Benim tahminimde her maç öncesi böyle konuşacaksın ve her elemeyide Gs geçecek.Ve yine tahmin ediyorum ki;Avrupa da en fazla ilerleyen takım Gs olduğunda,ve ittirme futbolla Tsl de buralara gelen sivasın avrupa da averaj takımı olduğunda halen daha burada Gs takımına laf ediyor olacaksın.tobolun bu kadar güzel oynuyacağını bilmiyordum bence samiyende gene berabere kalıp penaltılarla alıcak tobol....
Şunu gördümki..
Sabri, Yaser,Orkun gibi adamlar hiç yakışmıyo Galatasaray gibi büyük bi camiaya..bu nedir ya..bir tane olumlu hareketleri yoktu koskoca 90 dk'da..Rijkaard görmüştür bunları..bir an önce gerekli önlemler aLınmalı..ve takıma takviye şart artık..
ntv veriyor.............
bazı arkLar feLaket teLLaLığı yapabiLir normaL bunLar..
demek ki gs paf takımı avrupada bu kdr başarı yakaLayabiLirmiş bunu anLadık.. :gulumseCocuk:
Sabri Gokhan Zan Servet Ayhan gibi iLk 11'Ler de bana göre değiL 11'i yedekLiği biLe haketmiyor bu takımda..
ntv verdi.. bitti.. =)
Avrupa derken? maç kazakistanda uzak doğu nerdeyse![]()
çok lafa gerek yok bence tur atlama konusunda gs samiyende rahat rahat geçer tobolu
ama tobolda ezilmeden oynadı kendi sahasında
ѕσηυη¢υ;4471391' Alıntı:Olur böyle maçlar,zaten aşırı yedek ağırlıklı kadroydu.
Servet-Gökhan Zan ikilisini 4-3-3 sisteminde Kadıköy'de görmek için sabırsızlanıyorum :goz:
GoL Baros!!!
Sabri'ye etmediğim küfür kaLmadı daha iLk resmi maçta..