Topbaş'tan, Kılıçdaroğlu'na çağrı

K€LKiTLi

Banned
Reaction score
0
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenerek, "Gel de Beşiktaş Belediyesi'ni bir incele" dedi. Beşiktaş Belediyesi'nde neler olup bittiğinin "Cümle alem" tarafından bilindiğini söyleyen Topbaş, "Kılıçdaroğlu'nun kulakları bunları duyacak noktaya henüz gelmedi" şeklinde konuştu.

Kadir Topbaş, Arnavutköy'de gerçekleştirilen 55 yatırımın açılış ve tanıtım toplantısını ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Karayalçın'ın yılda 90 bin aileye 600 bin YTL dağıtmayı vaat ettiğini hatırlatan Topbaş, "Bu seçim yatırımı değil mi? Büyükşehir Belediye başkanlığına adaysın. İnsan bir proje koyar. Bir vizyon koyar. Daha önce CHP'li İstanbul belediye başkan adayı da 'Göreve geldiğimde 200 bin aileye iş imkanı tanıyacağım' demişti. Herkes, 'Acaba o 200 bin kişiden biri ben olabilir miyim?'şeklinde düşünsün diye. Böyle bir duygusal sömürü, insanların zafiyetlerinden istifade edip siyaset yapılmaz" şeklinde konuştu.

Başkan Topbaş CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'na da seslenerek, "Partimiz İstanbul'da kendi bünyesindeki Yenidoğan ve Akfırat Belediye başkanlarını görevden aldı. Hatta partiden ihraç etti. Sayın Kılıçdaroğlu gitsin, Beşiktaş Belediyesi'ni incelesin, bilsin, takip etsin. Bakalım neler dönüyor? Neler olup bitiyor, bir görsün. Cümle alem biliyor. Herhalde Kılıçdaroğlu'nun kulakları bunları duyacak noktaya henüz gelmedi" dedi.

"Takip ediyoruz CHP dürüstlüğe soyunmuş." diyen Topbaş, "Bunlar, İSKİ başta olmak üzere yolsuzluklarla gitti. Tövbe mi ettiler? Nasıl düzeldiler? Bundan sonra bir daha yolsuzluk yapmayacağız diye ant mı içtiler?" diye konuştu.

KAYNAK

Kılıçdaroğlu denen tuncelili kemalin günleri sayılı

melih Gökçek onun balonunu çarşamba günü patlatıp çöpe atacak :)

faziletten aday olduğu sıralar yolsuzlukla suçlanan hapse girmemek için fazilet partisinin en güçlü olduğu yer beyoglundan aday olduğu ve dokunulmazlık hakkı kazandığı için hakkında hukuki bir işlem yapılamayan biri mi söylüyor bunu bir dokunulmazlığı açda görelim ne kadar temizsiniz

faziletten aday olduğu sıralar yolsuzlukla suçlanan hapse girmemek için fazilet partisinin en güçlü olduğu yer beyoglundan aday olduğu ve dokunulmazlık hakkı kazandığı için hakkında hukuki bir işlem yapılamayan biri mi söylüyor bunu bir dokunulmazlığı açda görelim ne kadar temizsiniz

ya bu siyaset bölüne siyasi bilgisi olmayanların yorum yapması yasaklansın

adam hala dokunulmazlıktan söz ediyor

arkadaşım bu adam milletvekili değil belediye başkanı

sen hangi dokunulmazlıktan bahsediyorsun

K€LKiTLi;3835325' Alıntı:
ya bu siyaset bölüne siyasi bilgisi olmayanların yorum yapması yasaklansın

adam hala dokunulmazlıktan söz ediyor

arkadaşım bu adam milletvekili değil belediye başkanı

sen hangi dokunulmazlıktan bahsediyorsun

eğer böyle bir yasak olsun eminim ki bunların hiç birisi burada yorum yapamaz artık

bizde nasıl neşeleneceğiz ozaman

bırak ya

yasak falan olmasın

ara sıra girip neşemizi buluyoruz

ondan da mahrum etme bizi

dostum sana tunceliler bişi mi yaptı!? bölücülük yapma!..

not:şu dkkadan sonra kim yorumlarında bu şekilde konuşursa aynı cevabı ona yazıcam...

