çok sevinirim
[email protected]
ÇOK TEŞEKKÜRLER...:clap

bana da yollaman mümkün mü arkadasım adresim [email protected] şimdiden teşekkür ederim arena tercihimdir ama sen hangisinden yollarsan artık :)

Geri