Tkp

40 yıldır aynı terane rus uşaklığı yapmamak lazım yapanlar örneğin kuzey kore fakirlikten elçilik kapatıyor yani Komünizm öldü kapıları dış devletlere kapamakla bu iş olmaz DEVLET YÖNETMEK ONUN BUNUN fikriyele olmaz bizim fikrimiz bu toprakları eşitlik içinde 600 sene yönetti

sence amerikan uşaklığı mı yapmak güzel ? Hayır, sen bana 50 yıl sonrasının garantisini verebilir misin? Bu ülkeye çok yazık oluyo ,herkes komünizm rejimini farklı yorumluyo . ( yalan-yanlış)

komünizm akla düştüğü yıllarda bile işe yaramayan... taş devrinde bile uygulanamz bir rejimdir.... Bırakın batı uşaklığınıda... OSMANLI'DAN DERS ALIN!!!

arkadaşlar herkesin görüşü kendisine aittir saygı duyarım bu yüzden kimseyi eleştirecek veya yargılayacak değilim fakat dikkatimi çeken ve beni çok rahatsız eden bir söz bu tip konulu tartışmalarda sürekli geçiyor 'komünizm yılan gibidir, görüldüğü yerde ezilmelidir.' tarzında bir söz ulu önder Kemal ATATÜRK tarafından söylendiği yazılıyor. Böyle birşeyin olmadığı resmi gazetede dahi çıkmıştı lütfen atamızı bu tip sözlerle anmak hoş durmuyor. Atamız yunan mezaliminin sonrası bile yunan bayrağını ezmek yerine onu yerden kaldırtmış bir kişiliğe sahipken bu gibi sözleri atamızla anmamak yapılacak en doğru şeydir bence, tartışmanızı böldüysem affola...

Şu anda kuzey kore Kominizmle yönetiliyor.
Durumu içler acısı.İnsanlar açlıktan ölüyorlar.
Ülkede televizyon gazete ve cep telefonu yasak.
herşey devlet kontrolünde.Durmadan katil amerika katil amerikaa diye bağırıyorlar
.Ama en büyük yardımıda gene amerikadan ve Birleşmiş milletlerden alıyorlar.
kominizm herkese eşitlik getirirdi hani?
Devlet başkanları ve aileleri sofralarında kuş sütünü bile eksik etmiyorlar.
Krallar gibi son model arabalrla geziyor ve Villalarda oturuyorlar.
Çok büyük bir zenginlik içindeler.Peki ya Açlıktan ölenler ne yapacaklar?
BUMU SİZİN ÖVDÜĞÜNÜZ KOMİNİZM?
BM Dünya Gıda Programına göre, geçen yıl yoksul ülkeyi harap eden seller,
milyonlarca insanı hayata kalabilmek için çimen ve ot yemeye mecbur bırakmıştı.

Dünya Gıda Programı'nın Kuzey Kore Başkanı Jean-Pierre de Margerie,
"Kıtlığın yakın olduğunu söyleyemem ancak
açlık sınırı 1990'dan bu yana en kötü seviyede.
Şu anda 5 ila 6 milyon arasında Korelinin gıda yardımına ihtiyacı var.
her yıl binlerce insan açlık ve hastalık sebebiyle ölüyor,
fakat Kuzey kore hükümeti bu olanları malesef ört pas etmeye çalışıyor" dedi.

Yeni tamamlanan bir araştırmaya göre Margerie,
Dünya Gıda Programı ülkenin neredeyse yarısının yiyecek aradığı ve
çareyi çimen ve ot yemekte bulduğu ortaya çıktı.

Ekim ayının sonunda hasadın sona ermesiyle ülkedeki
23 milyon kişinin ciddi açlık problemiyle karşılaşacağını söyleyen Margerie,
en azından 2009'un Ekim ayına kadar uluslararası yardım yapmalıyız" dedi.

BM Dünya Gıda Programı'nın Kuzey Kore Başkanı Jean-Pierre de Margerie
ayrıca, acil yardımların ulaşması Dünya Gıda Programı'nın 6.4 milyon kişiyi
beslediği anlamına geleceğine de değindi.

Kuzey Kore, 1995 yılından 2005 yılına kadar BM Dünya Gıda Programının en çok yardım yaptığı ülkeydi.

.......................................

Gördüğünüz gibi Kominizmle yönetilen dünyadaki tek ülke.
ve halide içler acısı

Bütün dünya bunu anladı ama Bu koministler bunu hala anlayamadı.
Cahil insanlar yıllardır bu kominizm masallarına inandırılıp kışkırtılıyorlar.
Okullarımızın bile içine girip çocuklarımızın gencecik beyinlerini zehirliyorlar.
Devletimizin ve milletimizin huzurunu bozuyor,Ülkücülerin sabrını zorluyorlar.
Bu uğurda Polis ve Asker taşlıyor.esnafa ve devlet malına zarar veriyor.
Milli olgularımızı tahriklerle hiçe sayıyorlar..
1 mayısta gene ne şeytanlık düşünüyorlar Allah bilir.
Emniyet mensuplarının Allah yardımcısı olsun.
Ulu önder Atatürk öncüleri ve yoldaşları olsun...
Düşmanımız çok fazla arkadaşlar.
Tabi az gelişmiş bir ülke olmamızında verdiği bir etki bu..
ne diyelim ??
ALLah AKıL Fikir Versin bu KoMiNistlere...

Şu anda kuzey kore Kominizmle yönetiliyor.
Durumu içler acısı.İnsanlar açlıktan ölüyorlar.
Ülkede televizyon gazete ve cep telefonu yasak.
herşey devlet kontrolünde.Durmadan katil amerika katil amerikaa diye bağırıyorlar
.Ama en büyük yardımıda gene amerikadan ve Birleşmiş milletlerden alıyorlar.
kominizm herkese eşitlik getirirdi hani?
Devlet başkanları ve aileleri sofralarında kuş sütünü bile eksik etmiyorlar.
Krallar gibi son model arabalrla geziyor ve Villalarda oturuyorlar.
Çok büyük bir zenginlik içindeler.Peki ya Açlıktan ölenler ne yapacaklar?
BUMU SİZİN ÖVDÜĞÜNÜZ KOMİNİZM?
BM Dünya Gıda Programına göre, geçen yıl yoksul ülkeyi harap eden seller,
milyonlarca insanı hayata kalabilmek için çimen ve ot yemeye mecbur bırakmıştı.

Dünya Gıda Programı'nın Kuzey Kore Başkanı Jean-Pierre de Margerie,
"Kıtlığın yakın olduğunu söyleyemem ancak
açlık sınırı 1990'dan bu yana en kötü seviyede.
Şu anda 5 ila 6 milyon arasında Korelinin gıda yardımına ihtiyacı var.
her yıl binlerce insan açlık ve hastalık sebebiyle ölüyor,
fakat Kuzey kore hükümeti bu olanları malesef ört pas etmeye çalışıyor" dedi.

Yeni tamamlanan bir araştırmaya göre Margerie,
Dünya Gıda Programı ülkenin neredeyse yarısının yiyecek aradığı ve
çareyi çimen ve ot yemekte bulduğu ortaya çıktı.

Ekim ayının sonunda hasadın sona ermesiyle ülkedeki
23 milyon kişinin ciddi açlık problemiyle karşılaşacağını söyleyen Margerie,
en azından 2009'un Ekim ayına kadar uluslararası yardım yapmalıyız" dedi.

BM Dünya Gıda Programı'nın Kuzey Kore Başkanı Jean-Pierre de Margerie
ayrıca, acil yardımların ulaşması Dünya Gıda Programı'nın 6.4 milyon kişiyi
beslediği anlamına geleceğine de değindi.

Kuzey Kore, 1995 yılından 2005 yılına kadar BM Dünya Gıda Programının en çok yardım yaptığı ülkeydi.

.......................................

Gördüğünüz gibi Kominizmle yönetilen dünyadaki tek ülke.
ve halide içler acısı

Bütün dünya bunu anladı ama Bu koministler bunu hala anlayamadı.
Cahil insanlar yıllardır bu kominizm masallarına inandırılıp kışkırtılıyorlar.
Okullarımızın bile içine girip çocuklarımızın gencecik beyinlerini zehirliyorlar.
Devletimizin ve milletimizin huzurunu bozuyor,Ülkücülerin sabrını zorluyorlar.
Bu uğurda Polis ve Asker taşlıyor.esnafa ve devlet malına zarar veriyor.
Milli olgularımızı tahriklerle hiçe sayıyorlar..
1 mayısta gene ne şeytanlık düşünüyorlar Allah bilir.
Emniyet mensuplarının Allah yardımcısı olsun.
Ulu önder Atatürk öncüleri ve yoldaşları olsun...
Düşmanımız çok fazla arkadaşlar.
Tabi az gelişmiş bir ülke olmamızında verdiği bir etki bu..
ne diyelim ??
ALLah AKıL Fikir Versin bu KoMiNistlere...

şakamı lan bu . ilk önce Komünizmi doğru yazmayı öğren. Kuzey Koreye dört kez gittim dediklerini hiç görmedim. Sosyalit para politikasıyla Kapitalist politika çok farklı yani para değerleri ayrı. Türkiye'de 1 dolara sakız alırsın Kübada bir ay geçinirsin. Bilmediğiniz konular hakında yorum yapmak rahat tabi. Ki zaten bilseniz aramıza katılırsınız ya neyse.
Akıl fikire ihtiyacı olan kiler biliyormusun. Milliyetçi geçinip turizim bölgelerinde Türk kızlarını Yabancılara pazarlayanlar lazım. tabi onlara sadece akıl fikir değil birazda onur ve şeref lazım.

Yaşasın Türkiye Komünist Partisi

O yüzden TKP terör örgütü olarak yer alıyor demi ?

Saydırtmaın bana ne yaptıklarını..

şakamı lan bu . ilk önce Komünizmi doğru yazmayı öğren. Kuzey Koreye dört kez gittim dediklerini hiç görmedim. Sosyalit para politikasıyla Kapitalist politika çok farklı yani para değerleri ayrı. Türkiye'de 1 dolara sakız alırsın Kübada bir ay geçinirsin. Bilmediğiniz konular hakında yorum yapmak rahat tabi. Ki zaten bilseniz aramıza katılırsınız ya neyse.
Akıl fikire ihtiyacı olan kiler biliyormusun. Milliyetçi geçinip turizim bölgelerinde Türk kızlarını Yabancılara pazarlayanlar lazım. tabi onlara sadece akıl fikir değil birazda onur ve şeref lazım.

Yaşasın Türkiye Komünist Partisi

Bana Bak KOminist Bozuntusu Lanlı Lunlu Konuşupta burda seviyesizlik yaratma.
Ben senden Bin kat daha Türküm Ve Türkçüyüm.Türkçe bir kelimeyi yanlış yazarsam eğer
bunu hata kabul edebiliriz.Ama O senin Köminist bozuntunu yanlış yazsam ne olur yazmasam ne olur?
Kuzey Koreye Yabancı Turistlerin girişi yasak.Ancak
Çok önemli bir mevkide Olman gerekiyor bu ülkeye girebilmen için ki..
Seninde Çapulcu takımından olduğun belli.Kısacası Kuzey kore ye 4 Defa gittim diyerek Burda İnsanları TavlıYor ve YALAN konuşuyorsun.
Bana Kübadan Bahsediyorsun.
Adamların daha Düne kadar Nefesleri Kokuyordu.
Ve şuan hala dünyanın en Yoksul ülkeleri arasında.
Hala adam gibi sanayileri ve üretimleri yok.Tek yaptıkları şey
Uyuşturucu , Mariuana , puro ve Kadın ticareti.Bumu senin beyendiğin kominist yada sosyalist ne karın ağrısıysa ülke...Burda Cahil insanları kandırmaya ve akıllarını çelmeye çalışma.
alın size bi küba tanıtımı bakın

http://sehir.ekolay.net/haberdetay.aspx?pid=2849&hid=504085

Bide abuk subuk konuşma Milliyetçi geçinip de Türk kızını Pazarlayan diye bir şey görmedim ben daha.
bu söylediklerini ancak çok sevdiğiniz kominist ruslar ve kübalılar yapıyor.
türkiyedeki fuhuş trafiğinin yarısını Kominist che che takımı yöneti
yor.rus .....pu lar herbiryanımızı sardı.
Türkiyede de kadın pazarlayan adam var.ancak Böyle şerefsiz Zaten Milliyetçi Olamaz.Burda Milliyetçiliğede çamur atmaya çalışma.Sahil kesimlerinde karı pazarlayan....çocuklarının yüzde doksanı zaten kürt kökenli.
kendi yaptığınız pis işler Olabilir
ama Milliyetçi ve Türkçü adamı böyle pis işlere alet etmeye çalışma.
Benim şerefim Namusum ve haysiyetim TÜRK MİLLETİNİN de şerefidir.

Senden Onur,Gurur,Şeref ve Haysiyet dersi almış olsaydık.
Şuan da bizde Ayak takımına mensup olurduk.

AYRICA.....................................

KÜBA'DA ATATÜRK'TEN BAŞKA HİÇBİR DEVLET ADAMININ HEYKELİ YOKTUR.
Kübanın Merkezinde Herkesin görebileceği yere yerleştirilmiştir.
Fidel Castro ya Devrimcilik nedir diye sorduklarında En büyük Devrimci Atatürk tür
diye cevap vermiştir.
Yani Onlar bize Sen onlara Hayran yaşayıp gidiyorsun.
fakat Onlarında bilmediği birşey var.Atatürk asla kominist değildir.

Çok Bİlmiş Koministler ve Devrimci Bozuntuları

Siz Çok karanlıkta Kalmışsınız
cahillik başa beladır.
Sizi Atatürk ün Kominizm Hakkındaki Görüşleri AYdınlatır belki

"Komünizm yılan gibidir, görüldüğü yerde ezilmelidir!"

"Biz ne Bolşevikiz, ne de komünist; ne biri, ne diğeri olamayız. Çünkü, biz milliyetperver ve dinimize hürmetkarız."

"Kanını taşıyanlardan başkasına inanma."

"Mensup olduğum Türk Milletinin şan ve şerefi varsa, benim de bir ferdi olmak sıfatıyla şanım ve şerefim vardır."

"Bana, insanlar üstünde bir doğuş yüklemeye kalkışmayınız. Doğuşumdaki tek olağanüstülük, Türk olarak dünyaya gelmemdir."

"Türklük, benim en derin güven kaynağım, en engin övünç dayanağımdır."

"Taş kırılır, tunç erir, ama Türklük ebedidir."

"Eğer bende bazı fevkaladelikler görüyor, buluyorsanız, bunları sadece ve yanlız Türk olmama, Türklüğüme bağlayınız."

"Bu memleket dünyanın beklemediği, asla ümit etmediği bir müstesna mevcudiyetin yüksek tecellisine, yüksek sahra oldu. Bu sahra yedi bin senelik en aşağı, bir Türk beşiğidir; Beşik tabiatın rüzgârları ile yıkandı, o çocuk tabiatın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu, sonra onlara alıştı. Onları tabiatın babası tanıdı, onların oğlu oldu. Bir gün o tabiat çocuğu, tabiat oldu, şimşek, yıldırım, güneş oldu. Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir."

"Etimin ve kemiğimin babası Ali Rıza Efendi ise, fikrimin babası Ziya Gökalp'tir."

"Dünya yüzünde, Türk’ten daha büyük,ondan daha eski, ondan daha temiz bir millet yoktur ve bütün insanlık tarihinde görülmemiştir."

"Biz doğrudan doğruya milletseveriz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanağı Türk topluluğudur. Bu topluluğun fertleri ne kadar Türk kültürüyle dolu olursa, o topluluğa dayanan cumhuriyet de o kadar kuvvetli olur."

"Ülkeniz sizindir, Türklerindir. Bu ülke, tarihte Türk’tü bugün de Türk tür ve sonsuza dek Türk olarak yaşayacaktır."

"Türkiye bir maymun değildir ve hiç bir milleti de taklit etmeyecektir. Türkiye ne Amerikanlaşacak, ne de Batılılaşacaktır; o sadece özleşecektir."

"Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır."

"Büyük devletler kuran ecdadımız, büyük ve şümullü medeniyetlere de sahip olmuştur. Bunu aramak, tetkik etmek, Türklüğe ve cihana bildirmek bizler için bir borçtur."

"Yurttaşlarım! Az zamanda çok ve büyük işler yaptık. Bu işlerin en büyüğü, temeli Türk kahramanlığı ve yüksek Türk kültürü olan Türkiye Cumhuriyeti'dir."

"Türk, Türk olduğu için asildir. Çoğumuz, büyük babamızın babasını hatırlamayız. Bütün soy gururumuzu, Türk olmanın içinde buluruz."

"Ulusal varlığımıza düşman olanlarla dost olmayalım. Böylelerine karşı 'Türk'üm ve düşmanım sana, kalsam da bir kişi!' diyelim."

"Evvela, millete tarihini, asil bir millete mensup bulunduğunu, bütün medeniyetlerin anası olan ileri bir milletin çocukları olduğunu göstermeliyiz."

"Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur!"

Ve son olarak;

"Milli benliğini bulamayan milletler başka milletlerin avı olacaklardır."

Başbuğ Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, binlerce yıllık Türk tarihinin araştırılmasını emretmiş ama sonrasında (1938'den sonra) SSCB sempatizanı İnönücüler tarafından Türk tarihi araştırmalarına önem verilmemiştir.

Başbuğ Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, Mahmut Esat BOZKURT'a "BOZKURT" soyadını vermiştir.

Başbuğ Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün zamanında çıkan paraların üzerinde Bozkut resmi vardır. Ama sonradan İNÖNÜ bunu kaldırtıp yerine kendi resmini koydurmuştur.

Başbuğ Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, Türkiye'de o zamanlar ilk defa yapılan izcilik faaliyetinde "yavru kurt" ünvanını getirmiştir.

Başbuğ Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK zamanında üretilen "Bozkurt" adlı sigara vardır.

ALLAH TÜRK MİLLETİNİ BÖYLE HAİNLERDEN KORUSUN
BENDE KANIMIN SON DAMLASINA KADAR ATALARIM GİBİ BU ÜLKE İÇİN
SAVAŞICAM VE HAİNLERİ BU ÜLKEDE YAŞATMIYCAM.
HEM SANALDA HEM REELDE CANLARINI BURUNLARINDAN GETİRİCEM.
YAŞASIN TÜRK MİLLETİ YAŞASIN TÜRK ORDUSU
"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"

en iyi rejim osmanlı sistemi padişahlık hariç ( bu zamanda) toprak sistemi olsun eğitim olsun vakıf sistemi adelette eşitlik
amerika osmanlının toprak sistemini kullanıyor
amerika osmanlının eğitim sistemini kullanıyor
amerika osmanlının eyalet sistemini kullanıyor

ve dünya devi

ufak at balıklara kalsın.. Osmanlıdan öncede bu sistemi avrupalılar kullanıyordu,osmanlıdan sonrada...(Bkz:Roma İmp,Doğu Roma İmp).. Tarihi sadece osmanlı olarak görmek yanlıştır ki siz sadece tarih derslerinizi osmanlıdan görmüşsünüz herhalde! Aksini idda eden varsa buyursun tartışalım..

Gelelim komünizme..
Komünizm iyi bir politika,iyi bir rejim olmasına karşın sürekli liderlerin oyuncağı olmuştur.Stalin'in komünist emperyalizmini hep birlikte görüyoruz.Komünizmin yıkılmasına neden olan şeyde kötüye saptırılmasıdır.Rusya çok büyük sömürge sistemi kurdu bu sayede. Ama bir bakmışsınızki bir gün var,bir gün yok..

Türkiyede eski komünist anlayışını savunanlar devlet için bir yararı dokunmaya çalışanlardı.Geçmişin sağcısıda solcusuda bu ülke için birşeyler vermeye çalışıyordu.Ama şimdi görüyoruzki tkp tamamen kürt milliyetçilerin partisi olmuştur.Şahsen ben tkp li bir vatandaşlarımızın birinden bile Türk'üm lafını duymadım..Eskilerde ülke için çalışan parti şimdi aleyhine çalışıyor.Yazık..

liberalleşen dünya artık gelişen dünyayLa yönetim sistemlerıde deyişiyor ayak uyduramayan kalıyor kenarda öle gelişmeyi bırak küçülüp gidiyor.

