Tolstoy'un Gizlenen Kitabı - Hz. Muhammed

SevencLoves

Altın Üye
Reaction score
0
Ünlü Rus yazarı L.N.Tolstoy 1908 yılında Abdullah El-Sühreverdi'nin Hindistan'da basılmış "Hz.Muhammed'in Hadisleri" kitabını okumuştur.
Okuduğu hadislerden bir risale (kitapçık) tertip etmiş,bunu Rusya'nın posrednik' adlı yayınevinde bastırmıştır

Burdan Indir
Pdf Formatında

şifre:hackhell

çok teşekkürler ben duymamıştım daha önce :eek:

çok teşekkürler.arşivimde bu eksikti

bende kitap var ancak hala okuma firsati bulamadim..
tolstoy a cok guvenen ve her dedigine inanan kesmin tolstoy un müslüman oldugunu duyduktan sonra onun gibi müslümanlığı tercih etmelerinden endişe duyan kgb tarafindan gizlenmiş bir kitap.

mükemmel bi kitap ben okudum ama e-book arşivine atıım hemen eline sağlık +1

yani nedense bu kadar önemli bi kitabın arşivlerde bulunmasından sonra yayınevleri o kadarda beklenen bi reklam yapamadı bu kitapla alakalı ..
neyse burda bi nevi reklam olmuş oldu .. :-D çoook tşkler...

Teşekkürler Güzel kitap bende indireyim

Tolstoyun gizlenen olay kitabı: HZ MUHAMMED (sav)

Tolstoyun gizlenen olay kitabı: HZ MUHAMMED (sav)

belki çoğumuz okumamıştırız. zaten bu kitap savaş ve barış gibi her yerde satılan bi kitapta değildir. SATMAZLAR. çünkü bu kitapta batı dünyasının en büyük edebiyatçılarından birinin peygamberimiz hakkında güzel ithamlarda bulunması hiç bir batılının işine gelmez.

http://rapidshare.com/files/11654619/Hz._Muhammed_-_Tolstoy_by_www.hackhell.com.rar.html

şifre:hackhell

dostum bu kitap sahte. yayınevinin uydurması çarpıtılmış bir kitap. kitapta tolstoy müslümanmış gibi gösteriliyo ki alakası yok...

kitap yarısı hadislerin derlemesi.orijinal bir bilgi yok heryerde okuyabileceğiniz hadisler yer alıyo. mektuplar ve yazışmalar kısmı ise tolstoyun tüm eserleri adı altında komünist rusyada yayınlanan kitaplarından çarpıtılmış alıntılarla dolu. kitabı hemen hemen tüm kitapçılarda bulabilrsiniz özellikle dini yayın satan yerlerde..
yinede paylaşım için teşekkür

teşekkürler,
böyle bir kitabın olduğunu bilmiyordum ama yukarıdaki arkadaşın yazdıkları da dikkatimi çekti....
ellerine sağlık.

ewt böyle bir kitap war
tolsyoyun alexander tolsyoya yazdığı mektubunu okursan anlarsın

araştırın birazda ...

Geri