Theozy Doom Günü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyiki dogdun yardım melegi. nıce mutlu yıllara. yaw sana tesekkur etmıycektım ama neyse ii tarafıma denk geldın edeyım dedm . :durdurun. 16 TEMMUZ da benım dogum gunum. benım dogum gunu konumuda ac en az 100 tesekkur un olur unutma ama. yada sıfrenı ver ben acarım senın yerıne :durdurun .

doom günün kutlu olsun :)

sağlıklı mutlu yıllara ve laptopunun bozulmayacağı nice yıllara dileklerimizle ;)

"doğum günüm" falan yazsaydın bari
"doom" yazınca bi an dedim ozy koptu :D

Doğum günün kutlu olsun.Nice mutlu senelere...:goz:

eeyiki doğdun :D:D:D

iyiki doğdun ozy

herkese teşekkürler :)

adam saati bekLemiş yahu tam 00:00 da açmış konuyu :durdurun
doğum günü kutLu oLsun nice mutLu ve huzurLu yıLLara

theozy' Alıntı:
herkese teşekkürler :)

bak hala tesekkur almak ıcn numaralar yapıyo tesekkur mesekkur yok sana.:saskin :saskin bıdaha yaparsan banlarım :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun

Nice mutLu yıLLara sağLıkLa mutLuLukLa inşaLLah...

theozy iiki doğdun. 14 gün sonra benim doğumgünüm, konuyu sen açarsın :D

akşama bişey yapçanız mı? kadıköyde barlar caddesine akalım mı? içki içmem, maksat eğlenmek. sıcak kakao içeriz :p Hesap Dark'tan :clap

revolation' Alıntı:
theozy iiki doğdun. 14 gün sonra benim doğumgünüm, konuyu sen açarsın :D

akşama bişey yapçanız mı? kadıköyde barlar caddesine akalım mı? içki içmem, maksat eğlenmek. sıcak kakao içeriz :p Hesap Dark'tan :clap
walla planım war sayılır eşşek gibi çalışmak.. :D powerpoint sunusu yetiştirmem lazım.. 120 sayfa falan :D

theozy' Alıntı:
walla planım war sayılır eşşek gibi çalışmak.. :D powerpoint sunusu yetiştirmem lazım.. 120 sayfa falan :D

kolsay gelsin. abi biz toplanıp gelelim. Laptopu alıp geleyim, bi yardımım dokunur belki. Taxi parası Dark'tan :D

61ty05e.jpg
:durdurun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri