''Tiki kızımızın Tikice videoları'' :O)

<<< EROSS >>>

New member
Reaction score
0
geçenlerde yine açılmıştı evlenmek istemiyorum videosunun konusu. Salak bir kızz bu yaaa. Bunun annesi babası yok sanırım. Meze ediyor kendini internete.

artık tiyartro için falan mı çalışıyor meşhurmu olmak istiyor ,bişey yaptığınımı zannediyor bilemiyorum.
saçma sapan bi şekilde inandırıcı olmayan bi ses tonuyla sahte mimiklerle insanları etkilemeye çalışıyo.
daha birsürü şey sayabilirim bu saçma sapan videoları için ama neyse................

hatun tatlı oynuyo : ))

lise 1 e gitmicek kadar da gideri var ... daha 15 yasındamı hatun 20 var gibi gelio bana : ))

salak bu kız ya hocaları görmüştür tv de de bütün okulu rezil ettin salak die tasdikname verirler inşallah:D

kız tiyatrocu.. kandırmış herkesi foyası ortaya çıktı...

ne bu lem! çocuk doktoru olacakmış! yandık bunun eline kalırsak. rezil yaa

tiyatro ßolumu okuyo galißa oyuncuLuk yaptıgıda ßeLLi kendini ispatlama çaßasında internette yaratıcı fikirler prim yapıo :) (iyi yad akotu)

arkadaşlar kız zaten tiyatro öğrencisiymiş dersten geçmek için yapmış bunları :D:D

Bu kız mı lise1 e gidiyo =) inanmam:p
Ama çok sırıtıyo oynarken begenmedim:p

gülsunanın videolarının altında yazan yorumlardan birkaçına dikkatinizi çekerim :biggrin:biggrin:biggrin

"LAN MANYAKMISIN ALEM KOCA ARAYIP BULAMAZ BU EVLENMEK İSTEMİYOMUŞ, BAKSENN DOKTOR OLUCAKMIŞ EVLENİNCE DOKTOR OLUNMUYOMUŞM U HEM AHMETİ İSTEMİYORUM DİO HEM YALNIZIM DİYO ANLAMADIM GİTTİ WALLA "

"ahahah bi siktirgit ya..."

"laa millet dikkat edin camere yerinden oynuyooo vayyy sahtekarr vayyyy"

"ahmet abi sanırsam bu kızın tek eksiği yarrak . sen bi tatır buna bak bu nasıl imana geliyo . hem bizde bu arada bidahaki bolumde ne anlatcagını merakla bekliycez. gulsunanın fantezilerini dinlemeyi dort gozle bekliyoz . gulsuna duy sesimi fantezini anlat":durdurun:durdurun:durdurun

Gulsuna Project V.01 :)) alemi yemis yutmus bu kiz :)) kek milletimde buna gozlerini fal tasi gibi acip deli deli bakti durdu yakinda zortstar da goruruz bunu.ardindan bir dahaki yaz mayolu fotograflari cikar pesinden playboylarla gorulur kashar olur gider :) ayni yolun yolculari degilmi bunlar zaten

ya arkadaşlar bu kız aslında oyuncu. fox tvde yayınlanacak olan Kız takımı dizisinin reklamı için planlanmış. bence harika bir reklam yöntemi olmuş :D

Geri