Topuz bu fotoğraf için ne dedi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ℓσя∂

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

94234.jpg

Topuz bu fotoğraf için ne dedi?

Topuz baştan beri "Beşiktaşlıyım" dedi. Hatta Beşiktaş forması bile giymişti. Şimdi Fenerbahçe'ye gitti. Ve o fotoğraf için şunları şöyledi;

Mehmet Topuz, 5 Haziran Cuma günü medyaya yansıyan Beşiktaş formalı fotoğrafları için çarpıcı bir açıklama yaptı. 'Fotoğraf fotomontaj' dedi.

Kamuoyunda büyük yankı yaratan o fotoğrafın hileli olduğunu öne süren yıldız futbolcu, "Ben Beşiktaş forması giymedim. Evet, formayı elimde tuttum ama asla giymedim. O fotoğraf fotomontaj. Fotoğraftaki kafa benim ama vücut benim değil" ifadesini kullandı.

Öte yandan, Topuz ile Beşiktaş arasındaki görüşmelere aracılık eden menajer Metin Korkmaz, futbolcunun her şeyi hür iradesiyle yaptığını vurgulayarak, "Bu olayın başından sonuna kadar biz bu futbolcuya ne forma giydirdik, ne de ’Ben Beşiktaşlıyım’ demesini söyledik. Her şeyi hür iradesiyle yaptı" dedi. Korkmaz, kendisinin hiçbir şekilde Fenerbahçeli yöneticilerle görüşmediğini de belirterek, "Ben sadece Beşiktaş cephesiyle görüştüm. Fenerbahçe ile görüşmeleri ortağım Hakan Şirin yürüttü" diye konuştu.

8196682.jpg

KaYNaK

o formayı ha tutup beraberinde foto çekinmişsin işte ben bu takımlıyım gibi ha üstüne geçirmişsin ne farkeder herkes ersin düzenin ntvspordaki programına geceleyin bağlanıp ne dediğini duydu kimi kandırıyorsun sen bu halk aptal değil geri vitese attıkça batıyorsun yaptığının bi hata olduğunu aslında böyle bişeyi açıklamamalıydım diye delikanlı gibi konuş kimse senden bişey istemiyor doğruyu söyle kurtul yada montajdı şantajdı kürtajdı diye iyice bat dibe kadar...

sozunun eri olmassan boyle millete maskara,eglence olursun iste,dogru soylemis o vucut o forma senin olamaz zaten tam fenere layik futbolcuymus,,,

Vay yalancı dönek şe***siz. =Q

Tam da "doğuştan" Fenerli adammış ha.

şu topuz konusu kapansa artık,yeterince rant sağLandı..
bakaLım oynayabiLeck mi o önemLi..
evet transferinde başLı başına herkes suçLu Kayseri-Topuz-Fb-Bjk herkes suçLu..
konuyu kapıyorm çünkü kimse suçunu kabuL etmiyor..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri