Toplam zaman: 1 Hafta 17 Saat 49 Saniye

hO$GeLMi$SiN SeFa GeTiRDiN..

eywalla arkadslar...:D:D

eYVa££aH DeĞi£ eYWa££aH oLaCaq :D

aman Allahım şimd yüzlerce kişi bende unutmuşum diyecek bu arada bizim geldiğimizde burada bize merhaba diyecek kimse yoktu : ) az gitsin darktan once uye oluyordum ama olmadı 2. uye biz olabildik :p

bu arada hoşgelmişmişsin : )

bende unutmuşum banane banane 1 hafta olmuş :) açıyım mı :D smodlara zaman kaybettirmekten başka bişey olmaz

qyner hoşgeldin :D forumlardan biliyoduk seni zaten hiç gerek yoktu böyle hoşgeldin merasimine walla :)

hehe ben tam hosgeldın dıcekdım banlanmısdım soonra unutmusum bıde tırsdım sımdı hosgeldım dıcem genemı geldın sen dıcek bı tane sevgılı moderatorum gene banlıcak hıc karıstırmadım yaw sevgılı arklar bu avartımızın altında bılmemmee kadar teskur ettı yok bu kadar baglı dıyo şokmu onemlı bu olay ben o zaman herkese teskur edeyım

merhababalar arkadaşlar benimde ilk gecem bu.bi arkadaşın tavsiyesiynen geldim...

X' Alıntı:
aman Allahım şimd yüzlerce kişi bende unutmuşum diyecek bu arada bizim geldiğimizde burada bize merhaba diyecek kimse yoktu : ) az gitsin darktan once uye oluyordum ama olmadı 2. uye biz olabildik :p

bu arada hoşgelmişmişsin : )
eheheeehe seninkide guselms be...neyse darktan snra uye olmsn...ben olsaydm slm derdm..:)wala bnm zamanımda warms sanırsam gormedımkı hatta ılk msjımda ozy e laf atmsm...
FLeTCh' Alıntı:
bende unutmuşum banane banane 1 hafta olmuş :) açıyım mı :D smodlara zaman kaybettirmekten başka bişey olmaz

qyner hoşgeldin :D forumlardan biliyoduk seni zaten hiç gerek yoktu böyle hoşgeldin merasimine walla :)
sende ac benım ıcımde kalmasn dedım ehehee...neyse gec olsn guc olmasn diimi...:D:D

hoşgeldin :)
buraya gelmekle çok doğru bi karar vermişsin ama dikkatli ol
çünkü HackHell bağımlılık yapar :):):)

hoş geldin tatlı cadı eh biraz geç olmuş tabi

Geri