Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeş kaplan öldürürkende seyrettim anaconda bogarkende dahada onu öldürecek hayvan çıkar sen merak etme anaconda boğmakla kalmadı birde içine girip içini boşalttı sonra geri çıktı:mutlu:
yılanına göre değişir abi bu. mesela solucan kadar yılansa tavuklar bilem yer biraz daha büyükse, kemirgenlerin yılan yediği birçok kaynakta bulunmakta. baya büyük bir yılansa timsah filam yir hehe
timsahi sadece insan öldürebiriir felsefecilerin dediği gibi inasan düşünen bir hayvandir ben katilmasam da bu görüşe cevreme baktiğimdaa insan şeklinde bir cok hayvan oldugunu görebiliorum
Timsahi tek bir hayvan öldürür oda ''as'' diger bir adi gelinciktir. Timsahlarin kulak bölgesinde hassas bir yer var ve bu hayvan bunu bildigi icin timsahi oradan öldürüyor.
hoppp orda durun
timsahımı kime öldüremez o benim hayvanım
bi timsah beslemeyi öyle çok isterdimki
hem o gelincik binde bir bi timsahın içine girmeye cesaret eder, sıkıyorsa karşısına çıksın...