The Tayyib Sultanlığı

Albayrak

Can Feda
Altın Üye
Reaction score
0
3 Kasım 2002 tarihinden beri AKP oyun kuruyor, diğer siyasi partiler dahil oluyor. Gidişat 22 Temmuz 2007“den sonra cinnete dönüştü. İktidarın çoğulculuk anlayışının yerine “Çoğunluğu” oturtması ile “sanal monarşinin” adımı atıldı. Hızını alamadı, kendi başına Cumhurbaşkanını seçti. 21 Ekim 2007 den itibaren vatandaşın “evet”ini TBMM”de “ali kıran baş kesenliğe” çevirdiler.

DP”nin “odunu koysam seçerler” şımarıklığının günümüzdeki tezahürü oldular. Ve yargı gidişata el koydu. Yargıtay Başsavcısı Anayasa”nın 69. Maddesine göre, AKP hakkında kapatma davası açtı.

Sözü uzatmaya hiç gerek yok. Türkiye kırılgan ve bir o kadar da tehlikeli zaman diliminde bulunuyor. Net olarak bilinmesi gereken, 23 Nisan 1920″de egemenliğini Dünyaya ilan eden Türk Milleti bugün yasal ve kültürel olarak işgal altındadır. Atatürk”ün gençliğe hitabesi hepimizi ilgilendirir hale gelmiştir.

AB hedefinden koparılmayan Türkiye, yakın gelecekte parçalanacak ve parçalar kendi arasında savaşmaya başlayacaktır. Yugoslavya örneğini herkese hatırlatıyorum. Türkiye için 2011″de iç savaş öngörüldüğünün raporları vardır.

Amerika”nın Irak”ı işgali ve İran”a verdiği gözdağının asıl hedefi Türkiye”dir. Devletimiz AB hedefinde uyum yasaları ile zayıflatılırken, devletin kurumları yıpratılmaktadır. Özelleştirme adı altında ekonomisi yok edilmiş ve bankalarının %70″i yabancıların kontrolüne girmiş durumdadır. Suriye sınırı mayınlardan temizlenme bahanesi ile kimlere verilecek belli değildir. Türk Milleti büyük bir ayrıştırmaya tabi tutulmuş, devletin yanında olması gereken STK, siyasi partiler anlaşılmaz bir şekilde olup bitenin farkında değilmiş gibi davranmaktadır.

Ülkenin bölünmez bütünlüğü üzerinde ki oyun din ekseni üzerinden götürülmektedir. İçinde bulunduğumuz şartlar bir bardak suda fırtına koparılmayacak kadar önemlidir ve geri dönüşümsüzdür.

Anayasa Mahkemesinin türban kararı, Başbakan Erdoğan”a “AKP”nin kapatılacağını anlatmıştır. Bundan sonra fevri hareketlerini oldukça sık göreceğiz. Anayasa”nın mevcut maddeleri ile hayat bulmuş partilerimize, yine Anayasanın uymaları gerekli maddelerini hatırlatmayı borç bilirim.

İktidar batılı dostları ile yargıyı köşeye sıkıştırmaya çalışmış olmayınca, ellerinde ki son kozu Anayasa”ya aykırı bir şekilde kullanmaya soyunmaktadır.

Başbakan Nereye Koşuyor?

Başörtüsü davasına bel bağladıkları için “savunma değil suçlama” yapan AKP ve Erdoğan köşeye sıkışmıştır. Başbakan”a “savunma “yapmayalım, başörtüsü yasasını Anayasa Mahkemesi esastan inceleyecek ve iptal etmeyecek diyerek, belli ki kandırmışlar. Şeklen incelenen yasa, değişemez maddelere muhalefetten “değişimi iptal” etmiştir.

Erdoğan, suyu çekilmiş dere gibi ortada kalmıştır. Bundan sonra ki tavır, köşeye sıkıştırılmış tavuk gibi gıdaklamaktan ibarettir.

Parti kapanmasından kimse mutlu olmaz, fakat partilerde “Türkiye”ye hizmet” için olduklarının şuurunda olacaktır. Amerikan proje ve stratejilerinde görevli olduklarını açıkça ilan eden başbakanın partisi kapatılır, kapatılmalıdır. Diğer siyasi partilerde olaya “Türkiye”nin birliği ve dirliği” cephesinden bakmalıdır.

