Tkp

komunizmi yanlıs anlayanlar vatansız dinsiz anlayanlar anarşiyle bir tutan cahiller çook komunizm eşitliği özgürlüğü savunur sömürgeye mandaya kasıdır faşizme karsıdır komunistim demiyorum ancak komuniszmi dogru yansıtmak komunist oldugumu göstermez ben kemalist ve bilimsel sosyalistim

yaw koministler siz hangi ülkedensınız yaw siizn yeriniz yok türkiyede gidin japonyanın alayı komınıst gidin yasayın orda sözde vatan sever ler...elinizde olsa bu ulkeyı bı kasıkta bogrsınız...am akpsızın hakkınızdan gelıo ve sonuna kadarda gelecek

YaŞasin Komİnİzİm
Ya Sosyalİzİm Ya Barbarlik

yaw koministler siz hangi ülkedensınız yaw siizn yeriniz yok türkiyede gidin japonyanın alayı komınıst gidin yasayın orda sözde vatan sever ler...elinizde olsa bu ulkeyı bı kasıkta bogrsınız...am akpsızın hakkınızdan gelıo ve sonuna kadarda gelecek

1.si kominist değil komünist.
2.si biz ülkemizi seviyoruz inadına terk etmeyecek değiştireceğiz.
3.sü ülkeyi bir kaşık suda boğmak gibi bir niyetimiz olsa kapitalist uşak oluruz.
Akp kim ya :durdurun Gelsin bakalım gelebiliyorsa.
Durmak yok yola devam hesabı:goz:

akp kısmına katılmıyorum ama diğerlerini çok güzel yazmışsın kardeşim...

karanlığa karşı aydınlık, emperyalizmin yalakalarına karşı bağımsızlık ve kapitalizme karşı sosyalizm...İŞTE TKP'm!!! kim ne derse desin, tek çözüm sensin benim için... Bu ülkeyi daha fazla sana hasret bırakmayacağız, bunun için elimizden geleni yapacağız..

Bu olaylara katılmayın derım ısınıze bakın komunust momunust 23 senedır hıc ısım olmadı kurdude severım turk olan herkesı severım.

ölmüş bir ideoloji ölmüş bir partidir.Eski KOmünistlerin Bugun neler olduğunu hepimiz biliorz :)))

Ne TÜrbanla Universiteye Girebilirsiniz Nede Bu Ulkeye Şerİati Getirebilirsiniz Ne Kadar UgraŞŞanizda BoŞ İŞ Sİzİnkİsİde Tkp Ye Laf Soliceginize Kendinize Bakin Bi Bu Ulke Icin Ne Yaptiniz ???

komunizm kardeslik esitlik özgürlüktür . komünizm barışçıl bir yönetim seklidir. insanların bibirine nefret duydugu, para pesinde kostugu yerde komunizm olmaz. komunizm iki ineğin varsa birini komsuya vermektir, emperyalizm ve kapitalizmde iki ineğinide alır. bizim ülkemizde kapitalizm var paranı cebinden alıyorlar senı soyuyorlar .ama hala uyanmıyor yüce türk milleti

Şu ana kadar başarılı bir komunist olgu varmı peki.Tabiki yok.Daha ne için uğraşıyorsunuz anlamıyorum.Saçmalık.

yıllardır bu ülkeyi sağcı solcu diye biçtiniz durdunuz birbirnizi öldürdünüz ne oldu peki bu ülkeye verdiğiniz ne koca bir hiç.uç düşüncelerden bu ülkeye fayda gelmez vatanın en güzel zamanları sizin gibiler yüzünden darbelere maruz kaldı ve şimdiki hallere düştük

komunizm kardeslik esitlik özgürlüktür . komünizm barışçıl bir yönetim seklidir. insanların bibirine nefret duydugu, para pesinde kostugu yerde komunizm olmaz. komunizm iki ineğin varsa birini komsuya vermektir, emperyalizm ve kapitalizmde iki ineğinide alır. bizim ülkemizde kapitalizm var paranı cebinden alıyorlar senı soyuyorlar .ama hala uyanmıyor yüce türk milleti

iki ineğim varsa niye vereyim ki komşuma çalış seninde olur !

yoldaş. Devrimi gerçekleştirene kadar devam. Verdiğin bilgiler için teşekkürler. Küresel kriz kapitalizmin sonu olacak. Dünya nın tek çıkış yolu kaldı o da sosyalizm. Kutlu güne azkaldı. O günü görüyorum.

:biggrin:durdurun:durdurun:biggrin:durdurun:biggrin:durdurun:durdurun:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin hepsi bu!!!

yoldaş. Devrimi gerçekleştirene kadar devam. Verdiğin bilgiler için teşekkürler. Küresel kriz kapitalizmin sonu olacak. Dünya nın tek çıkış yolu kaldı o da sosyalizm. Kutlu güne azkaldı. O günü görüyorum.

:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin

dikkat ettiğimiz de ;sürekli bir baş kaldırış bir aykırılık var tkp ve faliyetlerinde.Taksim de olay çıkartanlar ve din karşıtları arasındada başı çekiyor.eşitlik kardeşlik diyerek yıllarca orda burda gösteri yapıp kürtleri savunuyorlardı;ki şimdide baş örtülü kardeşlerimizin de başı açıklarla aynı şartlarda eğitim görmesini istemiyorlar.Burda bir çelişki var;Sadece kürt ler mi eşit olsun;sadece bizi bölmek isteyenlermi bizimle eşit haklara sahip olsun ??

Komünizm bir yılan gibidir;görüldüğü yerde başı ezilmelidir.

ağzına sağlık katılıyorum

Bu sölediklerini O süpermen gibi gördüğünüz liderleriniz bile kısmen yaptı ve de dayanamadan çöktüler,gittiler.Bu laflara sadece gülüyorum.

bazı arkadaşlar küba ya laf etmiş ancak onlar bu ülkeyi olmsuz şekilde eleştirirken şunları biliyorlarmıydı.
60 senedir amerikan ambargosu var ki öle basit bir ambargo değil o ülkeye giren çıkan her şey amerikanın izinine bağlı arkadaşlar. amerika bunu elden geldiğince kullanmaya çalışıyo. kübay a Bolivya dan petrol vs gibi destekler yollanmaya çalışınılır ama amerika istere içeri sokulunabilinir.

Bak ben demiyorum. Ulu Önder diyor:

fjowhf.gif

Geri