İdrak etmekten bahsediyorsun ama görüyorum ki sen hiç bir şeyi idrak edememişsin
evet doğrudur bende orduyu eleştirenlerden biriyidim .ama senin iftira ettiğin gibi PKK ağzıyla değil aksine PKK lı çapulcular karşısında koskoca Türk ordusunun neden bu kadar fazla şehit verdiğine üzüldüğüm için
Dünyanın en güçlü ordularından birisi TSK olmasına rağmen güpe gündüz nasıl olaurda 20 tane askerimiz PKK lılar tarafından şehit edilebiliyor üzüntüsünü yaşadığım için eleştirdim
askerlerimiz dokuz saat çatımada canını ortaya koyarken o çatılşan askerlerimize hava desteği sapğlaması gereken Hava Kuvvetleri Komutanın antalyada Golf oynamasına sinirlendiğim için eleştirdim
PKK lı ağzıyla eleştiren n kişi şehit olan askerlerin üzüntüsünü yaşamaz.
Sen hiç PKk lıların asker şehit ettikleri için TSK yı eleştirdiğini gördün mü.
Ssenin bukadar zırva bir düşünceyi söylemen bile akıl mantık nimetinden nekadar yoksun olduğunu gösterir
Bak şimdi kimler PKK ağzıyla konuşuyormuş ben sana öğreteyim
Cumhurieyet Editörü :Çılgın sizsiniz. Doğru konuşun! Öcalan bana göre katil değildir. Bu benim görüşüm ve siz benim bu görüşüme saygı göstermek durumundasınız!
Cumhurieyet Editörü:Kardeşim size göre katil, bana göre değil. Tamam mı?
Cumhurieyet Editörü:Benim kimliğim insan olmaktır. Bıktım her yerde bayrak görmekten. Gına geldi.
Bir daha da böyle saçma sapan iftira atma sen önce git kendi terörsit yalakası kim miş onu öğren