Topuz Semih'in boğazını sıktı

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
Samandıra'da Daum fırtınası esti. İlk fırçasını bir futbolcuya attı. Bu arada Topuz ve Semih idmanda coştular..

2hdr8jq.jpg

Daum ilk fırçasını Emre Belezoğlu'na attı. Topuz ve Semih idmanda boğaz boğaza geldi. Futbolcuların şakalaştığı iddia edildi..

Samandıra Tesisleri'nde teknik direktör Christoph Daum yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, topla ısınma çalışmasının ardından alt sahada yapılan koordinasyon çalışması yapıldı.

Antrenman geniş alanda yapılan kontrollü pasa yönelik çift kale maçla sona erdi. Daum çift kale maç esnasında yaptığı hatalardan dolayı Emre Belözoğlu'nun yanına kadar gelerek uyarılarda bulundu.

ŞAKA MI CİDDİ Mİ?

Bu arada Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Semih Şentürk ve Mehmet Topuz arasında ilginç bir pozisyon yaşandı. Mehmet Topuz, Semih'in yaptığı hareketten sonra milli oyuncunun boğazını sıktı. Semih takım arkadaşını iterek karşılık verdi. Bu olaydan sonra iki oyuncu sarıldı ve idmana devam etti.

2.20090702160258..jpg

3.20090702160318..jpg

1.20090702160330..jpg

KAYNAK

son resimde göründüğü gibi,şaka oLayı mevcut..
medyamız iLkokuL küLtürüyLe yani "ALi,Ayşe'nin saçını çekti" tarzı haberLer yaparak iş yapmış oLdukLarını zannediyor..

Mehmet Topuz Varsa Kavga Vardır. Tipik Ceyhun Eriş TavırLarı SergiLmekete. Bu Sinirinin Menejer Tarafından ToLore EdiLip, EğitiLmesi Lazım. Yoksa Takımın BütünLüğüne YöneLik Ciddi Hasarlar VerebiLir.

Mehmet Topuz Varsa Kavga Vardır. Tipik Ceyhun Eriş TavırLarı SergiLmekete. Bu Sinirinin Menejer Tarafından ToLore EdiLip, EğitiLmesi Lazım. Yoksa Takımın BütünLüğüne YöneLik Ciddi Hasarlar VerebiLir.

menjere gerkek yok aziz yıldırım varya :D o yeter onu adam etmeye :D

Semih Resmen GüLüyor. . .
Şaka gibi bir medyamız war!!

Semihin Tipe Bakarmısınız Yaw :hhmanD

şaka olduğu gayet açık ve net ne diye bunu farklı şekilde lanse edip aptal haberler yapma peşindeler anlamıyorum

bütün spor gazeteleri böyle
şöyle adam gibi gazeteyi sattırmak içinde diil de gerçek haber yapmak için haber yapan bi gazete olsa netten de okımıcam gidip her gün alırımda ama yok ki...

sözde gazeteyi sattırmak için saçma haberler yapıyolar ah bi de diğer yolu deneseler...

Ayı Yavrusunu Severken öLdürürmüş =)

son resımde goruyorsunuz şakalaşıyorlar ...öle seyler olur ...

Asıl olayın ciddiyeti Son resimde daha net anlaşılıyor.. Mehmet'in bakışları baya bi ciddi.. Gülme şaka gibi bi tebessüm yok.. Fotoğraf çekeni görünce Semih nağme yapmış..

Bence gerçek. semih ikinci resimde dayak yiyeceğini anlıyınca cıvıtıyo yalakalık yapıyo :)

Asıl olayın ciddiyeti Son resimde daha net anlaşılıyor.. Mehmet'in bakışları baya bi ciddi.. Gülme şaka gibi bi tebessüm yok.. Fotoğraf çekeni görünce Semih nağme yapmış..

bende aynısını yazacaktım mehmet'e bakılırsa olay ciddi semih alttan almış :)

Ben de katılıyorum bu yoruma.Dediği gibi Semih nağme yapmış:gulumseCocuk:

Geri