Tokat GazİosmanpaŞa Ünİversİtesİ

mistisizm

New member
Reaction score
0
ark lar slm ben gıda müh. 1. sınıfım
sizler bölüm farketmeksizin üniverstemiz hakkında neler düşünüosunuz:)
bence fena deil ama dier forumlarda baktığım kadarıyla çok karamsar izlenimler edindim
bilmem sizler ne düşünüosunuz:)

ben tokat'ta okumuyorum ama ancak tokatlıyım..üniversitemizde okuyan bir çok arkadaşım var..bölümleri itibariyle oldukça memnunlar..gelişmekte olan bi üniversite ve tıp fakültesinin de artık şehrimizde olması üniversite gençliği açısından da bi avantaj olacaktır düşüncesindeyim..başarılar..tokat'ın keyfini çıkar :goz:

slm..r kanımca bnde gop ta okuyrm aslen çorumluyum ve size katılmıyorum bn hayatm boyunca çok il gezdm... ve bu kadar kötü bir il görmedim her yönden.. üni olmassa bu il bir hiççççççççççç

slm..r kanımca bnde gop ta okuyrm aslen çorumluyum ve size katılmıyorum bn hayatm boyunca çok il gezdm... ve bu kadar kötü bir il görmedim her yönden.. üni olmassa bu il bir hiççççççççççç

hayrola nesini beğenmedin tokatın ben tokatlıyım ve çorumdan pek bir farkını görmedim yani:saskin
hakaret etme bence tokat haketmiyor.tercih etmeseydin tokatı:vur
her yönden kötü olan şeylerini say da görelim hem neymiş:vur

sen önce aldığın nickteki tokat simgesinden utan sonra böyle şeyler söyle..eski halini ya da üniversitesiz halini biliyorsun da böyle gereksiz laflar edebiliyosun..

valla benim arkadaş gop'ta okuyo ve gayet memnun okuldan ve şehirden açıkçası..hatta gop'ta gopuyoruz die bi sloganlarıda var :D

ark kavga etmein geldik gördük
ne iyi ne kötü
ama hayat yok,ot gibi yaşıoz
burda kendi ortamını kurmadan yaşayamazsın sıkılır ilk seneden kaçarsın
ama ist geldiim için köy gibi gelsede kafayı dinliom
ama 4 sene geçer mi burda derseniz geçmez:DDDDDd

selam arkadaşlar ben Tokat mezunuyum ziraat fakültesinden. Tokat kendi halinde kara hava ve deniz yolu olmayan bu nedenle kendi halinde kalmış ancak gelişmeye açık bir şehir. zaman içinde üniversite gençliği içinde daha yaşanır bir hal alacaktır. en son şubat da gittim ve 2006 dan buyana değiştiğini gördüm. orda yaşamanın en güzel yanı sahip olduğunuz arkadaş ortamı ve onlar ile birlikte paylaşımlarınız. belki şuan kızıyor ve istemiyor olabilirsiniz ancak eminim bir çok arkadaş en azından yeşilırmak kenarında oturup çay içmeyi ya da o parklarda mangal keyfini mutlaka özleyecektir. bir öğrencinin bir şehirde rahat içinde yaşayabilmesinin en büyük etkeni ve sırrı sahip olduğu ortamdır aksi durumda dünyanın en eğlenceli yeri diye tabir edilen yere de gitseniz sıkılırsınız. mutlaka bazı maddi ya da manevi sorunlar yaşanacaktır ama bu hayatı yaşanabilir kılmanın tek yolu kendinizden geçer. evet belki çok aktif ya da eğlenceli bir şehir değil ama emin olun öncesinde daha kötüydü her yeni gelen nesil daha şanslı oalcaktır. benim tavsiyem okuldaki etkinliklere kuluplere ve etkinliklerine katılmanız üye olmanız. şehirden ve özellikle üniversiteden ne talep ederseniz o yönde gelişecek ve güzelleşecektir.
okuyan arkadaşlara başarılar....

biraz uzunmu oldu ne...:durdurun

GOPcez gari :)

Ingilizce klavye kullaniyorum karakterler nedeniyle kusura bakmayin.

Tokat Ziraat Mezunuyum. Su an Amerikada Master yapiyorum. Burslu olarak.

Sanirim ozetledim.

Forum sitelerini okuyup moralini bozma hersey insanin kendisinde bitiyor. Ne bogazici mezunu odunlar tanidim :D

arkadaşlar ben tokat üniversitesine yatay geçiş yapmak istiyorum... ama şu konularda bilgiye ihtiyacım var :
1 dersim kaldığı hadle geçiş yapabilrmiyim
3. sınıfın yarı yılında geçiş yapabilrmiyim
geçiş için son başvuru tarihi ? ..bilen varsa lütfen cevaplasın

Geri