Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar benim referansımdan üye olursanız günde ne kadar kazandıysanız onun yarısı kadar daha size ödeme yapacam kendi hesabımdan burdaki amaç siz siteye üye olunca site sizi başka üyelere kiralıyor eğer referanslı üye olursanız bunu yapamaz hem siz kazanın hemde ben kazanayım siteden günde 0.4 cent kazandıysan 0.2 cent de ben veriyorum etti 0.6 cent günlük kazancın bu.Eğer alt üye kiralamak istersen sitede mevcut istediğin kadar üye kiralayabilirsin ama belli bir ücreti var aylık 100 alt üye kiralarsan 20$ gözden çıkaracaksın.Benim Teklifim yukarda benim referansımdan üye olursan bendende para kazanacaksın bende bole bir arkadaşın alt üyesiyim yani benim günlük 10-12 dolar kazancım var bunun 2-3 doları üye olduğum kişiden geliyor.Bende size yardımcı olmak istiyorum sizde bana yani sizden kazanacağım paranın yarısını size veriyorum hem siz kazanmış oluyorsunuz hemde ben bu siteler hep yabancı oldukları için yabancılar kazanacağına biz kazanalım bol kazançlar Saygılarımla