sen neden Tuncelili denmesinden gounuyorsun onu söyle bakimm

Bir insana doğduğu yaşadığı yerle hitap etmek bölücük mü oluyor

kasımpaşalı Erdoğan diye hitap edilirken size birisi kalkıp dedimiki neden bu bu şekilde söylüyorsunuz

sen de aynı şekilde hitap edeceğini söylemişsin eğer devam edersek Tuncelili demeye

Ben Kelkitliyim ve senin bana Kelkitli demen den ben gocunmam

demekki birileri kendilerine Tunceli li denmesinden gocunuyor

K€LKiTLi;3835727' Alıntı:
sen neden Tuncelili denmesinden gounuyorsun onu söyle bakimm

Bir insana doğduğu yaşadığı yerle hitap etmek bölücük mü oluyor

kasımpaşalı Erdoğan diye hitap edilirken size birisi kalkıp dedimiki neden bu bu şekilde söylüyorsunuz

sen de aynı şekilde hitap edeceğini söylemişsin eğer devam edersek Tuncelili demeye

Ben Kelkitliyim ve senin bana Kelkitli demen den ben gocunmam

demekki birileri kendilerine Tunceli li denmesinden gocunuyor

ona sürekli bu şekilde hitap edilmesinin ayrıca bi nedeni var. gülenin gazetelerinden biri şuna yakın bir cümle kurmuştu; terörist olayların yaşandığı tuncelili kemal... işte bu dkkadan sora herkez ondan bu şekilde bahsetmeye başladı... tuncelide bişiler yaşanmış olabilir bu adam ahlaksız biride olabilir ama bunu bütün tunceliye mal edemezsiniz dimi?.. gocunduğum tek şey bu başka bi problem yok...

ona sürekli bu şekilde hitap edilmesinin ayrıca bi nedeni var. gülenin gazetelerinden biri şuna yakın bir cümle kurmuştu; terörist olayların yaşandığı tuncelili kemal... işte bu dkkadan sora herkez ondan bu şekilde bahsetmeye başladı... tuncelide bişiler yaşanmış olabilir bu adam ahlaksız biride olabilir ama bunu bütün tunceliye mal edemezsiniz dimi?.. gocunduğum tek şey bu başka bi problem yok...

Diyarbakır da hakkari de trabzonda istanbulda kısacası türkiyenin çoğu yerinde terör olayları yaşanıyor

ama kimse doğduğu şehirle anılmaktan gocunmuyor

bu gocunmanın başka bir sebebe bi olmalı

hadi çıkarın ağzınıdaki baklayı

yahu topbaş madem o kadar aleni şeyler yapılmış bu beşiktaşta niye topu başkasına atıyosun? açıklasana kendin? iyicene şova vurdular ha :S

K€LKiTLi;3835969' Alıntı:
Diyarbakır da hakkari de trabzonda istanbulda kısacası türkiyenin çoğu yerinde terör olayları yaşanıyor

arkadaşım kıvırma. aptala da yatma.. burayı takip eden biri olarak benim gözlemlediğim şudur: tuncelide bi isyan mı ya da ayaklanma mı yoksa ilk pkk eylemi mi ne olmuş o tarz bişey. kılıçdaroğlunun belgelerinden canı yananların yandaşları da eleştiriyi böyle aşağılık bir şekilde yapmaya başladılar. yok gocunmaymış da bilmemne.. kimseyi salak yerine koyma. adam gibi azındaki baklayı sen çıkar ;)

melih gökçek kılıçdaroğlunu perişan etcek miş günü gelsin de kim neymiş görelim....

melih gökçek de SAĞLIK SORUNLARINDAN İSTİFA EDERSE DENGİR FIRAT GİBİ ŞAŞIRMAYIN AMA OLDU MU?????????*

K€LKiTLi;3835969' Alıntı:

bak arıyorum ancak bulamıyorum gayet açık ve net anlattım... adama kimse tuncelili falan demiyordu sonra gülenin saçma gazetelerinden biri onn için böyle bi yazı yazınca adama herkes böyle hitap etmeye başladı... ağzımda bakla falanda yok bulursam senin ağzına sokucam ama bunu aklına sok!..

melih gökçek kılıçdaroğlunu perişan etcek miş günü gelsin de kim neymiş görelim....

melih gökçek de SAĞLIK SORUNLARINDAN İSTİFA EDERSE DENGİR FIRAT GİBİ ŞAŞIRMAYIN AMA OLDU MU?????????*

daha önce iki kez yusuf yusuf ederek kaçan kılıçdaroğlu değilmiydi

arkadaşım kıvırma. aptala da yatma.. burayı takip eden biri olarak benim gözlemlediğim şudur: tuncelide bi isyan mı ya da ayaklanma mı yoksa ilk pkk eylemi mi ne olmuş o tarz bişey. kılıçdaroğlunun belgelerinden canı yananların yandaşları da eleştiriyi böyle aşağılık bir şekilde yapmaya başladılar. yok gocunmaymış da bilmemne.. kimseyi salak yerine koyma. adam gibi azındaki baklayı sen çıkar ;)

Belgelerden kimin canının yandığı belli

adamın PKK lılarla gene evde alem yaptığı ortaya çıktı dut yemiş bülbüle döndü

iddiayı ortaya atan kişi defalarca beni mahkemeye ver dedi ama Kılıçdaroğlu nun maçası yemedi mahkemeye vermeye

aradan iki ay geçtikten sonra sadece kuru bir sözlü açıklamam yaparak "yalan" diyebildi sadece
hani nerde o belgeli Kemal
bunuda belgeyle yalanlasaydıya

K€LKiTLi;3839658' Alıntı:
Belgelerden kimin canının yandığı belli

adamın PKK lılarla gene evde alem yaptığı ortaya çıktı dut yemiş bülbüle döndü

iddiayı ortaya atan kişi defalarca beni mahkemeye ver dedi ama Kılıçdaroğlu nun maçası yemedi mahkemeye vermeye

aradan iki ay geçtikten sonra sadece kuru bir sözlü açıklamam yaparak "yalan" diyebildi sadece
hani nerde o belgeli Kemal
bunuda belgeyle yalanlasaydıya

merak etme o genelev muhabbeti doğruysa yarın melih abiniz DİLE getirir zaten...............
kılıçdaroğlu da cevap verir heralde..........

ha ama melih gökçek bu konuyu dile getiremesse siz kılıçdaroğlundan helallik istemeye başlarsınız artık.......

yav bi tutturmuşlar genelevde genelev diye adam geneleve gittiyse gitmiştir bunun açıkladığı dosyalarla belgelerle alakası yok ayrıca bunun iftira olduğuna eminim ama onu geneleve gitmekle suçlayanların çoğunun da geneleve en az bir kere gitmiş olduğuna da eminim,sonra gelip burda ahlak dan bahsederler,bizim toplumumuzun böyle de bir ikiyüzlü yanı var,her neyse...

benim asıl bu tuncelili kemal ifadesi dikkatimi çekiyor bazı akıllılar bir de savunma yapmış kasımpaşalı tayyip oluyor da tuncelili kemal neden olmasın diye,siz o beyninizle ancak tek hücreli planktonlara ayak yapın belki onlar yutar,sizinle ve tuncelililerle ilgili çok güzel temennilerim var ama buraya yazamıyorum umarım modlar bu bölücü tavırlara pabuç bırakmaz.tunceliye gelince ne kadar tuncelili tanıyorsam hepsi cumhuriyete bağlı milliyetçi laik düzenle barışık kişilikleri gelişmiş arkadaşlardı tuncelinin pkk ile hiçbir alakası yoktur yani bunu da belirteyim

merak etme o genelev muhabbeti doğruysa yarın melih abiniz DİLE getirir zaten...............
kılıçdaroğlu da cevap verir heralde..........

ha ama melih gökçek bu konuyu dile getiremesse siz kılıçdaroğlundan helallik istemeye başlarsınız artık.......

Bu iddiayı ortaya atan kişi melih Gökçek değil ki

Kılıçdaroğlu gidip ortaya atan kişiyle hesaplaşsın

adam canlı yayına çağırdı gelmedi beni mahkmeye ver dedi vermedi

gidip önce bu kişiyle hesaplaşsın kemal

K€LKiTLi;3839762' Alıntı:
Bu iddiayı ortaya atan kişi melih Gökçek değil ki

Kılıçdaroğlu gidip ortaya atan kişiyle hesaplaşsın

adam canlı yayına çağırdı gelmedi beni mahkmeye ver dedi vermedi

gidip önce bu kişiyle hesaplaşsın kemal

sonuçta düşmanımın düşmanı benim dostumdur felsefesi var ve siyasetçilerin genelinde sen rahat ol öyle bişey varsa belgeler uçmuştur melih gökçeğe.........

canlı yayında ikisi de ne biliyosa söyler haklı çıkmak için.....

Geri