Toplu Resim İsmi Değiştirmek İçin Kısa Bir Yöntem

ulan daha öğreneceğimiz çok şey var he hiç duymamıştım böyle birşey olduğunu çok saol

teşekkürler benimde katkım olsun tüm resimleri mousla seç( ctrl+a da aynı şey) ilk resme ters tıkla ad değiştir de bu kadar.hem yanlızca resim için değil herşeyde kullanabilirsiniz.

ya sen süpersin yaa..hatta mükemmelsinn..hatta ve hatta mükem öteşi bir şeysin senn..çok sağoll :)

bilmiyordum saolasın iyi oldu arşivim için

Harbi daha neler öğreneceğiz bu bilgisayarda bilinmeyen şeyleri?

arkadaşlar ben bir format sonucu bütün resimlerimi kaybettim ve bunları geri kurtarma programı ile geri getirdim ama her bir fotoğraftan birden fazla var bunları nasıl ayıklayabiliriz

güzel yöntem teşekkürler

Teşekkürler.

burdan şu dersi çıkardım :)
bu çok basit bi olay. daha doğrusu yorumları okumadan ben öyle sanıyodum. ve sonuç olarak senin için sıradan da olsa, her şeyi paylaşmak lazımmış :))
konuyu okuyunca kendi kendime yuhh dedim bunun için konu açmaya bile değmez. şimdi utandım valla :(
paylaşmak güzel şey... ve emeğe saygı...
bana ders olsun :p

bilgi için teşekkürler yalnız günde en az 500 kere kullanıyordum.ama bilmeyenler olabilir iyi oldu teşekkürler.nedenmi 500 kere fotografcıyım.saygılar.

Toplu Dosya Adı Değiştirmek İçin Lupas Renameden Başkası Yalan Mükemmel Bİr Program sanıyeler İçimnde Hiç kasmadan binlerce Dosya adını değiştirebilir...

biraz önce elli tane resmin ismini tek tek değiştirdikten
sonra

bunu görünce
kaybettiğim zamana acıdım

tşkler

Geri