onlarca kez atatürkü refarans gösterenler atatürk leninin dmneminde sovyetlkeri kardeş kabul etmiş bolşeviklerle aynı tarafta olan fakat sosyal yapısı nedeniyle farklı yönetilen halklar olarak tanılamıştır ama burdaki bilinç yoksunları gibi olmadığı için atatürk lenin in ardından stalinin emperyalist politikasınada karşı durmuştur.TKP ye kürtçü diyenler bunu sizin zihniyetiniz yarattı vatanını seven tüm türkçü solcular işkenceeden kurşundan geçti ne bekliyodunuz sol neden gelişmiyo ülkede vatansever unsurları sildiniz ülkeden sol u kürt kavraıyla özleştirdiniz.Burada Stalini övende başta sola ihanet içindedir.Fikircilik yapmayın artık ülkenin rejimi bellidir.Stalin ülkenin doğusunu ve boğazları istediğinde ve silah zoruna gittiğinde kardeşliği bozduğunda eğer siz hala sovyetçiyseniz siz moskof uşağısınız.He ama amerikadan yönetilen milliyetçilerde vikipedia dan türk milliyetçiliğini okusunlarda utansınlar.DIŞ GÜÇLERE UYSAL DaVaRANAN tek milliyetçilik tipi türk-islam sentezi dedikleri popülüst milliyetçilikte.Turancıları silip küçük amerikancıları getirende sizin yüce başbuğunuz hani maraş katliamında alevileri öldürmeyen şudur diyen başbuğunuz.

özetin özeti okuyun ... bilmeden ancak bu cehalet çukurunda birbirinizi boğazlayarak yok olursunuz ...

yerli silah sanayisini destekleyen parti. her seferinde yurtseverlikten dem vuran üyelere sahip. oysa bir de bak ne demiş karl marx: "işçi sınıfının vatanı yoktur."

nasıl komünistler anlamadım

komunizm in artık utopya oldugu acık.zaten tam anlamıyla uygulanamadı hiç.ama kapital duzenede bir sınır lazım.olmassa bizim gibi gelişmemiş ülkelerde gelir dağılımında ucurumlar olur.
ayrıca biri şunu solesin ataturk gercekten komunistlerin başı ezilsin gibi bir laf mı solemiş.eğer oyleyse bu andan itibaren ataturkçü sıfatımdan vazgeçiyorum.

komunizm in artık utopya oldugu acık.zaten tam anlamıyla uygulanamadı hiç.ama kapital duzenede bir sınır lazım.olmassa bizim gibi gelişmemiş ülkelerde gelir dağılımında ucurumlar olur.
ayrıca biri şunu solesin ataturk gercekten komunistlerin başı ezilsin gibi bir laf mı solemiş.eğer oyleyse bu andan itibaren ataturkçü sıfatımdan vazgeçiyorum.

Söylememiş Dr.Tevetoğlu tarafından atılan bir yalan söylemediği mahkeme kararıuyla ispatlandı.El yazısından...

Ya Koministler Tek Bi Soru Soracam Ben Cevap Verin Bu Kominizm İyi Bişeymiş Diyecem...

Kominist bi arkadaşla benim babam aynı yerde çalışıyor.. benim peder içkici aldığı maaşı yatıyor içkiye kumara vs. kominist arkadaşın babası evine parasını getiriyor... yan tarafa parasını koyuyor... ikisininde maaşı aynı... aradan 10 15 yıl geçiyor... kominist arkadaşın babası bankada parası birikiyor... tak bi günn kominizm ilan ediliyor türkiyede... hadi bakalım paylaşacaksın paranı benim pederle diyorlar..naparsınız... eşitlik özgürlük ya.. kominizm.. buna mantıklı bi cevap çok güzel bişymiş bu komizm diyecem...:goz:

Komünizmde Herkese Devlet Eşit Dağıtıcakda Biz Öyle Yaşıyacağız...Ya Bıraksana Benim Babam Taş Ocaklarında Çalısıcak Hammallık Yapacak Yıllarca Sonra Pat Bi Devrim Herkes Eşit...Kahvede Boş Boş Oturan Adamla,Sokakta Varını Yoğunu İçkiye Yatıran Ayyaşla Yıllardır Ekmeğini Taştan Çıkaran Babam Parasını Bunlarla Paylaşıcak...Ne Anlamı Kaldı Alın Terinin Ozaman Sorarım Sizlere ?

kominizmde calısmadan para kazanmak diye birsey yoktur........

hadi diyelim çalışmadan kazanmak yoktur.fakat yine ortada büyük bi gedik var.az çalışan çok çalışan,kafasını kullanan mal mal yatan, işini seven işten kaytaran hepsi çalışıyorlar bi şekilde ve gelirlerindeki tek etken aile nüfusu bumudur eşitlik.
söylemiycektem dayanamıycam o sizin çok değerli marx ınız lenininiz açık bi şeklide törerü savunan insanlar.ha bu sözümü inkar edende zaten komünist değildir. çünkü bu adamların ne olduğunu ne dediğini ne yazdığını bilmiydur.

Geri