THY'De PoSTa-CuMHuRiYeT YoK , Taraf-Vakit Var

Sana cevap yazmayı düşünüyordum ilk satırlarını okuyunca. Ama daha sonra bana hakaret eden cümlelerini görünce, senin benim cevap yazmama bile değmeyecek bir insan olduğunu anladım. İş bu sebeple; seni banlanman için şikayet edeceğim ve eğer varsa, senin vicdanını ettiğin hakaretle başbaşa bırakacağım.

Hakaretin en büyüğünü kendin yapıyorsun

Neden çok fazla şehit veriyoruz sorusunu sormayı bu yüzden eleştirmemeizi PKK ağzı diye nitelendiriyorsun

bu hakaret değil mi

verdiğim örnekte kendi ağızlarından Öcalan itini nasıl savunduklarını ve bunların Cumhurieyet gaztesi çalışanı olduğunu belirttim

eğer PKK lı arıyorsan git bu sözleri söyleyen kişinin çalıştığı gazete de ara

bu yandaş gazeteleri okuyanlar yüzünden

ERMENİLERDEN özür dileyenler türedi

Hakaretin en büyüğünü kendin yapıyorsun

Neden çok fazla şehit veriyoruz sorusunu sormayı bu yüzden eleştirmemeizi PKK ağzı diye nitelendiriyorsun

bu hakaret değil mi

verdiğim örnekte kendi ağızlarından Öcalan itini nasıl savunduklarını ve bunların Cumhurieyet gaztesi çalışanı olduğunu belirttim

eğer PKK lı arıyorsan git bu sözleri söyleyen kişinin çalıştığı gazete de ara

Okuman yazman yok mu, seninle muatab değilim. Hakaret ediyorsam git şikayet et, benim yaptığım gibi.

Aynı şekilde yolsuzlukla iç içe olmuş
Çankaya Belediyesinin, kendi tesislerinde bedava
Cumhuriyet gazetesi dağıtması da dile getirilebilir.

Ama bunlar basit şeyler. İstediği şekilde istediği
gazeteyi dağıtır. Cumhuriyet vs. gibi şeyler olsaydı
yarın da Şok, Bulvar niye yok diye yakınanlar
olacaktır.

Hee kişisel tercihlere bırakılıyorsa Post ve Cumhuriyetin
bir devlet kurumu tarafından dağıtılmaması gayet
doğaldır. Neden?

Devlet ve hükümet hakkında doğru olmayan her türlü gazete
uzak tutulabilir. Nasıl askeriye ve başbakanlık
gazeteciler arasında seçim yapıyor, burada da yapılır.
Başbakan yalan haber yapan gazetecileri istemiyorum
demiştir. Burada da iki gazetenin de geçmişte
kanıtlanmış sürekli devlete ve hükümete karşı
haber yapması sonucunda böyle birşey olması
doğaldır. O havayollarını sadece Türkler kullanmıyor.
Dünyaya imajımızı yalan haberlerle mi yaymak
istiyorsunuz..

Burda Saçma sapan yorum yazanlara soruyorum .
Siz Hiç hayatınızda Paris'e uçtunuz mu ?
Yada Kaçınız uçtu ?
Hayatında Paris'i gören var mı ?
:goz:

Satış rakamlarıyla Yandaş basının ne kadar Sattığı ( Satmadığı ) ilk sayfadaki mesajımda mevcut .
Ona buna b.P atmaktan vazgeçin .

İdrak etmekten bahsediyorsun ama görüyorum ki sen hiç bir şeyi idrak edememişsin

evet doğrudur bende orduyu eleştirenlerden biriyidim .ama senin iftira ettiğin gibi PKK ağzıyla değil aksine PKK lı çapulcular karşısında koskoca Türk ordusunun neden bu kadar fazla şehit verdiğine üzüldüğüm için

Dünyanın en güçlü ordularından birisi TSK olmasına rağmen güpe gündüz nasıl olaurda 20 tane askerimiz PKK lılar tarafından şehit edilebiliyor üzüntüsünü yaşadığım için eleştirdim

askerlerimiz dokuz saat çatımada canını ortaya koyarken o çatılşan askerlerimize hava desteği sapğlaması gereken Hava Kuvvetleri Komutanın antalyada Golf oynamasına sinirlendiğim için eleştirdim

PKK lı ağzıyla eleştiren n kişi şehit olan askerlerin üzüntüsünü yaşamaz.
Sen hiç PKk lıların asker şehit ettikleri için TSK yı eleştirdiğini gördün mü.

Ssenin bukadar zırva bir düşünceyi söylemen bile akıl mantık nimetinden nekadar yoksun olduğunu gösterir

Bak şimdi kimler PKK ağzıyla konuşuyormuş ben sana öğreteyim

Cumhurieyet Editörü :Çılgın sizsiniz. Doğru konuşun! Öcalan bana göre katil değildir. Bu benim görüşüm ve siz benim bu görüşüme saygı göstermek durumundasınız!

Cumhurieyet Editörü:Kardeşim size göre katil, bana göre değil. Tamam mı?

Cumhurieyet Editörü:Benim kimliğim insan olmaktır. Bıktım her yerde bayrak görmekten. Gına geldi.

Bir daha da böyle saçma sapan iftira atma sen önce git kendi terörsit yalakası kim miş onu öğren

:clap:clap:clap

birilerinde utanma olsa şu yorumun karşısında yüzleri kızarırdı ama onlarda o da yok

:clap:clap:clap

birilerinde utanma olsa şu yorumun karşısında yüzleri kızarırdı ama onlarda o da yok
cumhuriyeti savunmadığım için benim açımdan sorun yok ama yüz kızarmadan açılmışken.....

sizin genel başkanınız sayın derken o.ç ye yüzü kızardımı acaba ya da KELLE derken şehitlerimize yüzü kızardımı??*

ya da BU LAFLARI BİLE KÖRÜKÖRÜNE SAVUNANLARIN yüzleri kızardımı acaba........

Burda Saçma sapan yorum yazanlara soruyorum .
Siz Hiç hayatınızda Paris'e uçtunuz mu ?
Yada Kaçınız uçtu ?
Hayatında Paris'i gören var mı ?

Satış rakamlarıyla Yandaş basının ne kadar Sattığı ( Satmadığı ) ilk sayfadaki mesajımda mevcut .
Ona buna b.P atmaktan vazgeçin .

Bunlar yazıları okusaydı iddialarına karşı sorduğum "ÖZTÜRKLER.COM tarafından zaman gazetesine 3 mayıs Türkçülük bayramında tam sayfa Sedat Peker imzasıyla verilen reklamı yayınlamasından sonra ERGENEKONCU olup olmadığını değilse bu ne lahana bu ne turşu bu ne perhiz" sorusunu cevaplarlardı...

Geri