Kapatma davasını kuzu kuzu bekleyeceği sanılan Erdoğan, Başörtü yasasının iptali ve Batılı dostlarının “Yürü ya Tayyib” nidaları arasında güreş minderine yürümektedir. Yargının sırtını yere getirip, AKP”yi kurtaracağını zannediyor. Hakkında kapatılma davası açılmış AKP”nin bu kapsamda atacağı her adım açılan davanın ne kadar yerinde olduğunu bu milletin anlamasını sağlayacaktır.

Erdoğan Kuvvetler Ayrılığı Prensibini Kaldırmak İstiyor

AKP kendi içinde gerçekleştiremediği demokratikleşme sebebi ile ülkenin “demokrasi ayarı” ile oynamaya yelteniyor. Anayasa”nın 6. maddesi diyor ki:

“Egemenlik, kayıtsız şartsız Milletindir. Türk Milleti, egemenliğini, Anayasanın koyduğu esaslara göre, yetkili organları eliyle kullanır. Egemenliğin kullanılması, hiçbir surette hiçbir kişiye, zümreye veya sınıfa bırakılamaz. Hiçbir kimse veya organ kaynağını Anayasadan almayan bir Devlet yetkisi kullanamaz. ( Anayasa- Egemenlik – 6. Madde)

Neymiş? Türk Milleti egemenliğini Anayasal esaslara göre, yetkili organlar eli ile kullanırmış. Nedir bu yetkili organlar?

“ Yasama yetkisi - TBMM, Yürütme - Cumhurbaşkanı ve Bakanlar Kurulu, Yargı –Bağımsız mahkemeler”

Şu halde; Yasamada çoğunluğu elinde bulunduran, yürütmeyi kontrol edebilen AKP, Yargıyı devreden çıkarmak istiyor. Bu ne demektir? Bunun adı düpedüz, “Türkiye”ye darbe” girişimidir.

Başbakan Erdoğan”a bu aklı veren her kimlerse, bilsin ki bu işler olur biter, yarın yanında kimseler kalmaz. Ayni kendisinin Erbakan Hoca”ya yaptığı gibi. Yaşı genç olduğundan, hocası gibi yazlıkta da çekemez cezasını. Birileri ona işin vahametini umarım anlatır.

Türkiye Cumhuriyetini, Tayyib Sultanlığına çevirme girişimine bakalım muhalefet ne diyecek?

* * *

Baykal”ın AB ve GAP Barış Projesi

Baykal, Gap”ı “Barış Projesi” olarak gördüğünü söyledi meclis konuşmasında. AB içinde tüm katılımcıların Türkiye hakkında fikir yürüteceği bize karışacağı ortama hazırlanıyoruz, siz niye ayrılmaktan bahsediyorsunuz diyor. ( “Kürtçülük” yapanlara.) Barış projesi nedir topraklarımız içinde? PKK ve Batının 23 yıldır söylediği” Kürtler Türkiye”ye karşı savaşıyor” tezini mi doğruluyor Baykal? Siyasi partilerin tepesinde bulunanlar söylediklerinden de sorumludur.

Türkiye”nin kaderi mi bu? AKP ve CHP”nin, gerek bölge ve gerekse AB hakkında ki görüşü ortada.

Kalkmış Bilderberg”de ne işleri var sorusunu soruyorum onlara.

Neval Kavcar - The Tayyib Sultanlığı

Bunların Düşünceleri Bile Karanlık....Ama İnş Sonlarıda Yakın Olacak

Nevval Kavcar yine çok güzel yazmış.
Anayasa mahkemesinin kapatma davasında alacağı karar akp nin tüm özlemlerine karşın,yargı erkinin devleti sahiplenmesinin göstergesi olacaktır. Devleti sahiplenmek ise yargının temel görevleri arasındadır.
Emeğine sağlık Teşekkürler....

Nevval Kavcar yine çok güzel yazmış.
Anayasa mahkemesinin kapatma davasında alacağı karar akp nin tüm özlemlerine karşın,yargı erkinin devleti sahiplenmesinin göstergesi olacaktır. Devleti sahiplenmek ise yargının temel görevleri arasındadır.
Emeğine sağlık Teşekkürler....

Anayasa mahkemesinin alacağı karar yargının devleti sahiplenmesi olacakmış
Yargının Cuömhuriyetin temeli sayılan Halk iradesine müdahalesi desek daha doğru olur ama doğrular kimin umrunda dimi..

Anayasa mahkemesinin alacağı karar yargının devleti sahiplenmesi olacakmış
Yargının Cuömhuriyetin temeli sayılan Halk iradesine müdahalesi desek daha doğru olur ama doğrular kimin umrunda dimi..

