Torrent Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torrentturkey üyelik alımı şu an açık arkadaşlar (bir süreliğine) davetiyesiz üyeliği kaçırmayın...

hamsi_fr AhmetVural1987 davetiyeleriniz gönderilmiştir. diğer arkadaşların mail adresine gitmiyor. maşka bir mail belirtirseniz gönderirim. karakurt19 seninde profil bilgilerinde mail adresin yok ?

merhaba 1 tanede davetiye ben alabilirmiyim. Çok teşekkürler şimdiden.

banada yollarsan cok sevinirim

S.A. Kardeş. k.bakma rahatsız ediyorum ama bir sorunum var. Yardım edersen sevinirim...
Yaklaşık 1-2 haftadır bilgisayarım bozuktu. Dün yaptım şimdi TorrenTurkey.com' a giriyorum kullanıcı adımı ve şifremi yazıyorum hata veriyor. Username ya da password yanlış diyor. Oysaki defalarca denedim doğru da yazdım ama kabul etmiyor. Şifreme de hiç dokunmadım. Dediğim gibi 1-2 haftadır pc bozuktu. Valla kardeşim işin doğrusu hani admine söylemeni rica edeyorum. Çünkü ben siteye giremiyorum ama sen söylersen kardeşim belki msn adresime maille kullanıcı adımı ve şifremi bana yollar. K.İ.B. iyi günler/ geceler. Olmadı davetiye yollarsanda olur...

bana da davetiye gönderebilir misin?

Bende istiyorum gönderebilirmisiniz. ama mail adresim farklı gabim_27 AT hotmail DOT com

bana da atabilirsen sevinirim şimdiden teşekküeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri