Tokyo Camii plan kesit ve görünüşleri

adres63

New member
Reaction score
0
TERAS'TA Peykenin Üzerine Oturmuş Denize Bakıyor
saoLasın...
aBi:D

adres63' Alıntı:
Arkadaşlar tokyoda yapılan caminin plan kesit ve görünüşleri bide kısa açıklaması var.

Kardes gercekten cok düygulandım çünkü bu camiii yapan benim babam.gercekten soyleseler inanmazdım hackhellde konusu acılcak die.Cok tesekkurler.Gerci bide beni üzen bi yanı oldu acıklamada babamın isminin gecmemesi ama yinede saol paylasım için...

FBozkanFB' Alıntı:
Kardes gercekten cok düygulandım çünkü bu camiii yapan benim babam.gercekten soyleseler inanmazdım hackhellde konusu acılcak die.Cok tesekkurler.Gerci bide beni üzen bi yanı oldu acıklamada babamın isminin gecmemesi ama yinede saol paylasım için...

Bak buna bende sevindim dostum benım bulduğum yerde yazmıyodu kusura bakma babanın adını yazarsan onuda eklerım tabıkı baban mimar olduğuna göre senide burada paylaşımlarını görmek isteriz :)

NOT: Hatta mümkünse babanında bu eser hakkında küçükde olsa bir açıklamasını yayınlarsan sevinirim :)

adres63' Alıntı:
Bak buna bende sevindim dostum benım bulduğum yerde yazmıyodu kusura bakma babanın adını yazarsan onuda eklerım tabıkı baban mimar olduğuna göre senide burada paylaşımlarını görmek isteriz :)

NOT: Hatta mümkünse babanında bu eser hakkında küçükde olsa bir açıklamasını yayınlarsan sevinirim :)

Senin bu konuyu açman yeter burda.tekrar saol.İnşaat biteli 3 yıl oluo galiba tam hatırlamıorm eğer bulabilirsem kendi cektiimiz resimleri koyarım buraya tabi biras aramam laazım :D

guzel paylasım
ama bekledıgım gıbı ucuk bır camı cıkmadı
farklı bır tasarım beklerdım
ama ellerıne saglık

yaaa bu linki yenilerseniz cok sevinirim camii projem var yapılması gereken örnek arıyorum ama bi turlu bulamıyorum tam sevinmiştim link ölüüüü lütfennn link yenilemeeeee

Lİnk ÖlÜ Yenİlersen O BÜyÜk Şaheserİ Bİzde GÖrmÜŞ Oluruz.

Hadi bakalım ben sizin isteğinize uydum ve tekrar yükledim umarım sizlerde teşekkür butonuna basmayı unutmayın
hadi şifreyi burda vereyım ''adres63''

teşekkürler paylaşım için...

Geri