Tokio Hotel

Novace

New member
Reaction score
0
http://img159.imageshack.us/my.php?image=asdasdpp3.jpg
my.php

Tokio Hotel, dört Alman gençten oluşan bir rock grubu. İlk albümleri Scheri ile rock dünyasına sıkı bir giriş yapmışlardı. Ardından Zimmer 483 ile çizgilerini devam ettirdiler. Tüm gençlik bu grubu soruyor, takip ediyor ve dinliyor. Tokio Hotel'in beklenen İngilizce albümleri Scream ile tekrar listelerde çıkış yapıyorlar. Türkiye'de de önümüzdeki günlerde bu albümü bulabileceksiniz. Scream albümü, ilk albümleri Schrei' de yer alan parçaların İngilizce versiyonları ve düzenlemelerinden oluşuyor. Tokio Hotel’in daha bir süre böyle gençleri coşturacağı kesin. Sonuçta bu Alman 4'lü onlardan biri, verdikleri fotoğraf karelerindeki asi bakışları ve sert çocuk havalarının temelinde geleceğin 4 rock canavarı var gibi.:vur
Ve Son OlarAK Ekliorum : Scream Çıktı Bn Dinledim berbattı ..
iğrenç ne diyim
böLe "top"Lu grup oLmaz oLsn .. :D

TAMAMEN KENDİM KENDİME YAPTIM :):):):):):)

EMEĞE SAYGI........... Bİ TŞK YETER :)

eMeğine SaqLIk Ta:D REsim Kurbağa :p

Resmi başka bi yere upload edersen sewiniriz =)

Pardon Beyler Acele İşe Şeytan Karışır :):):) Link Düzeltildi .. :)

Ya Kız Güzelliği Var Bunlarda :D

kız mız bide bunların makyazsız halini gör sen bebek gibi suratları var eee daha 18 ler ama solistlerinin sesi sağlam gitaristleride [solistin kardeşi] gitar çalıyor ama çaktırmayın sadece klasik çalabiliomuş duyduuma göre...

kız mı erkek mi ayırt etmek güç açıkçası. aralarında en büyüğü 89'lu sanırım fakat müzikleri fena değil.
Spring Nicht - Don't Jump parçasını güzel çevirmişler tavsiyedir, ama tabi Monsoon 'u tek geçerim :) 3.20 nci saniyeden sonrası :) Ingilizce Versiyonu tabi :D

tşk cvplar için eet kız güzelliği var solistler kardeş ee çekmişler 2side kız gibi ...:)

bunların ready set go die bi parcaları var bıde bunun almancası armıs almancasını dınlemedım ama ıngılızcesı super kılıbıde ızlemenızı tavsıye ederim

Monsoon - Spring Nicht - Don't Jump^3 ü de Süper ..

nieki :D hayranları bayaa çok özellikle kız olanlar :D

özellikle demişi orda :):) salla ya bunlar için polemiemi gircem kankamla :D

yorum için saol vamos :)

benn hicc sefmiyom bunlarrrii :D
tesekürler =)

Geri