Ekmeğe yağa herşeye gelen bilmem kaclık zamlar şehidimize kelle denmesi askerin başına çuval geçirilmesine izin verilmesi abd çık diyince ıraktan çıkılması bir çiftçiye ananıda al git demesi ve hala böyle ..................... insanların bu ülkede seçilmesi...
Vallaha baya iradeli halk olmuşuz

inadına Akp nasıl diyebilirsin?

ülkeyi peşkeş çektiler elin yabancısına, israilin abd nin dedigi herseyi yapıyorlar.

Atatürk'ün yaptıgı herseyi silmeye calısıyorlar.

ülke aç yoksul kan aglıyor.

çiftciye"ananı da al git" diyen bir başbakan

şehitlerimize kelle, bölücü başına sayın diyen bir vatan haini.

ve sen hala akp inadına diyorsun, bence o Türk bayragını kaldır avatarından çünkü bunları söyleyen birisine yakışmıyor

inadına Akp nasıl diyebilirsin?

ülkeyi peşkeş çektiler elin yabancısına, israilin abd nin dedigi herseyi yapıyorlar.

Atatürk'ün yaptıgı herseyi silmeye calısıyorlar.

ülke aç yoksul kan aglıyor.

çiftciye"ananı da al git" diyen bir başbakan

şehitlerimize kelle, bölücü başına sayın diyen bir vatan haini.

ve sen hala akp inadına diyorsun, bence o Türk bayragını kaldır avatarından çünkü bunları söyleyen birisine yakışmıyor

sizleremi yakışıyor Türk bayrağı herşeyi kendiniz biliyor herşeyi sizler yapıyorsunuz çok biliyosanız sizide görelim böyle konuşmakla iftira atmakla olmaz bu işler. Zamanın hükümetlerinide gördük yemedikleri halt kalmadı kimi ülkeyi bölenlerle el sıjkıştı kimi milleti sömürdü bunların hepsi aynı böyle yazılarla biryere varamayız.
Çözümünüz varsa onları yazın birilerini karalamakla hiçbiryere varamadık varamayızda.

Şehidime " KELLE "Diyenin..İmanından Şüphe Ederim!!!!!!

Asla unutmayacağım Asla affetmeyeceğim

Peygamberimizle alay edenleri unutursunuz hatta unuttunuz bile değilmi?

alın bende diyorum.İNADINA AKP.inadına SAĞ.alayınıza ampul...!

Benim Peygamberime hakaret edin bi zihniyetin mensupları kalkıpta bu ülkede bana birlikten bahsetmesin. Ülkenin gitti falan yok. bırakın bu boş konuşmaları. yaptınız tek şey çığırtkanlık. bu ülkede bu zihniyet var oduğu sürece asla ileriye gidemez. cuntacı rejimini destekleyen bir düşünceden ben vatan millet adına ne bekleyebilirim. hazımzızsınız.. bu ülkenin başkabakına vatan hayini diyen biri kendi ne kadar vatan evladıyım diyebilir. bu ülkede sizin gibi zihniyetler olduğu sürece birlik ve beraberlikten bahsedilemez. bu gemi batarsa herkes batar. benim bacımın başörtüsü size niye ağır geliyor. siz o makamlardayken ön yargılı olmuyor başörtülü biri olunca mı ön yargı oluyor. örümcek kafalı olan asıl sizin gibi zihniyetler. Allah size doğruyu görmeyi nasip etsin, ıslah etsin..

Bu ülkede tek bi sulantlık var o da Laikçi adı altında geçinenler sultanlığı...Tayyip sultanlığıymış nası sultan ki o kadar çoğunlukla kabul edilen yasa anayasa mahkemesine takılıyor...

sizleremi yakışıyor Türk bayrağı herşeyi kendiniz biliyor herşeyi sizler yapıyorsunuz çok biliyosanız sizide görelim böyle konuşmakla iftira atmakla olmaz bu işler. Zamanın hükümetlerinide gördük yemedikleri halt kalmadı kimi ülkeyi bölenlerle el sıjkıştı kimi milleti sömürdü bunların hepsi aynı böyle yazılarla biryere varamayız.
Çözümünüz varsa onları yazın birilerini karalamakla hiçbiryere varamadık varamayızda.

zamanın hükümetlerini mi savundum ben?

başa kim gelirse gelsin, isterse benim oy verdigim parti gelsin yanlış yaparsa neden savunuyim?

yanlışı gore gore savunmak enayiliktir, kaldı ki oy verip başa getirdigin parti hükümetteyse yaptıklarından onu savunanlarda sorumludur.

bu ülkeyi kimsenin abd ab israil ya da baska bir ulkeye bagımlı duruma getirmeye hakkı yok, getirenler ve bunu gore gore aynı senaryoya devam edenler hain degildir de nedir?

bu ülke baklan ve 1.dünya savaşından sonra çökmüş bir imparatorluktan kurtuluş savaşı vererek o zamanın en güçlü devletleriyle boyun egmemek kole olmamak namusunu korumak için savaştı, atalarımız bu topraklarda 7 düvele karşı canını vererek korudu kendinden sonraki nesilleri.

akp ya da diger kim olursa olsun yabancılara peşkeş çeksin, halkı köle haline getirsin diye degil.

bu farkı anlarsın umarım

askerlik yan gelip yatma ocagı deil ... o yzdn yüzlerce sehit weriyoruz

sehitler kelle .... tabi onun için bisey farketmio kendi oglu deil

ananı alda git ... işsizim basbakanım yarıdm et anamız agladı aclıktan dien adama cevabı

daha bi ton sey bu kadar sewio türk milletini

zamanın hükümetlerini mi savundum ben?

başa kim gelirse gelsin, isterse benim oy verdigim parti gelsin yanlış yaparsa neden savunuyim?

yanlışı gore gore savunmak enayiliktir, kaldı ki oy verip başa getirdigin parti hükümetteyse yaptıklarından onu savunanlarda sorumludur.

bu ülkeyi kimsenin abd ab israil ya da baska bir ulkeye bagımlı duruma getirmeye hakkı yok, getirenler ve bunu gore gore aynı senaryoya devam edenler hain degildir de nedir?

bu ülke baklan ve 1.dünya savaşından sonra çökmüş bir imparatorluktan kurtuluş savaşı vererek o zamanın en güçlü devletleriyle boyun egmemek kole olmamak namusunu korumak için savaştı, atalarımız bu topraklarda 7 düvele karşı canını vererek korudu kendinden sonraki nesilleri.

akp ya da diger kim olursa olsun yabancılara peşkeş çeksin, halkı köle haline getirsin diye degil.

bu farkı anlarsın umarım

sözlerine katılmamak elde değil ama bende diyorumki burda bizim tartışmamız boşuna o bunu yapmış bu bunu yapmış diyerek biryere varamayız.elbette haksızın karşısında olucaz ben akp ye oy verdim diye her yaptığını doğru olarak kabul etmem edemem.
Bizim diğer ülkelere bağımlı olmamız bu hükümete bunları yaptırıyo kim gelirse gelsin bu böyle olacak nedeni ne peki tabiki para para para.
Biz böyle birbirimizi yerken birileri biyerlerden götürüyo buna dur dememiz lazım o alçakların istedikleri bu işte bizi birbirimize düşürüp içten yıkmak bu fırsatı vermemeliyiz.

sözlerine katılmamak elde değil ama bende diyorumki burda bizim tartışmamız boşuna o bunu yapmış bu bunu yapmış diyerek biryere varamayız.elbette haksızın karşısında olucaz ben akp ye oy verdim diye her yaptığını doğru olarak kabul etmem edemem.
Bizim diğer ülkelere bağımlı olmamız bu hükümete bunları yaptırıyo kim gelirse gelsin bu böyle olacak nedeni ne peki tabiki para para para.
Biz böyle birbirimizi yerken birileri biyerlerden götürüyo buna dur dememiz lazım o alçakların istedikleri bu işte bizi birbirimize düşürüp içten yıkmak bu fırsatı vermemeliyiz.

haklısın dostum ama malesef dedigin gibi kenetlenemedik, bir türban olayı cıktı bütün millet kutuplastı herkes birbirine düşman gozuyle bakar oldu, sanki polis asker olmasa herkes birbirini gırtlaklayacak.

ama burasıda serbest kursu oldugu icin yorumlarımızı yazıp fikir alıs verisinde bulunuyoruz.

cocuklarımız daha küçük yasta ozellikle aileleri tarafından ingilizce,arapça,almanca dillerini ogrenmeye yonlendiriliyor daha Türkçe'mizi dogru konusamazken.

yabancı marka giymeyen hor,küçük,aşagılık görülüyor sırf Türk markası giyiyor diye.

once şanlı tarihimizin iyice anlatılması, milli degerlerimize sahip cıkan bir gencligin yeşermesi lazım. yoksa ucuruma yuvarlanıyoruz her gecen gun.

iyi forumlar

Geri